Асистентът на Мартино: Няма да променяме стила на Барса

20:35
Асистентът на Мартино: Няма да променяме стила на Барса
Хорхе Паутасо, който е асистентът на Херардо Мартино, отрече спекулациите, че новият треньор на Барселона ще се опита да промени стила да игра на каталунците.

Наскоро Жерар Пике заяви, че блаугранас са робували на "тики-така" и това им е донесло някои негативи във важни мачове. Пике също така похвали Мартино, коментирайки, че новият специалист има много интересни идеи.

"Нямаме намерение да променяме стила на Барселона. Отборът ще продължи да пресира високо и да играе нападателно. Тата обича да говори с футболистите и да разбере тяхното мнение. Не искаме да предаваме стила на тима. Екипът на Мартино дойде тук, за да надгражда, а не да отнема от уникалността на клуба", коментира Паутасо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fcb10
20.09.2013 22:05

Съгласен съм да не се променя стила просто да има повече острота във атаките и да няма мудни подавания...

sdw
21.09.2013 11:17

При Тито верно беше безобразие,въпреки че именно Гуардиола най-много въведе тики-така.При Рони ерата играта беше малко по-разнообразна.

Fcb10
21.09.2013 10:34

Ами не съм съгласен при Гуардиола ги нямаше тия бавни подавания като при Тито някак си пресата просто беше уникална и Тата се опитва да върне старият стил да видим дали ще успее.*tongue**smile*

sdw
21.09.2013 08:46

Което направо си е друг стил.Или тики-така,или малко по-красива игра.Средно положение няма.