Левски си го изкара на Пирин Гоце Делчев (видео и снимки)

19:30
Левски си го изкара на Пирин Гоце Делчев (видео и снимки)

Отборът на Левски записа първа победа на своя стадион "Георги Аспарухов" от три месеца насам, след като разби Пирин Гоце Делчев с 4:0 в първи мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България.

Наставникът на сините Славиша Йоканович направи доста промени в титулярния си състав, като от първата минута започнаха Горан Блажевич, Пламен Димов, Даниел Димов, Илиян Йорданов и Димитър Макриев.




Резултатът бе открит в 25-ата минута, когато Антонио Вутов размени пасове с Владимир Гаджев и преодоля вратаря на гостите с техничен удар. Малко преди почивката Макриев бе фаулиран в наказателното поле, а Гари Родригес отбеляза отсъдената дузпа.



В 73-ата минута Илиян Йорданов вкара на празна врата, след като удар на Макриев се отби в двете странични греди, а в самия край Нуно Пинто проби отляво и изведе по отличен начин Борислав Цонев, който не сбърка от няколко метра, за да оформи крайното 4:0.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CHOMA
18.09.2013 23:32

Хахаха, на умряло куче нож вадят, айде честита победа... т'ва ще ви е!

nonmollaremai
19.09.2013 01:26

Ахахаха ,а вие никак не изкарахте ножа срещу Хасково.Дузпа нямаше беше извън наказателното,При третия гол пича игра с ръка ,но както винаги на съдията му е платено от отбора ви.И така стана 6:2 ,а после Левски са вадели нож *lol* няма такава вафла ахах

nikshan11
18.09.2013 19:38

Вутов отново на ниво трябва му едно ка4ване на 5,6 кг и ще бъде супер,защото е прекалено лек и го бутат здравата.. *lol*