Наполи - Борусия Дортмунд, спечелен

14:07
Наполи - Борусия Дортмунд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 7 познати от 12 мача - 58.3% успеваемост

Залог на деня за 18.09.2013 г.



Справедливо тук Борусия са определяни за фаворити в този мач, защото в миналото издание на Лигата те бяха участници във финала. Сега, обаче става дума за мач от груповата фаза, а тук в началото всички грешки могат да бъдат компенсирани. Освен това и в двата съперника водещ ще бъде мотивът да не стартират участието си с поражение. Големият коз на Наполи ще бъде техният треньор Рафаел Бенитес, който е печелил тази надпревара и има огромен опит в битките в нея. Борусия трудно ще повтори постижението си от миналата кампания, а и не веднъж сме ставали свидетели на това как един тим след като е направил значим пробив в международните клубни турнири при следващото си участие се проваля с гръм и трясък. В Неапол винаги се играе много трудно, а днес по-мотивираният тим на теория ще бъде този на домакините и изглежда малко вероятно Наполи да започне участието си в турнира на богатите с домакинско поражение, макар и от миналогодишния финалист.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.63

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
18.09.2013 21:03

аааа, тук за мен няма никакъв Х, нито 1. 2-ка!!!

night_wolf1984
18.09.2013 18:35

За мене мача е г/г.Само ме е яд ,че няма да го дават*smile*

mistral
18.09.2013 18:24

Тук наистина може да стане Х, но то ще е главно поради това, че Борусия може да предпочете сигурността да не загуби своя първи мач в групата. А доколкото Наполи може да се определи като евентуален трети претендент за първите две места, равенството да е добър турнирен резултат за германците. Неаполитанците са едни от харесваните от мен отбори в Италия, но класата на Дортмунд е впечатляваща и този сезон, а атаката - на моменти страховита. Трудно защитата на италианците би се справила с нея, особено ако й предоставят пространства. Даже в случая мисля, че по-удачна тактика би била домакините да се приберат и да играят на контри. Според мен победа за гостите със застраховка ДНБ е по-удачен вариант.

PraschoChorbata
18.09.2013 16:07

Знака на деня (от ШЛ) е г/г на този мач. (макар, че имам лошо предчувствие ама...)