Тотнъм пожела Дарио Сърна

19:52
Тотнъм пожела Дарио Сърна
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап е разпитвал хърватина Ведран Чорлука за неговия съотборник от националния отбор на "шахматистите" Дарио Сърна.

Реднап възнамерявал да привлече капитана на Шахтьор през лятото и да внесе още класа по десния си фланг, където вече разполага с Аарън Ленън.

Както е известно, "шпорите" ще трябва да се разделят с някои от настоящите си футболисти, за да натрупат достатъчно капитал, с който да направят подобрения в състава си.

"Знам, че Хари иска да доведе Сърна на "Уайт Харт Лейн" и няма да се учудя, ако той успее", коментира Чорлука, цитиран от "Сетанта спортс".

"Дойде ли Дарио при нас, няма да имам нищо против да се преквалифицирам като централен защитник", допълни десният бек на "шпорите".

"Трябва да изчакаме какви са плановете на Сърна, тъй като той в момента има доста оферти, което не е изненадващо", завърши Ведран Чорлука.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
04.06.2009 20:50

Тотнъм прекаляват малко-Модрич,Чорлука,а сега искат и Сърна,който не е особенно млад!Но,все пак "магьосникът" Хари,макар не Худини а Реднап знае най-добре