Стоев: Отиваме в Холандия с нагласата да се представим добре

13:24
Стоев: Отиваме в Холандия с нагласата да се представим добре
"Предстои ни първи мач от групата на Лига Европа, нещо непознато за нас, но и нещо много интересно. Отиваме с нагласата да се представим добре", заяви старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на Летище Варна пред журналисти преди заминаването на отбора за Холандия. Както е известно, орлите от Разград стартират утре вечер битките в група В с визита на гранда от Айндховен.

"Ние трябва да се представяме добре - не само в Айндховен, но и в следващите мачове с другите противници и се стремим да видим до къде ще ни стигнат силите. Всеки от нас- треньорски щаб и футболисти, искаме да излезем с чест от тези двубои".

Стоев говори и за малката група от играчи, на които ще разчита. Както е известно, заради травми останаха едва четирима здрави защитници.

"Имахме право да заявим 21 футболисти, като Йордан Минев и Георги Терзиев се контузиха. Така останахме със 17 полеви играчи. Козмин Моци не е напълно готов. От вчера започна да
тренира с отбора. Дано някой друг от защитниците не се контузи", обясни наставникът.

Изпълнителният директор Ангел Петричев заяви, че всички се вълнуват преди старта на кампанията в Европа, а там клубът на първо място представя България. именно затова мачовете имат по-особена стойност.

"Нормално е да се вълнуваме, аз лично си пожелавам по Коледа настроението да е още по-добро. Аз лично съм оптимист, че нашият отбор ще се представи добре. Ние минахме на един по-висок етап, а знаете, че две години подред сме шампиони. Сега вече сме в Европа и се надявам, че тези мачове няма да ни повлияят по никакъв негативен начин в българското първенство. И там традиционно целите на клуба са високи", заяви той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари