Вижте някои от най-метросексуалните футболисти

19:47
Вижте някои от най-метросексуалните футболисти
Модата винаги е била странно нещо. Често на обикновения човек му е трудно да вникне в някои екстравагантности на звездите. Когато стане въпрос за футболисти положението не е по-различно. Изглежда една огромна част от идолите на феновете по целия свят имат доста интересно мнение за това как трябва да изглеждат. Метросексуализмът започва все повече и повече да пуска корени сред футболната общественост.

Това явление по-скоро радва хомосексуалистите, отколкото футболистите, но едва ли на играчи като Кристиано Роналдо, например, им пука особено много.

Вижте своеобразна компилация от най-ярките прояви на метросексуална екстравагантност сред футболистите.

Мануел Алмуния:

Вратарят на Арсенал явно прекалено много обича своя малък домашен любимец. Естествено, розовата дрешка на пухкавото кученце, едва ли би му помогнала да сплашва противниковите нападатели, но испанецът си знае най-добре.

Уес Браун:

Десният бек на Манчестър Юнайтед се е издокарал в сива риза с безупречно бели панталони и доволно се е отправил към някое лъскаво заведение. Интересно какво впечатление би направил в някоя класическа кръчма в Манчестър, където фенове на "дяволите" гледат мач?



Уилям Галас:

Само играч от Висшата лига би облякъл едновременно пухкаво черно палто и вълнена шапка. Английските медии вече прогнозираха, че бранителят ще носи тези дрехи и през лятото.

Бакари Саня:

Крайният бранител на "топчиите" е неотразим в искрящо сребърно и бели панталони. Контрастът на облеклото с тена на футболиста правят Саня страшно привлекателен...но дали за нежния пол?



Серхио Рамос:

Звездата на Реал е тръгнал щастливо по магазините като...еманципирана дама. Косата е вързана строго назад, а дамската чанта е хваната небрежно от десния бек на "Белия балет". Странно, ако не бе известно, че Рамос е имал интимни отношения с бившата любима на Кристиано Роналдо - Нереида, сигурно щеше да има хора, които да се усъмнят дали става въпрос само за проява на метросексуалност.

Дейвид Бекъм:

Той е основоположникът на това движение. Заразата тръгна от него и той гордо продължава да я разпространява. С всяка следваща година Бекс се опитва да прилича на приятеля на Барби Кен. Само татуировките му малко прецакват имиджа му- на усмивка обаче го докарва.



Кристиано Роналдо:

Любовта му към розовото, цветята, лосиона за тяло и Рики Мартин го превърна в най-големият любимец на гейовете по целия свят. Но...нека да успокоим дамите, които обичат обезкосмени мъже-Рони харесва жени. Както наскоро разкри една от неговите бивши: Той обожава да бъде доминиран и да е отдолу. Разни хора, разни идеали...

Никлас Бендтнер:

Странно защо датчанина попада сред тази група играчи. Той е по-скоро пример за мъжкарите, които са готови да си свалят гащите, когато се напият, но да не се предадат.
Все пак, розовите калеври на "любимеца" на Адебайор не могат да бъдат подминати току-така.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekar4ofuck
16.06.2009 17:01

4 са футболистите на топ4иите каде ги видя 5 и кво искаш да кажеш с това не знам
*wonder*

emo_peleto
10.06.2009 17:32

Всъщност тук се бърка понятието метросексуален. Да си метросексуален не значи само да се обличаш като... гей (поне за нас обикновените изглежда така), а и да се обезкосмяваш, да ходиш на маникюр и козметик, да си винаги наклепан с гел и т.н. Всъщност повечето да не кажа всички футболисти си махат вълната. Няма лошо според мен да се грижиш за външния си вид. Е, някои прекаляват, но тва си е тяхна работа. Хубава класация, развесели ме! *joking*

villituu
04.06.2009 18:05

Да си метросексуален значи ли,че си ГЕЙ *wonder*
НЕ *stop*
Ако беше да значи всички от класацията са гейове,но не е тъй *wink*

barneta
03.06.2009 22:28

5 от дадените са футболисти на Арсенал *joking*

intermaina
03.06.2009 21:59

red_manutd_7 особедно Рамос, Бентнер, алумина , Саниа , роналдо са големи англичани *joking*

Tovalan
03.06.2009 21:30

Леле, Роналдо на тази снимка е като един пълен гей, а за брикетите в бяло... без коментар! Аз ако бях на тяхно място повече бих се радвал да изглеждам и да докарвам характера на Ицо Камата, не на Джордж Майкъл... или още по добре на Трифон Иванов хаха.

brickbat
03.06.2009 21:11

НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ Бекъм ще стане по - слаб от Виктория в скоро време *joking*

Adrian000
03.06.2009 20:57

Абе де да знам за футболистите ама съм забелязъл ,че тази мода доминира в България *sick*

Gogata85
03.06.2009 20:22

абе незнаят за какво да си харчат парите де'а *sick* никога няма да се облека по подобен начин колкото и пари да имам

red_manutd_7
03.06.2009 20:13

А забелязахте ли, че почти всички от футболистите са англичани? Модата в Англия е такава и не е кой знае колко срамна.

krisoBG
03.06.2009 19:56

аххахахаха изкефи ме коментара за Роналдо *lol*