Морати намери купувач на Интер

19:11
Морати намери купувач на Интер
Преговорите между собственика и президент на Интер Масимо Морати и индонезийския бизнесмен Ерик Тохир за продажбата на контролния пакет акции на италианския футболен клуб са завършили, съобщава в днешния си брой италианският спортен вестник "Кориере дело Спорт".

Според информация на вестника, двете страни са стигнали до принципна договореност за продажбата и всички документи ще бъдат подписани през следващата седмица. Засега не са известни финансовите подробности на сделката.

Става въпрос за продажбата на 70 процента от бившия европейски клубен шампион Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Argentina8
20.09.2013 00:12

Една ера е на път да приключи за съжаление. Фамилия Морати винаги е била свързана с Интер. Надявам се след време Анджеломарио да бъде начело на любимият отбор. Силно се надявам Ерик Тохир да разбере какво значи Интер за феновете на този отбор и да подходи с нужната сериозност, а не като неговите американски играчки (ДС Юнайтед и Филаделфия 76).

red_army_10
20.09.2013 17:02

Напълно възможно е да се получи нещо подобно като ситуацията с Арсенал. Ние имаме американски собственик, като той приетжава някакви отбори в Америка, не знам дали са хокейни или баскетболни. Както виждаме Арсенал не харчи кой знае колко много, но не това е проблемът, просто на американецът надали му дреме за клуба и ще е много жалко ако Ерик Т. направи нещо подобно евентуално с Интер. Поне се надявам да започнете отново да купувате големи играчи и да се върнете в Шампионската.

rusanovhr
19.09.2013 19:59

Като фен на Интер ми е жалко, че трябва това да се случи и моя любим отбор да стане собственик на новоизлюпен богаташ, на който Интер не му е на сърце.

Inevitable
26.09.2013 21:34

Така е братле, обаче оня има адски много пари което ще е доста добре за Интер *smile*. Не че този няма но оня има повече и ще има повече финанси *smile* ще видиш.. то отбора няма как да стане по слаб той няма да тръгне да продава само на горе ще е ... няма разлика общо взето на кой е отбора при положение че футболистите го виждат шефа им 1 път в месеца сигурно :Д

nonmollaremai
19.09.2013 20:12

Говори се ,че този индонезийски бизнесмен е много богат и разполага с много пари (повече от Масимо Морати) и ще влага повече пари в клуба което е най важно (или поне да се надяваме).Нов и богат собственик ще поеме голям клуб като Интер и това може да е само в плюс за отбора от Милано поне според мен.