Херо: Автоголът на Оливейра беше решаващ

22:44
Херо: Автоголът на Оливейра беше решаващ
Изказвания след мача от деветия кръг на "А" група между Черноморец Бургад и Левски (1:3):

Димитър Димитров (треньор на Черноморец): "Автоголът на Оливейра беше решаващ. В периода, когато диктувахме играта, изпуснахме доста голови положения. Автоголът ни не може да бъде допуснат и в подготвителните групи. През втората част Левски разчиташе на контраатака и по този начин успя да си реши мача. До автогола нашият отбор стоеше по-добре на терена. Знам проблемите на нашия отбор, сменихме целия състав и имаме нужда от нови играчи на някои постове."

Славиша Йоканович (треньор на Левски): "Мога да се усмихна, тъй като вкарахме три гола. Допуснахме няколко грешки, които са недопустими. Въпреки всичко се радвам, че спечелихме. Необичайно е, че побеждаваме като гости, а като домакини не успяваме. Може би проблемът е психологически. Само след няколко дни ни чака нов мач. Трябва отново да победим. Няма да можем да постигнем нищо, ако не побеждаваме като домакини."

Наско Сираков (спортен директор на Левски):
"Трябваше да решим мача още до 20-ата минута. Върнахме Черноморец в мача. Не мога да бъда доволен в никакъв случай. Положението на Цветан Генков - трябваше да бъде по-концентриран. Мисля, че и Туре, и Блажевич са далеч от нивото, което очаквам от тях, но мисля, че имат качества да бъдат тук. За нас всеки успех е глътка въздух."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация