Предлагат на Амаури да замени Пипо Индзаги

14:43
Предлагат на Амаури да замени Пипо Индзаги
Наставникът на италианския гранд Милан Леонардо възнамерява да отправи сериозна оферта за нападателя Ювентус Амаури, съобщава "Газета дело Спорт".
Леонардо е набелязал Амаури като идеалния партньор на 19-годишния Алешандре Пато, който изигра много силен сезон в тима на "росонерите".

Амаури премина в Юве от Палермо миналата година срещу 13 млн. паунда и двама футболисти в добавка. Според италианската медия Леонардо се е срещнал с нападателя на "Старата госпожа" преди пет месеца и е изразил възхищението си от таланта на бразилския футболист. Както е известно основният реализатор в тима на Милан Филипо Индзаги вече е на 35 годишна възраст и ръководството на тима усилено търси негов класен заместник.

"Има възможност да стана треньор на Милан и ако това се случи, искам да те взема при мен", заявил тогава Леонардо.

Ювентус няма никакво намерение да продава играча си, но предложение от 35 млн. евро би променило мнението на ръководството на гранда от Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
03.06.2009 15:51

Според мен нападението ни е най-силно звено в отбора, заедно с рватарския пост и не трябва изобщо да се бута. За огромно съжаление тиквите (ръководстово) явно са решили да продадат Трезеге, което е голяма грешка. Та аз предпочитам ако ще продаваме някой от нападателите си, то това да е именно Амаури. Типично по бразилски блесна в начарлото, но после пълна дупка. Есента вкара 13 гола, показа доста добри игри, но след това нищо. Последният му гол е от 15 февруари! А и ако му вземем 3-ина милиона ще е повече от добре. Ще имаме и за заместник да вземем, както и за 1-2 защитника, които задължително трябва да вземем, за да се борим за нещо сериозно следващия сезон.

pacho_vr
03.06.2009 15:06

не не и НЕ Амаури няма да ходи никаде. Ако искаме да спечелим каучото догодина той ще ни трябва.