Челси се изложи тотално срещу Базел, Иван Иванов игра цял мач (видео и снимки)

23:36
Челси се изложи тотално срещу Базел, Иван Иванов игра цял мач (видео и снимки)
Отборът на Челси записа изключително неприятна загуба в първия си мач от група "Е" на Шампионската лига, след като допусна обрат от 1:0 до 1:2 срещу Базел на "Стамфорд Бридж". Точни за победата на швейцарския първенец бяха Мохамед Салах и Марко Щрелер, а точен за сините бе Оскар Жуниор.

Българският защитник Иван Иванов получи възможност да дебютира в най-престижния европейски клубен турнир, след като наставникът на швейцарския първенец Мурат Якън му отреди титулярно място в стартовия си състав.



Сините от Лондон бяха по-настоятелният отбор в началото на мача, владееха повече топката, но така и не успяваха да стигнат чисто положение за гол пред вратата на швейцарците. В 25-ата минута Ето'о намери Азар на границата на наказателното поле, но последвалият удар на белгийския полузащитник мина над напречната греда. Възпитаниците на Мурат Якън отговориха с опасна контраатака, която завърши с неточен изстрел на Салах.

Силите на Иван Иванов и компания издържаха до 45-ата минута, когато Оскар осигури предимство на Челси. Талантливият бразилец, който бе изведен зад противниковата отбрана от Франк Лампард, отправи прецизен диагонален удар в далечния ъгъл на Ян Сомер и охлади страстите на гостите.



В началото на второто полувреме Оскар бе на път да убие интригата в мача, но изстрелът му от дистанция срещна гредата. В 71-ата минута Базел възстанови равенството чрез Мохамед Салах, който се възползва от неразбирателство в синята отбрана и с плътен диагонален удар не остави никакви шансове на Петер Чех.

Опитите на възпитаниците на Жозе Моуриньо да се наложат над швейцарците не дадоха резултат, а напротив - Марко Щрелер смълча "Стамфорд Бридж" в 81-ата минута и донесе "златни" три точки на Базел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petarata
19.09.2013 18:36

Тука разни дрисльовци седнали да поздравяват ''феновете'' на Базел които в БЪЛГАРИЯ са хиляди ^-^
Това са загуби ( от Евертън и тази ) които ще са полезни за напред .
Търсете положителни неща , не гледайте само да плюете тоя и оня .
Отбора ни е млад и още не знае как да реагирира .....

Come on Chelsea !

haha1993
19.09.2013 17:53

Само дръвцето заслужават Челси,браво на Базел

Gopcho
19.09.2013 17:27

Не помня кога кога "моу" има 3 загуби за 20 дена, но няма и как да помня, когато е нямало такъв момент. Феновете на челси хранят моу, а има цял сезон и това е един мач. Барселона загуби от рубин казан, но не се оказа фатално, случват се такива неща. Шалке не са слаб отбор, обаче не мисля, че могат да спрат челси, както и базел не се знае да ли няма да загуби от челси като домакин.

fearcho
19.09.2013 16:50

Браво на Базел поздрави и на феновете им, Мурат Якън отново доказа,че е добър треньор и тактик,а когато притежаваш такъв треньор, може само да жъниш успехи!!!

Written
19.09.2013 13:45

Интересно ми е къде са феновете на Челси, които твърдяха, че няма как да направят грешка срещу "гранда", който победи, цитирам "Манафчестър Юнайтед". Болка за най-големите хейтъри във футбола.

Deadly_teams
19.09.2013 10:16

Зяпах малко мача, и на мен ми се стори нагласено... Ако Челси бие в Швейцария няма да се учудя... Помним какво направи абрамович като купи Челси, сигурно пак е закъсал за пари и трябва да фалира малко букмейкъри... *smile* :Д

enjo2
19.09.2013 10:08

БАЗЕЛ !!! браво на Базел че биха Шмелси евала !!! *beer**beer**beer*

enjo2
20.09.2013 11:09

кардиф ни смачка а пък вас базел ви го набутаха и то яко така че тих те искам фен на шмелси да ми говори за пари абрамович не пръсна ли за жалкото ви отборче сумати милиони ве ... фен на шмелси ще ми говори за пари ХАХА май гледаш футбол от вчера я се осъзнай имате си нападатели за по 50 милиона и пак падате въобще не ми се обяснявай и гледай малко повече футбол и тогава ходи да си казваш мнението ! а и много поздрави от Евъртън *lol*

enjo2
20.09.2013 11:07

Фен на Манчестър Юнайтед да ми разправя за минаване на групи в ШЛ не сме били толкова добри но сме пред вас в класирането и поне нашите нападатели не пропускат от 50 сантиметра на празна *lol* ако не се лъжа Базел и вас попариха преди 2 сезона точно със същия резултат *lol*

GGMU_SOFIA
19.09.2013 13:01

Ти недей да пишеш много, защото Манчестър Сити не са най-добрите. Най-сетне "може би" ще минат групите в Шампионската Лига. *smile*

nonmollaremai
19.09.2013 11:45

Кардиф Сити ви смачкаха от игра бе моето момче *wink* купувате 100 звезди по над 40 милиона всяка ,а накрая Кардиф ви казаха долу.

Vanko2207
19.09.2013 09:40

То вярно Базел са корав отбор, но тази загуба не мога да си я обясня. Може би Жозе трябва отново да се адаптира към Висшата лига.

CaptainMorrgan
25.09.2013 13:54

Моуриньо и Интер са си един за друг ... баш треньор за Италия е Моу ...

CaptainMorrgan
19.09.2013 09:32

друго си е 3-годишни отбори като Шити и 10-годишни отборчета като Смелси да играят в този турнир за сметка на Ливърпул ... срам за целия английски футбол

ganef
19.09.2013 15:44

Точно за Арсенал ставаше дума...Взеха някои друг мач и феновете им се надъхаха, ще кажеш кои знаи какво станало...Да вземат някои трофеи тогава да ми се радват

nonmollaremai
19.09.2013 15:37

Чакай бе пич, той сега се радва на Сетлик понеже ще станат отново шампиони в това трудно и силно първенство Шотландия *lol* Глазгоу ги няма и те се мислят за велики ,но когато се завърнат ще ядат бой на терена и извън него.За Арсенал не ми говори просто.

ganef
19.09.2013 15:25

Забрави този факт,приеми факта че отборчето ти в близките няколко години няма и една купа и може би няма и да има :Д

chelsea_fannn
19.09.2013 15:08

Барселона през 2006-та неможа да си вземе супер купата и Клубното , а тогава отбора беше пълен със звезди ,а на теб Челси ти е просто един Комплекс

nikshan11
19.09.2013 14:59

БАРСЕЛОНА НА РОНАЛДИНЬО,ДЕКО,ШАВИ,ИНИЕСТА и ПУЬОЛ всезнайко,а до Каремела,така го нари4ам,с какво вие заслужавате да играете в ШЛ вместо нас например да не би да имате 5,6 полуфинала,не ставайте жалки феновете на Арсенал,защото вие в ШЛ сте за пълнеж и срещнете ли сериозен отбор,веднага ви отсраняват.Имате един финал и един полуфинал и виж ние големите АРСЕНАЛ,просто смешници.

aa2
19.09.2013 14:55

Ааа, забравих и факта, с който трябва да се гордееш най-много - отпадане в групите на ШЛ след като сте спечелили ШЛ предишната година.Ето, че и по още нещо сте първи.А може ли някой да ми припомни кога за последно шампиона на Европа не спечели световното?Когато и да е било ще е станало от по-беден отбор от Челси, но отбор с история, който е спечелил ШЛ с класа, а не с 502 греди в 2 мача.

aa2
19.09.2013 14:53

Мноооого ги разбираш нещата...Викаш по-добре с 10000000 зора да спечелиш една купичка, цял свят да ти се смее и да ти плюе името на отбора, а ти накрая да излезеш за купата на Европа, да ти го сложат изключително мощно, после да идеш на световно, там да ти го сложат 2 пъти по-мощно, а на следващата година да спечелиш с късмет между слабаците, и няколко месеца по-късно да ти го сложат зверски мощно....Абе радвайте се на това, аз ако бях фен на Челси щях да се срамувам от отбора си, но вие сте си горделиви глупачета. Честито на Базел, а за нормалните фенове на Челси - няма за какво да съжалявате, просто един мач!

nonmollaremai
19.09.2013 11:53

Ало псевдо фена...Челси 2 поредни години защитаваше честта на Англия в Европа.Докато вашите отбори падаха като круши и дори някои не минаваха групите, а други ги млатеха по 4:0.А ти ще ми говориш за Ливърпул, ами дай тогава да говорим и за Астън Вила,Нотингам Форест ако щеш.''Били сме спечелили ШЛ с грозна игра'', по добре грозна ,но печеливша, отколкото красива,192992 подавания,100 греди,90% владеене на топката ,но като не можеш да вкараш проблема не е в отбора който се защитава (говоря за Барселона тики-така).

caramell
19.09.2013 09:37

Срам не срам това е реалността! И аз предпочитам Пуул , НООО те сами са си направили така , че да не играят в евротурните.. не са виновни Сити и Челси.

Pobedonosniya
19.09.2013 09:23

ЧЕЛСИ продължава да твори СЕНЗАЦИИ!

С малки изключения играчите на ЧЕЛСИ СА СУПЕР! Да го кажем с ЧИСЛА!

1. Много от играчите са супер талантливи - играта никаква!
2. Без идея и без стил!
3. Треньора все едно е тръгнал на излет!
4. Всеки друг отбор има и собствен стил и собствен игрови почерк!

Да изброим малко от тях:

1.Барселона,
2.Реал Мадрид,
3.Байрен Мюнхен,
4.Борусия Дортмунд,
5.Манчестър Юнайтед,
6.Ливърпул,
7.Ювентус,
8.Арсенал,
9.Евъртън,
10. Интер,
11. Дори Шахтьор Донецк и т. н.
А какво правят треньорите, които идват в ЧЕЛСИ???

Все едно,
Събират банда „нашественици”
към титла и успехи,
ама голи и без доспехи!
Излиянията им в медийното пространство,
Величави и Просторни,
ала играта на терена
все усилия зорни!

Как така, ЕДИН, не се намери,
ЕДИН, поне треньор ЕДИН,
да направи стил истински -без химери,
да спре да прави от ГОЛЕМИ ТАЛАНТИ,
отбор джудже,
да направи истински отбор исполин - НЕПОБЕДИМ!

ТОВА е Мое мнение, никой не задържам да споделя ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ!
НО, ако ПОНЕ ЕДИН Е СЪГЛАСЕН С МЕН, Значи съм постигнал целта!
Останалите, ако има такива, и ако се опитват да ругаят, нека не показват характера си, като слабата игра на ЧЕЛСИ, А да покажат, че могат да защитават

М Е Ч Т И Т Е С И, Дори и да изглеждат НЕВЪЗМОЖНИ!
Разединението прави силни противниците на ЧЕЛСИ,
ОБЕДИНЕНИЕТО НА феновете на Челси ги прави НЕПОБЕДИМИ!

Три отбора имат СИЛНИ ОБЕДИНЕНИ ФЕНОВЕ, поне за тях знам, /моля да ме извинят останалите на другите отбори и затова че не ги изброявам, това е защото поне за тези три отбора съм сигурен/.:
Това са Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед!

Фенове на Челси, Първо докажете, че сте По-Обединени и Непоклатими от по-горе изброените фенове.

ЗАВИНАГИ БЪДЕТЕ, По-Обединени и Непоклатими в идеята си да защитавате БЕЗУСЛОВНО собственият си отбор ЧЕЛСИ, и тогава ЧЕЛСИ ще има НЕВЕРОЯТНИ И НЕСЪНУВАНИ, МНОГО, МНОГО, МНОГО по-големи УСПЕХИ ОТ ВСЕКИ ДРУГ СЪЩЕСТВУВАЩ ДОСЕГА и за в БЪДЕЩЕ ОТБОР!
ДА БЪДЕ ЧЕЛСИ! ДА ПРЕБЪДЕ ЧЕЛСИ! ДА ЖИВЕЕ ЧЕЛСИ!

United9
19.09.2013 09:01

Браво на Базел само така,но се пак този път Челси ще минат групата *wink*

rooney_fen_256
19.09.2013 09:01

Хахахах, прочетох коментарите и не видях един фен на Челси да се извини, задето се е*аваше с Юнайтед 2 години. Видяхте ли, че не са отбор за подеценяване? Ама ви беше сладко на мишите муцунки да хейтвате. Айде останете си със здраве и знайте, че в Швейцария ще ви разпилеят. *wink*

miro211
19.09.2013 08:50

Вчера само Дортмунд ме издъниха. Играх Атлетико М- Зенит 1 Челси- Базел Х2, Олимпик М- Арсенал 2 и бях сигурен че Наполи Дортмунд ще е равен но тези слабаци Дортмунд как можаха да паднат но явно Наполи тази година ще е фактор в Европейският футбол. С 1лв изтървах 18лв и стотинки. Дугият път дано ги хвана*cigarette*

caramell
19.09.2013 10:02

Това е само един мач - споко *smile*

miro211
19.09.2013 09:48

Както искаш го разбирай но Дортмунд ако минат групите тази година ще е много много трудно. Вчера с нищо не показаха че бяха миналогодишен финалист в ШЛ отстранил гранд като Реал.

caramell
19.09.2013 09:26

да кажеше , че Дортмунд са слабаци е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Ginekologa
19.09.2013 03:18

зимата да се дават 50м за нападател Хълк,Суарес,Мартинес,Руни .... та даже онзи от галата Бурак по добре от тези който имаме и Лукаку не трябваше да се дава под наем

headhunters
19.09.2013 02:22

Когато ви говорих, че нямаме реализатор вие ми се правихте на философи, в момента нито 1 от тримата ни куци нападатели не става дори за резервите ...

rooney_fen_256
19.09.2013 08:44

А защо не споменаваш как две години се е*аваш с Юнайтед, че Базел ги отстраниха, а сега сте в същата ситуация. Не е приятно нали? Но всичко се връща на този свят и сега дето ни се подигравахте и вие си го получихте. *smile*

insane131
19.09.2013 02:09

Айде челси изби парите и на Ето о и на вилиан.

NickoRM
19.09.2013 01:02

Мини отмъщението на Базел ,но въпреки това Челси ще спечели групата .

miro211
19.09.2013 08:53

Те да не са на рандевУ че ще се опознават бре. Още малко ще "кажеш" че масов ... ще прават*lol**lol**lol*

nonmollaremai
19.09.2013 01:08

Ако не сте забелязали Моу пуска всеки мач различни хора по терена и все още опознава състава.101% съм сигурен ,че той дори още не знае кои единадесет човека да са главните титуляри и главни глави по терена.Както казах на няколко пъти до 1,2 и макс 3 мача нещата би трябвало да се оправят ,а грешките да се оправят.

glupender
19.09.2013 00:43

челси заедно с ювентус да играят в трета дивизя на Бирма . да е..а и олигофрените. отиде ми печалбата и двата дена само заради тези завършени и тотално оформени идиоти. и да ходят да се опрашват с другите дървета в гората ( в БИРМА ) ако има ,ако не да седат на сухо. дано пу..а не видят 5 месеца поне или па ако са педали да им свърши лубриканта дано

nonmollaremai
19.09.2013 00:12

До коментар [@comment 1473172] от [@user red_devil17]:

За училището не се притеснявай, там всичко е повече от добре ,но вие май имате нужда от уважение и култура.

nonmollaremai
19.09.2013 00:34

Когато юнайтед играят мач с някой отбор ,аз никога не съм влизал в статията да хейтвам...ама никога.

nonmollaremai
19.09.2013 00:33

Знаеш ли как ми пука кой маже по темата и кой плюе по Челси?Плюйте си на воля никой не може да ви спре, но след това не искам да има разплакани батковци.

Van_Persie_91
19.09.2013 00:31

Че ти спирал ли си да пишеш приказки в темите на Юнайтед хейтърче ?

Vaskovas
19.09.2013 00:30

Ние пишем точно защото Вие мажете из всички теми...както виждаш не са само фенове на Юнайтед а и на Барса,Юве ,Сити,Арсенал ,Реал има от всички *wink* Вижте какво е да мажат за отбора ти *smile*

nonmollaremai
19.09.2013 00:27

Ха-ха забавен си приятелю ,но никой не се смее.Не знам за ладата ,но след това в статии на юнайтед не искам да ревете като ви напишем 2 приказки.

red_devil17
19.09.2013 00:25

Добре де , кажи си го айде , виждам че те сърби от вътре, че тати те хвърля всяка сутрин с лада нивата и си най-готиния в даскало , айде направи си реклама... хахахахаха

nonmollaremai
19.09.2013 00:21

Рейс? *lol* аз не съм от село като тебе за да годя на училище с рейс *lol* ахах

red_devil17
19.09.2013 00:16

Добре , че си ти моралния гуру да ни го кажеш , щото по никакъв начин не хейтваш Юнайтед в момента в тема , която няма нищо общо с тях ! Айде лягай вече и да не забравиш будилника за 6:30 , че рейса сутринта няма само теб да чака... *wink*

thc_bbc_666
19.09.2013 00:11

Проблемът е, че ни бива май най-вече да плюем.. До някакво по-високо ниво рядко го докарваме *smile* Слагам се и аз в това число. Язък ни.

Double_De
19.09.2013 00:09

Голямо разочарование и супер умряла игра, Базел ни счупиха....Моу доста се излага с този Ето'О и пуска 2ма нови играчи за дебют в ШЛ........Мата резерва, Торес извън групата.......А относно тези които реват, че не са спечелили като знаете, че са слабаци защо залагате и се надявате на тях?!?

nonmollaremai
19.09.2013 00:06

До коментар [@comment 1473162] от [@user Vaskovas]:

Кой е мишката?Вас ви отстраниха точно Базел и не успяхте да минете групите *wink* ,а след това не се мяркахте тука заедно с фенчетата на сити със седмици и месеци не се мяркахте.

nonmollaremai
19.09.2013 01:06

Не знам как разбра ,че съм ''некомпетентен'' ,но това е твое мнение ,а по тази логика това изобщо не ме интересува.И в момента ти си в статия на Челси ,а аз съм бил дразнител...ако не разбираш смисъла на това което ти пиша по добре не пиши *smile*

Phenomenom
19.09.2013 00:41

Ами да в статията на Челси съм, нямам ли право? Прочетох статията, видях кометарите и реших да напиша и аз един. Щом такива некомпетентни хора като теб могат да дават футболни мнения не виждам защо аз да не мога*wink* Аз съм фен на футбола и обичам да се интересувам от всички мачове. Много си тесногръд, ако милиш че всеки може да коментира само неговия отбор.

nonmollaremai
19.09.2013 00:40

Каква гавра?Това за поколенията беше пълна глупост, само това мога да ти кажа.Не ми пука за чуждото мнение и за това пиша всичко което ми е на езика и абсолютно не се съобразявам с никой.

nonmollaremai
19.09.2013 00:38

В момента ти си в статия на Челси ...не знам кой е тръна и не знам кой е дразнителя.От 5 години може да гледам футбол и разбирам повече от тебе *wink* прави си изводите.

Phenomenom
19.09.2013 00:35

Не го признавай, няма смисъл на такива въздухари да им вдигаш самочувствието. Гледа футбол сигурно от 5 години и вече голям анализатор стана... Остави го, той сам си каза че Челси е трън. Прав е! Както и феновете така и отбора само може да дразни без да е нещо значимо.*wink*

red_devil17
19.09.2013 00:35

Само като видях 96 набор и някакси загубих вътрешното си удовлетворение да се забавлявам с теб , а и гаврата с теб не я правя за другите , а за себе си , но няма как да го знаеш , понеже вашето подрастващо поколение живее , за да бъде харесвано на първо място от другите , а не от себе си , да не говорим , че сте научени повече да мразите другите отбори , от колкото да подкрепяте своя уж любим... Айде тетрадките в раничката и под завивките , миличък . *smile*

Vaskovas
19.09.2013 00:31

Спираме да спорим тогава ! Принавам те брат ! Ти си номер 1 !!*beer*

nonmollaremai
19.09.2013 00:28

Аз съм роден 1996 година....правиш ли сметка, аз на колко години трябва да съм за да съм фен на Челси преди Абрама?

Vaskovas
19.09.2013 00:26

По-мразени от вас няма ! Ако ние сме заради титтлите , значи Вие сте фенове на Абрамович .... Защото 90% от феновете на Челси сте фенове на отбора откакто е той в отбора *wink* Такаче те искам тих

nonmollaremai
19.09.2013 00:22

Знаем ,че сте фенове на юнайтед заради титлите...за това и никой не уважава феновете на юнайтед.А феновете на Челси си казват фактите и истината ,а след това са мразени ,но понеже вие сте големи спецове си личи по ''запазването на спокойствие''

Vaskovas
19.09.2013 00:21

как да запазя като такива като тебе не се усещат какво казват ?

nonmollaremai
19.09.2013 00:19

Само слабите обиждат и тия от село *wink* ...по спокойно го карай знаем ,че Челси ви е трън в задн**а ,но все пак запази спокойствие *smile*

Vaskovas
19.09.2013 00:15

мишка само отбора на Челси се хвърли да играе в тая ЛЕ и станахте за смях .... вас ви надиграват всеки един мач от началото на сезона ама ти ми говориш. Кво ми говориш за преди бе селяк ... Само Гигс има повече титли отколкото Челси бе селянин тъп ... Гледай си смепния отбор направен с пари и кажете на оня престъпник да ви купи и история тогава като гледате назад смешник ... мълчи тупан

nonmollaremai
19.09.2013 00:11

От изхвърляне още в груповата фаза на ШЛ минахме на финали?Базел ви биха факт/ Базел бяха причината да играете в ЛЕ и Аякс и А.Билбао да ви смачкат нали така?За това нямаш право да коментираш...мълчи по добре и лека вечер.

Vaskovas
19.09.2013 00:09

Естествено има по- някой по силно изразен фен ! Така е но преди това стигнахме до 3 финала а вие мрънкахте ! А забравих вие всеки път минавате групите ,стигаде финали , печелите купи яко .... мълчи по добре

vanko655
19.09.2013 00:06

Хахахахаха !!! Много хранехте , много лаехте хахаххаха. Най-жалките фенове,които винаги осират темите на другите английски отбори ,но те като загубят всички се скриват хахаха...Най псевдо феновете има тоя отбор поне в България

nonmollaremai
19.09.2013 00:07

Я виж във форума на Челси ,че всички сме тука...никой не се крие ,а ти май от опит го знаеш това с (криеницата).

nonmollaremai
19.09.2013 00:05

До коментар [@comment 1473138] от [@user MessiMania]:

Какво общо има ШЛ с ВЛ?Има още цял сезон пред Челси и в ШЛ и във ВЛ на Англия моето момче.Нищо не е свършило ,а всичко сега започва *wink*

lybomirchy7
19.09.2013 00:03

До коментар [@comment 1473154] от [@user thc_bbc_666]:

Ти само че ще си преди мен. Път на дамите, сладурано!!!

thc_bbc_666
19.09.2013 00:05

Едва ли, Мише, едва ли *smile*

g0ldmember
19.09.2013 00:02

Къде са коментарите, че Челси са продали мача?
Или това важи само когато Юве не успее да бие по-слаб съперник?

paunQ
18.09.2013 23:59

Аз мисля, че Челси подцени Базел, след като Оскар вкара. Не знам дали Моу им е казал да играят по-пестеливо или самите футболисти са го направили, но се видя, че Базел не са безпомощни. Иван Иванов с много добър мач!

drogba_fen_91
19.09.2013 00:00

Е то бива бива подценяване ама тва вече на нищо не блъска. Евертън подцениха, сега пак.

thc_bbc_666
18.09.2013 23:59

Само ще добавя, че на пръв поглед не виждам друг фен на Юнайтед да е коментирал в темата... Направете си някакъв извод.... Защото съм сигурен, че ако вчера бяхме паднали от немците, хейтърите щяха да се насерат от кеффф ама вместо това сега пикаят гассссссс. А аз вече спокойно мога да израдвам, не защото е станало кой знае какво, амизащото на онея им е гадно. Наистина нямах намерение да пиша такива коментари, но след вчерашни нападки срещу Скоулс, реших да сляза малко на вашето ниво, да ви сипя в хранилките. Сериозно ви говоря, давайте го малко по кротко и без крайности, до нищо добро няма да ви доведе. Помислете над това *wonder*

hifonic
18.09.2013 23:58

Какво са се изложили? Толкова си могат просто.
Моуринчо калъфката от групата с най-слабите отбори в турнира няма да излезе.

unclePav
18.09.2013 23:57

Кво ги нареждате е, миналата година разцепиха манафите и редица други големи отбори. KTBFFH

myzrael
18.09.2013 23:53

Искахте Моу - ето ви го.
От години говоря, че ПОЛУспециалния не е никакъв треньор и просто вадеше късмет, но вие си го величаехте.
Човек, който практикува антифутбол, взима такива нелогични решения, подрежда абсурдни състави, вкарва играчи да пазят резултата, при условие, че може да пусне такива, които да позволят на отбора му да съсипе противника.
Така е било винаги - и в сблъсъците му с Барса с Реал, а и сега се видя - и в този мач, и в мача с Байерн за Суперкупата, и в мача с Манчестър Юнайтед, и в мача с Евертън и т.н.
Този е тотален некадърник, но...вие не - бил бог.
Е, на ви го сега този бог - пожелавам ви още дълги години да ви води, макар че като виждам нрава на Абрама до пролетта сигурно ще му е набил шута за съжаление.

Kirilov_10
18.09.2013 23:52

Айде и днеска изгорели фишове заради тия *lol*

thc_bbc_666
18.09.2013 23:52

Кво стана е момичетааа?!!! Нека да ви е за урок да си държите устите затворени. Вчера се бях афектирал от тъпата тема кой е най-добър Лампард, Джерард или Скоулс. Няма да я подхващам пак. Но вчера имаше много посерковци, както фенове на Челси, така и на всички други отбори. Случайно бях чул изказване на треньора на Левски, не го знам кой е, сигурно в момента го сменят... Та той каза, че Левски вече са мъже и "Ще им откъснем вратовете.." или почти с тези думи за мача с Лудогорец. Наистина няма да коментирам, всички са разбрали как свършва този филм *smile* По жалки хора от тея с големите усти и гръмките изказвания и които после много лошо се цапат- няма. Направете си услуга, особено малчуганите, не ставайте от тези хора. За истинските фенове, които едвали често пишат тук, е ясно, че такива изненади като тази вечер се случват. Няма какво да се драматизира. Всички трябва да сме така-малко по-смирени. Щото кво стана с тея отворковци дето Мауриньо ше ви качва на луната, ве, ееееееееееееей! Нали знаете оная рима за мишките дето църкат и после къде си бъркат....

lybomirchy7
18.09.2013 23:58

И кой е по-добър? Лампард, Джерард или Скоулс? А умнико?

nonmollaremai
18.09.2013 23:53

Лампард отново с асистенция...за Скоулсчо не искам да ми говориш в момента. *wink*

tonisport
18.09.2013 23:51

Ще го видим великия Моу до къде ще стигне с Челсито..Подигравахте се на Бенитез,но дори той ви донесе титла макар и ЛЕ. Незнам само с какво ще се оправдава,да не би аз да съм го карал да пуска Ето.0.

ReDeViL666
18.09.2013 23:47

Най-слабият старт на Челси при Абрамович вече е факт! Някой изглежда е сложил ПРЪТ в синята машина и поне засега - изглежда , че това е Моуриньо!*cool**cool**cool*

toya.stava
18.09.2013 23:47

Играхме ужасно да направихме два лоши мача. Но не е дошъл края на света! Челси ще се върне да победния път според мен. Просто Ето не прави нищо напред още не прави нищо. Мата трябва да започва мачовете Торес трябва да води атаката и Микел и Хинкел да са резерви на Рамирес *wink*. Трябват ни повече идеи в атака дано видиме променен Челси така както играхме срещу Байерн тази година.

LMessi_Barca
18.09.2013 23:44

И на мен тия слабаци фиш за 300 лева ми убиха*angry**stop*

blue9
18.09.2013 23:44

Не знам кое е по-шокиращо, факта, че загубихме или че ми е забавно от това!*joking*

nonmollaremai
18.09.2013 23:50

Не, всъщност искаше да запази играчите си на точен брой 11 човека, понеже холандчето Хинкел имаше вече жълт ,а много нарушения му се натрупаха.

drogba_fen_91
18.09.2013 23:45

Най-шокиращото беше, че при 1:1 пусна Микел, искаше да пази хикса... Нямам думи просто

drogba_fen_91
18.09.2013 23:43

Какво става, не мога да си обясня.

С Рафата тия ги сдъвкахме и изплюхме и двата мача... Ето'о е пълна скръб, не пуска Мата и Торес, единствено Оскар беше на ниво.

Толкова слаб старт няма никъде, ако отпаднем и от тая група ще е нечовешки резил...

nonmollaremai
18.09.2013 23:51

И това нищо не означава.Мач с мач не си прилича, нито отбор с отбор *wink*

Vaskovas
18.09.2013 23:49

Ди Матео и Рафа нетрябваше да бъдат гонене.... Нищо нецените в Челси ,,,, За МОУ ще кажа само че където е текло пак ще тече !!!

Gerardo_Martino
18.09.2013 23:46

Рафа който толкова го плюхте днес мачка Борусия със Наполи

Cvet666
18.09.2013 23:42

Сега не че имам нещо против Моу ,но нещо не му върви...ама грам...отбора държи топката в сравнение с миналата и по-миналата година ,но пък нещо не прави с нея. Азар върти кръгове,Оскар що годе, защитата добре ,но изведнъж вземе ,че пропусне нещо важно ,така изневиделица...атака да не говорим ,защото отново сме ялови *lol* единствено Чех е на висота, Лампард и двойката Кейхил и Луйз....в останалите този мач нещо куцаше и то доста... неприятна изненада ,но дано Моу стегне нещата ,защото с Евертън поне мача беше добър ,въпреки че паднахме...докато тук ми се доспа леко *lol* и да имаше наистина нещо при Бенитез ,което промени отбора към по-добро, ама мисля че Моу ще си влезе в релси...иначе сега това дърпане и падане на колене беше за засилка за следващия път *lol*

darko13
18.09.2013 23:41

бахтии немога да повярвам че само тея смешници ме дънят за 350 лева *angry**angry*

madmaxxxx
18.09.2013 23:42

Морална подкрепа от мен брато. С Челси хич не ми върви и на мен ей така

madmaxxxx
18.09.2013 23:41

18 септември 2013 [23:37] #89

Извинявам се имах предвид Х/1

aa2
18.09.2013 23:41

Започвам да си мисля, че Базел не играха на 100% в България.... *smile*
Честито на този отбор!

Kireto1232
18.09.2013 23:40

Много много слаб Челси ,заслужено паднаха !!!

panew
18.09.2013 23:40

Шокиран съм. Играта ни беше под всякаква критика, заслужено ни обърнаха. Всички освен Оскар и Вилиан играха много зле. Нямаше я скоростта и изненадата в играта. Време е Моуриньо да спре с тези измислени схеми, ами да пуска Оскар, Мата, Азар титуляри и зад тях Лампард и Рамирес. Също е време да ги размърда тия играчи, защото темпото ме отчайва в някои моменти. Разочарован съм тотално и ми е болно за отбора, че загуби като домакин от Базел.

Tishoff7
18.09.2013 23:40

Преди да видим загубата, трябва да погледнем играта, а тя не струва пукната стотинка, Моу е откачил пуска само любимци, като Ето'о, а оставя Торес и Мата резерва, е ми предпочитам един безпристрастен мениджър, който да пуска само най-добрите 11.

MessiMania
18.09.2013 23:39

Челси Шампийон Премиер Лийг ??? хахаха нали ви казах МОУ не е БОГ !!

nonmollaremai
18.09.2013 23:37

Голяма работа ,но Моу трябва да погледне малко къде са грешките и защо се получават тези смешни грешки...

BarcelonaMen
18.09.2013 23:37

резил хаха какво стана с сигурната 1-ца 3-4 гола разлика

Vaskovas
18.09.2013 23:40

Така е ... мен 2 дена подрет ме дънят наи слабите ми коефициенти

nikshan11
18.09.2013 23:39

Само си виж прогнозата преди 2,3 дена и тогава говори лапе недорасло.

nonmollaremai
18.09.2013 23:38

Казах ти ,че е възможно и мача да е двойка...няма сигурен мач ФАКТ! *wink*

madmaxxxx
18.09.2013 23:37

Нека ви!!! Като не излезе първо/краен на х/2 ей ви сега!!! баси тъпнята

lybomirchy7
18.09.2013 23:36

Честито на Базел. Моуриньо и "схемите му" няма да ги коментирам. Да заповядат всички смешни мишки да поцъркат.

Highbury
18.09.2013 23:36

Ми то за тоя смешен отбор, какво друго му отива освен и смешен треньор ??? Аййй на ви сега БОГ МОУ хахаха *party**party**party*

ivanrealmadrid1
18.09.2013 23:33

абе направо нз кви фенове сте ,,, на Челси ли сте фенове или на бъдешия треньор който пак ще плюете ... затова ви мразят в тоя сайт (разбира се не всички ...)

YUNOFF
18.09.2013 23:33

Хааахахаха великия Моу се осира. Нищо лично към феновете на Челси ама при Бенитез беше по-добре.

nonmollaremai
19.09.2013 11:43

Аз лично не съм казвал подобно нещо.Защото от много големи очаквания накрая става пропадане...

redlondon1886
19.09.2013 11:02

Е нали уж като ви пое беше бог, който нямаше никой да го победи ?

nonmollaremai
18.09.2013 23:36

Моу не е бог ,за да побеждаваме всеки срещнат.

ivanrealmadrid1
18.09.2013 23:31

чакайте бе образи ... какво ви е виновен Моу ? ревахте 100 години за него вече искате смяна ... не ви ли се струва тъпо 1 отбор всяка година да е с нов отбор ? ами много ясно , ТРЯБВА ВРЕМЕ да това за Челси е голям проблем да чака някой да се справя но е така ////

torreschelsea9
18.09.2013 23:30

хах ама като ви гледам коментарите и няма просто как да не се смее човек ! Преди да дойде Моуриньо всички се радвахте при първия провал и вече ''не му харесвате стила'' '' правил експерименти'' как да не прави като има 22 играчи готови да бъдат титуляри... да ви имам във феновете смешки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa6etoo1
18.09.2013 23:33

Проблема не е там че падаме а че няма и ни най-малък наченък за промяна. Играта е еднаква и дори слабите отбори могат да се справят с нея. Експерименти не се правят всеки мач. За какво е предсезонната подготовка а? На върха на атаката да ти играе Лукаку и да го дадеш под наем ли?

lybomirchy7
18.09.2013 23:29

Всички плюете по Торес че не бележи, но както много хора казаха - той поне отваря пространства за хората зад него (Азар, Мата, Оскар, Лампард)... А какво прави Ето`о - НИЩО!!!

Tishoff7
18.09.2013 23:27

Леко почвам да разбирам феновете на Мадрид. Какво прави този калъф Ето'о на терена е, играта ни е бахти пародията.

lybomirchy7
18.09.2013 23:27

Запомнете едно нещо - Моуриньо е пътник!!! Силно се надявам Абрамович да убеди Хидинк да поеме отбора. Просто искам Базел да вкарат поне още 1 гол...

sa6etoo1
18.09.2013 23:26

Съсипа Реал с ротации сега прави същото и с нас.. Нещо не е наред в главата ли Моу не знам..

Agger5LFC
18.09.2013 23:26

Специални да си ходи в Мадрид или в Интер.

darklight
18.09.2013 23:26

Няма го вече специалния. Кой ще ни е следващия временен мениджър?

Vaskovas
18.09.2013 23:26

Помните ли колко надъхани бяхте ?>!? БОГ МОУ му трябва нова инжекция от 1млрд и слаби конкуренти за титлата за да спечели нещо както беше през предишния му предстой ! хахаха казах ли ви бе деца !

pesholudiq
18.09.2013 23:25

хубол ми стана дано да паднем сега да му дойде акъла на моуриньо... взема ми най-смешните играчи... Ето, микел, вилиан, пълна пародия... Дано още да вкарат, толкова почна да ме дразни толкова моуриньо, че не е истина.. Така ще е като прави експерименти.. Играем като аматьорски отбор ако не и по-зле...

caramell
18.09.2013 23:25

Цирка е пълен! *lol**lol**lol**lol**lol**lol* 1000евро да съм слагал за победа на Челси... кажи честно?

lybomirchy7
18.09.2013 23:25

Други ден да паднем и от Фулъм ако нещо... Така или иначе е тръгнало "специалния" да си прави експерименти всеки мач...

torreschelsea9
18.09.2013 23:24

Така преди сезона си милслех нещо..... че едва ли не всичко ще ни бъде сервирано на тепсия.............. *wink*

lybomirchy7
18.09.2013 23:24

Бравооо!!! Давайте още и да си стягат куфарите и Моуриньо и тоя камерунски сопол..

AC_Milan_92_45
18.09.2013 23:23

кви са тея идиоти бе, абе специален ли си ко ли си за нищо не ставаш бе

lybomirchy7
18.09.2013 23:20

Вади Хинкел, пуска Микел - това добре. Ама пуска Ба и вади Лампард и ми държи мухата без глава Ето`о който дори в дефанзивен план нищо не прави, как тогава да вземем нещо от мача...

pesholudiq
18.09.2013 23:18

Моуриньо с кого ще ми търси голове хахахахахахахахаххахахахаххаахахаха с Ба и Микел *lol* *lol* *lol* *lol*

lybomirchy7
18.09.2013 23:14

А така... Като имаме "нападател мечта"... Бяга успоредно на топката, а не след нея... Да го вади тоя пенсионер Ето`о и да не го пуска повече...

AC_Milan_92_45
18.09.2013 23:13

няма толкова прост отбор няма, а има той играе със селтик

JUVE_BEST_CHAMP
18.09.2013 22:48

Тия от ринг.бг. сякаш се гаврят със зрителите, дават тия мърди Челси - Базел, а не дават Наполи-Дортмунд, много зле.*sick*

dehumanization
18.09.2013 23:10

нямат права за излъчването им . а запознай се малко с фактите и тогава критикувай а ?

Nope_avi
18.09.2013 22:58

Днеска 6 интересни мача от ШЛ а Диемата ми пуска сапунски филми.

lybomirchy7
18.09.2013 22:53

Що не ревеш че дават барселона - Аякс, ми ревеш за тоя мач? Толкова сте смотани че не е истина... Този ако е тъп - оня е 100000 пъти по тъп...

lybomirchy7
18.09.2013 22:41

Единствения който можеше да помогне беше Торес. Тогава поне щяхме да сме 11 срещу 11, а не както е сега 10-11...

abramovish
18.09.2013 22:34

можели някои да даде линк,неможах да намеря.благодаря предварително

pesholudiq
18.09.2013 22:33

Напълно безидейни в атака.. Както във всеки мач на Моуриньо до сега.. Докато Торес не е на терена не знам как се очаква нещо от нападателите.. Другото, което е - не знам въобще какво хареса Моу във Вилиан, че и дадоха над 30 млн... Абсолютно нищо не показа.. Тоя гол според мен е някаква случайност, не случайно Моу беше намръщен след гола

lybomirchy7
18.09.2013 22:33

Само аз ли виждам че първото полувреме играем с човек по-малко, а на всичкото отгоре не си даваме и зор и сме безидейни... Второто да влизат Мата и Де Брюн на мястото на Ето`о и Вилиан. А защо Торес не е в групата?

KunAgu16
18.09.2013 22:31

Гооооооооол Оскар айде 400 лв *money* сега и Порто да вкарат

AC_Milan_92_45
18.09.2013 22:24

За какво ми предавате челси, че има някакъв мижав българин къде сефте го чух, няма да гледаме мач като хората

Blueisthecolour
18.09.2013 22:19

Ае аре спрете вече с тва Наполи и Борусия като ви се гледа си търсете линкове и гледайте кво само ревете в темата на Челси ?

Blueisthecolour
18.09.2013 22:18

Много сме слаби *sad* Много ме е яд за Лукаку за пореден сезон оставаме без качествен нападател *sad*

omerrr89
18.09.2013 22:18

многоооооооооооо скучен мач

по добре гледайте наполи- дортмунд

darklight
18.09.2013 22:17

Коментаторчето се прозява, мача е доста скучен.

Neooo_1995
18.09.2013 21:49

Е верно тия са големи малоумници ...заклевам се...Поне да ги бяха пуснали на някой 3 канал.Наполи и Дортмунд най-интересния мач от вчера и днес и няма го дават..Пффф добре дошли в Бг...

I_LOV3_CHELSEA
18.09.2013 21:42

Имам някакво странно чуство ... с този състав ..., но дано да не се сбъдне ! АЙДЕ 3-1 KTBFFH *goal**goal**goal**cup* COME ON CHELSEA !!!

levski1440
18.09.2013 21:31

Попринцип не всички телевизии гледат българското участие,ако беше така ,вчера щяха да дават Байерн-ЦСКА ,а не Реал или Ман.Ютд.. Да се надяваме ,че БТВ не с така ,защото иначе другия кръг ще си гледаме Базел -Стяуа

a00011
18.09.2013 21:35

БТВ преспокойно можеше да преквалифицира още един канал по който да дават мачовете от Европа и френското *thinking*

a00011
18.09.2013 21:31

ПсЕтоо ако издъни и този мач ще го очистя *joking* За Европа Торес трябва да е първи избор ! Може да е в лоша форма но Ба и Етоо в момента са трагични и това,че Торес дори не е в групата е голяма грешка .

sa6etoo1
18.09.2013 21:25

А от Фулъм са на такава печалба че засенчват сигурно и Ел Класико. *joking*
На мен ми е ясно че го дават заради Иванов но все пак телевизиите си гледат бизнеса и не им дреме какво искаме да гледаме ние.

panew
18.09.2013 21:23

Моу не спира да ме изненадва с тези ротации. Според мен Ето'о не трябваше да почва титуляр и този мач, Торес бе най-подходящ. Дори Вилиан можеше да започне на пейката за сметка на Мата.

pumpet
18.09.2013 21:35

Мата в момента е в отчайваща форма трябва му още време да си възвърне формата преди да го пускат всеки мач титуляр.

sa6etoo1
18.09.2013 21:09

Радвам се че ще дават Челси, но тия от телевизията нямат никакъв нюх за нещата явно.. От излъчването на Наполи-Дортмунд щяха да изкарат сигурно 2 пъти повече пари от колкото гледането на Челси и Барса едновременно. *lol* Относно мача 3:0

mitko92cfc8
18.09.2013 21:16

така е безспорно , но ще го дават само и единствено заради това че Иванов играе *wink*

darklight
18.09.2013 21:13

Представи си пък какви пари щяха да направят, ако даваха ФУЛЪМ.*joking*

ANDRV
18.09.2013 21:05

Торес що е извън групата?!?!?

Nope_avi
18.09.2013 22:43

Демба ба има чудесен удар ,но няма скорост.

ivanrealmadrid1
18.09.2013 22:43

по принцип не е лошо отбор като Челси да има много халфове , особено като участват в много турнири , а за Етоо мисля , че му трябва още малко време да се отпуши , доказал се е с различни отбори и си е голяма класа все пак , не е от тези които с години не могат да свикнат с даден отбор

darklight
18.09.2013 22:38

Нито един от нападателите ни става за нещо. И тримата са за продаване, но тъй като спим и купуваме само халфове така ще е. Кой е виновен, че след Дрогба не се намери истински нападател?

pesholudiq
18.09.2013 22:34

хахаха щото пък от Ба или Ето става нещо.. Ето ако не се лъжа не е направил дори един удар тоя мач, видяхме го и срещу Евертън..

ANDRV
18.09.2013 21:09

ето о ли?

headhunters
18.09.2013 21:08

Защото още не се е научил да вкарва на празна врата *smile*

darklight
18.09.2013 21:07

За себе си ли говориш?

ANDRV
18.09.2013 21:07

кой го каза човека който не е постигнал нищо в живота си ХАХААХАХАХХАХАХХХХАХАХХА

darklight
18.09.2013 21:06

Щото не става.