Елано пред трансфер в Интер

20:24
Елано пред трансфер в Интер
Ръководството на италианския шампион Интер преговаря с Манчестър Сити за трансфер на бразилския полузащитник Елано при "нерадзурите", съобщи самият играч.

"Водят се преговори и аз се надявам, че директорите на двата клуба в крайна сметка ще се разберат. Аз искам да облека фланелката на Интер", заяви 27-годишният бразилец.

Елано допълни, че би искал да играе под ръководството на Жозе Моуриньо. Играчът подписа договор за четири години с Манчестър Сити, когато пристигна при "гражданите" от украинския Шахтьор Донецк през 2007 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
03.06.2009 21:45

Много интересни идеи има Жоза Моуриньо за следващият сезон ,въпреки че заяви ,че иска да работи с по- тесен кръг футболисти е след привличнането на Диего Милито и Тиаго Мота ,е почти сигурно преминаването на Деко и Джинас, а и Елано проявява интерес също така младият талант от Твенте Арнаутович ,който е със счупен крак в момента това определено разширява скамейката на Интер дори Жозето би имал възможност тотално да преобрази Интер от играещ тактически и предимно дефазивен футбол в доста атрактивен отбор, определено обаче главно влияни ще има капитана Санети , който Моуриньо неможе да си позволи да остави на скамейка въпроса е дали ще предпочита опорните халфове или офанзивните?! Така като гледам почти сигурните нови попълния остава само дупката в центъра на отбраната ,където Самуел, Киву ,които дори не са сигурни оставъщи не са много постоянни, а Кордоба и Матераци са вече в напреднала възраст и са почти твърди резерви определено центъра на отбраната остава слабото място дано Жозе намери решение на проблемите ,но със сигорност има нужда поне от 2ма човека!

red_manutd_7
03.06.2009 20:52

Манчестър Сити определено трябва да го продадат.Ще си вземат добри пари, а и Елано не е твърд титуляр в отбора си, а пък при тези космически покупки едва ли някога ще влезне при титулярите, като и при резервите трудно ще се набута.

topmo3
03.06.2009 20:45

Като фен на Интер,много ще ми хареса ако елано стъпи на Сан Сиро защото е невероятен играч *smile*