Скандал между Невили и Карагър заради Скоулс

14:41
Скандал между Невили и Карагър заради Скоулс
Легендите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул Гари Невил и Джейми Карагър се вкопчиха в словестна битка, стартирала след въпрос, свързан с качествата на Пол Скоулс, Стивън Джерард и Франк Лампард.

Двамата анализатори на "Скай" бяха помолени да сравнят Скоулс, Лампард и Джерард.

"И тримата са футболисти от световна класа. За мен най-добър е Джерард, тъй като той доказа, че е способен да има огромно влияние върху най-важните мачове. Примери за това са двубоите в Истанбул и Кардиф. Лампард е на подобно ниво, той е вкарвал голове, с които Челси е печелил ФА къп и титлата. Двамата са малко пред Скоулс", коментира Карагър.

"Пол е най-добрият футболист, с който някога съм играл. Той беше уникален талант", отсече Гари Невил.

"От 2004 до 2011 година Скоулс беше най-добрият на своята позиция. Той превъзхождаше и Шави, и Пирло, и абсолютно всеки друг плеймейкър", продължи Невил.

"Хората се чудеха защо Юнайтед печели много от мачовете си в последните минути. Много просто, с човек като Скоулс в тима, ние владеехме топката, уморявахме противника и накрая нанасяхме своите удари. Пол беше ненадминат в контролирането на темпото на игра", смята бившият десен бек на червените дяволи.

"Ако това е така, защо преди време Свен Горан Ериксон премести Скоулс да играе вдясно, а Франк и Стиви бяха избрани за вътрешни халфове", запита Карагър.

"Много просто, Пол можеше да играе на всяка позиция в средата на терена", отвърна Невил.

"Щом сте разполагали с най-добрия плеймейкър, защо тогава сър Алекс купи Верон", атакува отново Джейми Карагър.

На този въпрос Невил само се изсмя. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_manutd
18.09.2013 09:37

За всеки фен е различно според мен. Ако си фен на Челси, нормално да е Лампард. Сравняването между тях няма голям смисъл. По - голове, а може и по - асистенции(не съм запознат), може Лампард и Джерард да са над Сколс, но по - титли..!? За нас, феновете на Ман Ю, е нормално да е Скоулс.. Така че да има спор е безсмислено... Поне за мен!

cesekarchetooo
18.09.2013 08:40

Репортер: Какво е чувството да сте най-добрият халф в света?
Зидан: Не знам, питайте Скоулс.

velichkov
18.09.2013 01:04

И тримата са уникални футболисти, които не бива да се сравняват, ако все пак трябва за мен Лампард е най-добрия, което всеки, който не е пристрастен ще го потвърди! Той е с повече голове ( 244 гола до момента в славната си кариера!!!) срещу 155 гола за Скоулс и 159 за Джерард, асистенции - 94 за Лампард, 85 за Джерард и само 45 за Скоулс ( по-малко от играчи като Мортен Гамст Педерсен и Стюард Даунинг, Питър Крауч и Бербатов, всички са направили повече голови пасове от рижавия!). Освен това Лампард и Джерард са много по значими футболисти за Англия, защото Скоулс се отказва от националния, защото Лампард и Джерард са предпочитани пред него на позицията, на която той играе, просто защото се справят по-добре. Безспорно Скоулс е уникален в контролирането на темпото и раздаването на далечни пасове, но изостава с много зад Лампард и Джерард в другите компоненти на играта, нещо, което е просто ФАКТ. Освен това играта на рижавия никога не е била удоволствие за окото като се има предвид колко груб играч беше! Уникални подавания и поглед над играта имаше, но само в това превъзхожда другите 2-ма. Пак казвам и 3-мата са уникални играчи, но определено като начин на игра, голове, асистенции, поведение на терена и феърплей, статистика и изобщо всичко останало ЛАМПАРД -> Джерард -> Скоулс това е истината !!!

Plamenov87
18.09.2013 00:35

[@link http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1355726/Xavi-interview-Paul-Scholes-best-midfielder-20-years.html]

overdrive
17.09.2013 23:16

Карагър е изказал много грешно мнение по обиден начин. Можеш да похвалиш определени играчи и да си личи, че ти ги предпочиташ повече и според теб са по-добри, но неговите аргументи нямат толкова много смисъл и са по-скоро хейтърски. Поне на мен така ми се струва. Както каза един колега по-долу толкова големи имена и дори Фабрегас, Виера, Анри които са участвали в не малко мачове срещу него и дори няколко сбивания (предимно Анри и Виера) са го определили като най-добрия играч във ВЛ значи има нещо вярно. На Анри точните му думи не ги помня, но мисля че беше казал, че това е играча срещу когото той и целия тогавашен Арсенал най-много мрази да играе срещу. Сега все пак трябва и обикновения фен да има и думата, а не само големите във футбола. Според мен той е уникален играч и както казват никога не се е оплаквал от каквото и да е. Дали е по-добър от Стиви Джи или Лампард вече е въпрос на лично и пристрастно мнение което мен лично не ме вълнува. Най-правилно би било да не се сравняват въобще. И тримата са доказали, че са титани в спорта.

Unitedfan3
18.09.2013 00:08

Евала за коментара *wink*

CityTilliDie
17.09.2013 22:53

Скоулс много го мразя, заради грубостта му постоянно с бутоните напред влиза, всеки мач е за гонене ама нали е голям и не му дават картони

CityTilliDie
17.09.2013 22:41

Кажете ми някога Скоулс или Лампард да са ви карали да настръхвате както Джерард го прави?

CreationKiller
17.09.2013 22:43

Да! Гола на Скоулс с/у Барселона,с/у Ман.Сити,А.Вила,Челси и т.н. Мога и да изреждам още и още.

CreationKiller
17.09.2013 22:40

Вие гледате само статистики.Толкова сте им вярвате на тези от Уефа и Фифа,че...................В някой техни ранклисти са сложили Колумбия по-напред от Бразилия,Холандия и Португалия.Това значи ли,че е реално.В продължение на 2 години Видич е смятан от цял свят за най-добрия защитник.

milanist89
17.09.2013 21:53

"Джерард има харизма, той е сърцето на отбора и мисля, че без този човек Ливърпул би има съвсем друг облик. Едно време ние в Реал Мадрид триумфирахме в Европа заради Клод Макелеле. Казвах го тогава, казвам го и сега. Аз, Фиго и Раул едва ли бихме извели отбора до европейския връх през 2002 година, ако не бе Клод. След като той напусне в посока Челси, веднага посъветвах ръководството на тима да вземе Патрик Виейра. Патрик бе един от най-комплексните играчи на планетата дълги години. Сега такъв е капитанът на Ливърпул", каза Зидан. "Дали Джерард е най-добрият футболист в света? Може би той не се радва на вниманието, с което са обсипвани Меси и Кристияно Роналдо, но може би Джерард наистина е най-добрият в момента", допълни световният шампион с Франция от 1998 година.

dehumanization
17.09.2013 21:14

Шави и Зидане са казвали че Сколс е най добрия вътрешен за последните 10 години айде кво ми го фалите тоя джерард . най обикновен вътрешен със много лоялно сърце изпълнено със лябов към отбора си и се раздава винаги НО е далеч от най добрия - Сколс.

Plamenov87
18.09.2013 00:46

[@link http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1355726/Xavi-interview-Paul-Scholes-best-midfielder-20-years.html]

milanist89
17.09.2013 21:48

Разсмивате ме. Зидан и за Джерард беше казал, че е най-добрия и съм сигурен, че ако някой фен на Пуул се разрови ще намери 2 пъти повече похвали за Джерард. Доводите на Карагър са много верни, а и бих добавил, че най вероятно когато Джерард завърши кариерата си ще има двойно повече мачове за националния от Скоулс, а и кажете ми като Скоулс е най-големия, колко сезона има над 30 мача във Висшата лига, вижте само последните години Джерард какви пасове раздава на Суарез, Скоулс никога не е бил лидер както Джерард за Пуул и Англия. Единия е духа на отбора ,а другия един от многото играчи на САФ, които не са незаменими и винаги им намира конкуренция.

scouser96
17.09.2013 20:19

Пък и той е капитан на един от най- великите клубове в света

luiz_lfc
17.09.2013 20:16

Джерард и Лампард са класи над скоулс не виждам дори място за сравнение...

Unitedfan3
17.09.2013 20:18

Всъщност е точно обратното. Никой не е дори с една класа над Скоулс !

scouser96
17.09.2013 20:16

незнам ама името на Джерард е най-велико

Unitedfan3
17.09.2013 20:06

Скоулс е легенда и тва е ! Той рисуваше по терена ! Той е най-добрия !

thc_bbc_666
17.09.2013 19:49

абе скромноста краси човека... изобщо не схващате най-важното. А именно, че Пол Скоулс е постигнал повече от Лампард и Джерард. Дано с някоя реплика не се изкажа неуважително към някой от двамата, защото няма как да не се уважават такива играчи. Ама коментари като "Лампард е класи над Гигс,Скоулс", "Лампард е над Поп Соколчо и рижавата му главица"..., моля ви се недейте. Внимавам какви думи използвам, защото не искам да ми махнат коментара този път. Искам да го прочетат повече хора. ПОЛ СКОУЛС Е ПОСТИГНАЛ ПОВЕЧЕ ОТ ЛАМПАРД И ДЖЕРАРД. ТЕ ИСКАТ ДА СА КАТО НЕГО. ТЕ ИСКАТ ДА ИМАТ ТЕЗИ ТРОФЕИ И ПОСТИЖЕНИЯ. ТЕ СА МУ БЛАГОДАРНИ. ТЕ ОТ НЕГО СА СЕ УЧЕЛИ И ОЩЕ СЕ УЧАТ. И евола, добре са се научили. Но щом искате да сравнявате...това е моето мнение. Да не говорим колко се е променил футбола, и то за относително кратък период от време и във много аспекти. А Пол Скоулс винаги е бил неверояно скромен, друг такъв велик футболист може би не сте виждали ама няма и да разберете за какво ви говоря. То трябва да го чуеш за да разбереш, на родния му език. Което важи за всичко, което се случва в английския футбол. Не става да четеш некадърно преведени статии и да гледаш картинки. Ако слушаш какво говорят самите хора, на родния си език, може и да ги разбереш. Ама вие не знаете елементарен английски бе. Отивам да гледам мача с Леверкузен. А вие млади хейтъри.... *whistle*

scouser96
17.09.2013 19:31

За мен Джерард е най-добър от тримата за които става въпрос,между Лампард и Скоулс немога да преценя, защото Чехли и манафите не са ми фаворити.
Само Ливърпул*joking*

champ__ns
17.09.2013 19:28

Зидан ,Давидс ,Шави ,Иниеста,Анри,Виера ,Шевченко и още куп футболисти от няколко поколения са казали кой е футболиста на който се възхищават най-много и са го казвали без да са питани специално за някой футболист.Не бройте голове ,титли и такива работи.Този човек никога не се е оплаквал,никога не е поставял себе си над колектива ,феномен.Когато игра на крилото за Англия и видимо не се представи добре ,сведе глава и въпреки ,че цял свят се чудеше на тогавашния селекционер на Англия.Скоулс каза , вината е в мен ,играл съм и преди на крилото ,трябваше да се справя по-добре. Сами си правете заключения,какъв професионалист беше ,и моля ви по-младичките ,не обиждайте този човек ,той е титан

vaskooo
17.09.2013 19:33

Браво !

Salient
17.09.2013 19:25

До коментар [@comment 1471858] от [@user Premierleague9]:

Най-добре е да игнорираш такива индивиди и въобще да не се занимаваш, ама тея твърдения бяха толкова покъртителни, че не се сдържах....

Premierleague9
17.09.2013 19:23

До коментар [@comment 1471852] от [@user nonmollaremai]:

*joking**joking**joking**joking* Лампард е най-великия играч изобщо, нали*joking*
Как да не ви мразя жалкото отборче? Вие ще си останете най-жалкия отбор, с най-жалкия треньор и естествено най-жалките фенове...

manutd_forlife
17.09.2013 19:15

Лампс и Джерард са страхотни футболисти и ще бъдат запомнени от всеки фен в Англия. Обаче, Скоулси е нещо много повече. Редица легенди са го хвалили и то е очевидно, защо. А за феновете на Челси, няма смисъл да се отделя внимание. Според тях всеки един техен футболист превъзхожда всеки наш. За жалост обаче това не го показаха миналия мач и останаха както винаги в сянката на по-добрия отбор.

vaskooo
17.09.2013 19:01

Какво сравнявате, че Лампард има с 15 гола повече от Скоулс ? Да започнем ли да сравняваме кой е вдигал повече трофеи ? Или няма смисъл, хахха. Да не говорим за Джерард.

Premierleague9
17.09.2013 18:49

Лампард и Джерард били живи легенди, ама Скоулс "не е"*lol**lol**lol* Да ви имам тъпата логика.

rap5000
18.09.2013 09:35

Насочи се към друг спорт - примерно кърлинг... И тримата не ги харесвам, но единствения феномен от тях е Скоулс ! За пасовете му през целия терен няма аналог !

Salient
17.09.2013 19:17

По-скоро Скоулс е над цялото ви отборче, то успехите му говорят сами за себе си.

nonmollaremai
17.09.2013 19:14

Фактите са на лице...Лампард е над Поп Соколчо и рижавата му главица *lol*

zipovic
17.09.2013 18:48

ами не съм фен на ман.ама пол наистина си е добър но за мен е АЛОНСО най добърррррррррр

scouser96
17.09.2013 18:47

Незнам за вас,но за мен Джерард е най-добрият на своята позиция!

ivanrealmadrid1
17.09.2013 18:34

айде стига с подобни теми .. всеки от нас си подкрепя своя отбор, просто пак ще се стигне до смешни изказвания в стил "Кагава по-добър от Азар" :Д:Д:Д *lol**lol* на които оня ден съм се задавил от смях . не съм прочел всияката пумия надолу но някой спореше за Шави и Скоус ее тук мога да го кажа неутрално ... трябва да си сляп да кажеш , че Скоус е над него ахха ;д айде спорете на воля аз казах квото имам повече няма да пиша в тая тема ... заблуждавайте се за Скоус да , добър е но не по-добър от Джерард Ламп ... единствената ви защита е какво пасове правил *lol* че то има 1 куп които не се различават по това качество от него .. но ок заблуждавайте се

ivanrealmadrid1
18.09.2013 00:49

не разбрах от къде съм избягал , просто ако бъда по-искрен ще станат едни безкрайни спорове и изобщо няма да ти харесат отговорите ми. опитвам се да каже нещо хубаво за добрите ви футболисти и пак намирате да се заядете :Д бтв не си мисли , че съм ви изчел всичките 100 коментара надолу

CreationKiller
17.09.2013 23:46

Сега стана така, че и двамата вратари са велики.Разбра истината и веднага избяга от темата.

ivanrealmadrid1
17.09.2013 22:54

ами братле разбира се , че ще го кажа *smile* Тери и Иванович и според мен особено Бранислав са по-добри защитници от Видич , Торес и Рууни и двамата не са в предишната си форма , а преди и двамата бяха зверове .. тука нищо няма да кажа. А Чех е един от най-добрите вратари в момента ! няма да го сравнявам с Ван дер саар защото и 2мата за мен са велики вратари .. не си мислете , че се заяждам или нещо такова но и вие коментирате пристрастно точно колкото иаз гледам

milanist89
17.09.2013 22:32

Същото важи и с Джерард - Скоулс 3:0

chelsea_fannn
17.09.2013 22:27

[@link http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Team_of_the_Year] Виж колко пъти Тери и колко вашият 15-ти номер попада в отбора на годината , ама ти разбираш повече от Уефа

nonmollaremai
17.09.2013 21:58

Тери е ставал 3 пъти най добър защитник в света *wink* не се изказвай неподготвен.И кога ще спрете да сравнявате футболисти на Челси и юнайтед?Вашите без съдията са абсолютно нищо.

CreationKiller
17.09.2013 21:21

Говориш как трябва да подобрим рекорда ви от 15 допуснати голове.А викаш че чех е по-добър от Саар.Кога Чех ще подобри рекорда от 11 мача без допуснат гол и от това се пояснява, че и Видич е по-добър от Тери.Айде сега ми говори кой е по-добър като ми говориш за статистики.

CreationKiller
17.09.2013 21:18

А когато Тери стане най-добрият защитник в някакъв период тогава ще спорим дали Тери е по-добър.

dehumanization
17.09.2013 21:12

хахахахахххаа. петър шмайхел и ван дер саар са по добри от чех и са много над него. Когато чех постигне 11 мача поредни без да допусне гол ми говори *wink* хюмне

chelsea_fannn
17.09.2013 21:11

Та ти мислиш , че Тери е по - слаб от Видич ? Моля ти се не се излагай , Тери и със счупен крак ще играе , само и само да спечелим.... Когато подобрите рекорда ни от допуснати само 15 гола тогава ще си говорим. И тогава всичко беше благодарение на Тери и Чех Саар и Чех няма място за сравнение , 80% от всички ще ти кажят , че Чех е по - добър от Саар

CreationKiller
17.09.2013 20:08

Пич,ти сега ще кажеш,че и Тери е по-добър от Видич или пък че Торес е по-добър от Рууни,че Чех е по-добър от Ван Дер Саар.

vaskooo
17.09.2013 18:45

Не можеш да си представиш колко си неориентиран. Говориш абсолютно и само глупости.

CreationKiller
17.09.2013 18:16

Искам да ми кажете кой е имал толкова добър далечен пас който Скоулс притежаваше. Лампард и Джерард притежават ли каквито и да е от подаванията на Скоулс?

ivanrealmadrid1
17.09.2013 18:26

абе само с тези пасове можеш да се оправдаваш /// да не е единствения ... елле боже сега се сещам за Алонсо ... освен това ще вкара ли головете които вкара Лампард ? през крив макарон ако ще да играе още 40 години няма да му стъпи и на малкия пръст

chelsea_fannn
17.09.2013 18:23

Явно си гледал само Скоулс

bahtimaikata_97
17.09.2013 17:54

Ясно е, че Невил ще каже, че Скоус е най-добър просто като видите снимката .... А иначе е ясно, че Джерард и Лампард са по-добри те са живи легенди *wink*

thc_bbc_666
17.09.2013 18:15

Да бе, тоя келеш май е много прост. Ей малчуган, ти не знаеш даже какво означават думите, които използваш. Кажи ги тея глупости на баща ти, да ти опали няколко шамара.

CreationKiller
17.09.2013 18:06

Еха според теб Скоулс е мъртва легенда? Хм гледайте как и какво пишете!

maddennfl
17.09.2013 17:39

тази снимка само доказва вечното ми мнение за юнайтед

degea97_
17.09.2013 17:39

[@link http://www.youtube.com/watch?v=1E8jtmiluQI] Всички, които хейтват Скоулс в момента са гледали нито един мач през 20 век, а ето вижте загледайте са и да ще видите, че Скоулс е бил едно към едно с меси в момента, но вкарва няколко гола с глава, айде говорете след тоя клип, но първо го изгледайте смешки *lol*

adr
17.09.2013 17:03

[@link http://www.youtube.com/watch?v=wzg6cR0lONw]
[@link https://pbs.twimg.com/media/AnELXPHCMAAPYy0.jpg]

Enough said.

Скоулс беше ненадминат в контролирането на мачовете и темпото на игра, истински маестро в центъра, може да обърне развоя на даден мач само с присъствието си и дългите си пасове по 40-50 метра който падаха на краката на играчите. Джерард и Лампард са по-различни играчи, те са по-скоро са по-силни в последната третина на играта от колкото да контролират изцяло мачовете. Тука повечето фенчета на Челси си мислят, че Лампард е най-добрия халф само защото има повече голове, което е доста смешно. Лампард винаги е бил по силен в атаката, ама като става дума за контрол на темпото на игра, дефанзивни функции и т.н Скоулс е много над него.

adr
17.09.2013 18:56

Както казах - Типично мислене на феновете на Челси. Кво друго да очаквам. Ебати жалкарите. То и Хави има около 50-60 гола за цялата си кариера, ама е един от най-добрите в света с 2 европейки, едно световно и клуб успехи с клубния си отбор, 2 пъти в топ за златна топка или и той е по-слаб от великия Лампард щото има по-малко голове? *lol* Скоулс > Лампард. Тва даже самия Лампард ако го питат ще си го признае. Не напразно Шави,Зидан,Виера, Лоран Блан и куп други футболисти са казали, че за тях е той е най-добрия или му възхищават, като цяло всичко го има на клипа който дадох и в коментар номер 16. Ако Лампард беше най-добрия или по-добър от Скоулс, тия хора щяха да го споменат него, а не обратното! И най-техничният футболист в историята на Англия. Легенда!

chelsea_fannn
17.09.2013 17:28

[@link http://pbs.twimg.com/media/BArfzLICIAANfwn.jpg:large] Енъф Сейд ?! Махнете дузпите на Ламс и пак има повече голове от Скоулси

Chelsea_4_life2
17.09.2013 17:02

Скоулс л едно време играеше супер грубо но въпреки това си е един много добър футболист.
Джерард легенда на Ливърпул капитан мечта един от най добрите футболисти които съм имал честа да наблюдавам.
Лампард топ реализатора ни може би един от най добрите полузащитници ако не и най добрия образцов играч.
вместо да се чудите кой е по добър просто им се радвайте на играта докато още можете

goshootpochivka
17.09.2013 16:53

Извинете за правописните грешки просто ми е объркана кирилицата на този компютър пък и бързам и аз не знам за къде.

goshootpochivka
17.09.2013 16:52

И тримата са различни,Джерард е истински лидер променя играта на Ливърпул нахъсва играчите може да обърне цял мач не съм фен на нито един от трите отбора но той ми е любим от тези тримата.Лампард е по-резултатния от тримата поне така си мисля доколкото сам гледал ВЛ и ШЛ.А Скоулс младините му съм пропуснал ;д и немога да дам обективен коментар,но бих казал че Манчестър Юнайтед трябва да направят статуя на Гигс и на Скоулс до тази на Саф,истинска легенда за отбора и найстина пада нивото на игра на Юнайтед когато той не е на терена.

billy_944
17.09.2013 16:46

Интересно как едва ли не коментиращите в Уинър ще разрешават въпроса,но все пак те разбират повече от играчите от ВЛ *lol* *lol*

durduland
17.09.2013 16:39

Знам само, че и след оттеглянето на Скоулс от националния, Англия се превърнаха в пълна дупка. Англия определно играеше много по-добре 98, 02, 04 отколкото сега. Не казвам че само това е причината, но е ФАКТ

devic
17.09.2013 16:39

като гледам каква целувка му дава може и нещо друго освен еднообразни комплименти да му направи. естествено че джерард е над всички изброени. пък и със сигурност над 80% играли някога плеймейкъри. самото влияние на терена е достатъчно. това за бозавия пияница не може да се каже. пък и защо дават правото на някакъв анонимник да определя кой какво заслужава. неутралните зрители са го казали вече,явно е било много скучно в студиото да започват вече отговорена тема.

durduland
17.09.2013 16:35

Моля хора, които гледат футбол едва след 2005/2006 да не изразяват категорично мнение. Не мога да го сравня с Лмапрд и Джерард- те може би могат да окажат по-голямо влияние на резултата, все пак са по-резултатни, но определено Скоулс бе играч, който може да окаже по-голямо влияние на играта. За мен Скоулс е най-влятелния футболист за последните 15 години в МЮ- но просто малко темерутския му нрав и скромност го държаха далеч от обективите. Просто повечето хора не могат да разберат ролята на Скоулс и как той командваше цялата игра на Юнайтед, но щом той е основната фигура на един отбор, който в продължение на години бе доминант, значи все има някакви качества. Спомням си и финала 99, когато Скоулс отсъстваше- все едно бяхме различен отбор в сравнение с мачовете с Юве, Интер , дори и мачовете от груповата фаза с Байерн и Барса.

rooney_fen_256
17.09.2013 16:00

ЗА МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ:

Зинедин Зидан: Най-трудният ми съперник? Скоулс. Безспорно най-великият играч на своето поколение. Той е завършен халф.

Сър Боби Чарлтън: "Пол Скоулс е любимият ми футболист. Той символизира духа на Манчестър Юнайтед и всичко, което е добро във футбола."

Сър Алекс Фъргюсън(по време на интервю, в което му изброяват колко футболиста има в отбора си, на възраст над 30 години) : "Забравихте Пол Скоулс - а той е най-добрият ми играч."

Патрик Виера: "Играчът във Висшата лига, на когото се възхищавам най-много? Лесно - Скоулс."

Лоран Блан: "Казвал съм го преди, и ще го кажа на всеки - Скоулс е най-добрият английски футболист. Интелигентност, мощ, невероятна техника - всичко е там."

Гордън Страхан: "Той може да вкарва, да подаде до всяка точка на терена, да прави двойни подавания, да преминава футболисти и да надскача в наказателното, като се има предвид и постоянността, с която го прави - а той го прави повече от 10, 11 години."

Сеск Фабрегас: "Той е нивото, до което искам да се приближа. Той е най-добрият играч във Висшата лига."

Андрей Шевченко: "Те имат двамата най-добри футболисти в света в момента - Кристиано и Рууни, но аз съм най-впечатлен от Пол Скоулс. Той е най-важният за Юнайтед, той прави всичко, което се случва на терена."

Рой Кийн: "Невероятен на терена, скромен и смирен извън него. Без да се занимава с лай** като знаменитост, не се изтъква и не търси слава. Невероятно талантлив играч, който остана неафектиран като човешко същество от всичко."

Едгар Давидс: Не аз съм най-добрият, а Пол Скоулс. Всеки един от нас се стреми да стане добър поне колкото него. И всеки може да научи нещо от Пол Скоулс.

Сам Алърдайс: "Няма по-добър халф на света."

Кевин Кийгън: "Това, което имат Юнайтед, а Челси не, е Пол Скоулс. Мисля, че той е нещо различно от всички останали в Английския футбол."

Гордън Страхан: "Пол Скоулс е най-добрият Английски халф в последните 30 години. Трябва да се върнете до времето на Боби Чарлтън, за да намерите някой, който прави такива неща. Когато той получи топката може да ви каже къде се намира всеки един играч в този момент."

Рио Фърдинанд: "За мен Пол Скоулс е най-добрият. Той прави изключително невероятни неща на тренировки, като например ще каже - "Виждаш ли това дърво ето там?" - а то ще е на 40 метра - "Сега ще го уцеля." И ще го направи. Всички в клуба го смятат за най-добрия.

Гари Невил: "За нищо на света няма да заменя Пол Скоулс. Той просто е най-добрият футболист, с който съм играл някога."

Джордж Бест: "Мисля, че наистина Англия загуби най-добрия си футболист(когато Скоулс се отказа от национала). Наистина той е най-постоянният и природно надарен играч, който са имали от дълго,дълго време насам."

Шаби Алонсо, Реал Мадрид: Все още пазя в къщи фланелка на Пол Скоулс. Необичаен е. Дребен, не е мощен физически. Играе с интелект и визия. Английските полузащитници изпъкват със своята скорост, способност да нахлуват в наказателното поле и голов актив. Човек първо се сеща за Лампард и Джерард. Малко са хората, които играят като Скоулс: малцина галят топката с подобна прецизност, ум и техника. Пласирането му е изключително, той винаги е свободен. Разбира футбола като колективен спорт. Затова е толкова добър. В Англия може би не го ценят заради стила на игра там и скромното му поведение. Мисля си, че в Испания щеше да е по-обичан, защото тук обожават халфове като него. Той определено има таланта да се адаптира в Примера, или в Италия, Франция, Германия... Испанските фенове го ценят високо, както и аз.

Шави Ернандес: "През последните 15 до 20 години най-добрият централен полузащитник, който съм виждал, най-завършеният е Скоулс. Той може да подаде финална топка, да вкара, силен е, никога не го надиграват с физика и не губи често топката. Може би ако играеше в испанската лига щеше да е ценен повече."

Тиери Анри: Скоулс? Без никакво съмнение най-добрият футболист в историята на Висшата лига. Той умее всичко.

Патрик Виера: Мачовете между Арсенал и Манчестър Юнайтед наистина бяха много специални, когато играех в Лондон. Имаше особена тръпка. И сега сигурно очаквате да кажа нещо за сблъсъците ми с Рой Кийн. Да, имахме закачка двамата. Няколко пъти бяхме готови да се сбием. Той е голям лидер, също като мен. Но ако трябва да посоча един играч на Юнайтед, това е Пол Скоулс. Беше удоволствие да се надигравам с него и същевременно бе адски трудно. Той умее всичко, напълно завършен футболист е. По удивителен начин знае как да променя темпото на целия мач. В същото време е скромен и не се натрапва. Щастливци са в Манчестър, че го имат. Много от успехите им се дължат на него.

Алън Хансен, легенда на Ливърпул: Ако има топ 3 или топ 5 на Висшата лига, Пол Скоулс трябва да е там. Неговите умения да подава, да покрива и техниката му са пример за всички.

Марчело Липи: Разностранен халф, който притежава отлично владеене на топката и характер в изобилие.

Жерард Пике, Барселона: Един от най-добрите играчи, които съм виждал досега. Страхотен в тренировките. Да играя заедно с него бе удоволствие.

Джузепе Роси, Виляреал, национал на Италия: Един от най-великите на своя пост се отказа от играта. Беше чест да съм в един отбор с Пол Скоулс. Респект за една легенда.

Уейн Рууни: Ще липсва страшно много. Със сигурност най-добрият, с когото съм играл. Пробвах да го питам какво смята да прави, но никога не можеш да разбереш много от Пол. Не очаквах, че краят му ще наближи толкова бързо. Всички тъгуват сега. Той просто е велик.

Рио Фърдинанд: Пол Скоулс е като сателитна навигация - от атакуващ халф той се преквалифицира в диктатор на терена, като все още беше на върха си. Гений! Ще ми липсва в тренировките със своя остър стил и с ироничните си коментари докато загрявахме един до друг на велоергометъра. Винаги ги отправяше заслужено.

Джак Уилшир, Арсенал: Тъжно е да чуя, че той се отказва. Какъв играч само! Висока класа и пример за подръжание за всеки един млад футболист в Англия.

Джоуи Бартън, Нюкасъл: Най-добрият, срещу когото съм играл. И най-техничният футболист в историята на Англия. Легенда!

Ашли Йънг, Астън Вила: Фантастичен футболист, такъв бе и за Англия. Тежък опонент и велик халф.

ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ, СЕ ЗАМИСЛЕТЕ, ЧЕ ТОВА СА ДУМИ НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА ВЪВ ФУТБОЛА И СЪС СИГУРНОСТ, ТЕ РАЗБИРАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ВАС. *wink*

Отговор
:
15
man4estara10
18.09.2013 09:03

Смени спорта ,който да гледаш.От футбол нямаш грам понятие.

ivanrealmadrid1
17.09.2013 22:58

аз предположения не съм давал ... направих си труда да прочета някои от имената - "ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА ВЪВ ФУТБОЛА " както си казал ти - Ашли Йънг , Пике , Джоуи Бартън *lol* Роси .. и още (да има и велики ) ама тези ми направиха впечатление , че са ЕДНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ :ДЛ:Д*lol*

CreationKiller
17.09.2013 20:18

Пич според мен не всичко се гледа по статистика.Онзи ivanrealmadrid1 твърди, че един играч трябва да има статистика. Шави да не е по лош играч от Лампард и Джерард.По статистика е доста далече от тях,но е смятан за може би най-добрия и сега може би е най-добрия.Ето такива хора като ivanrealmadrid1 най-много ги мразя,защото си противоречат.

wesselin1994
17.09.2013 20:13

Цитата не е факт. Статистиката е факт. И да, Скоулс е много по-успял и от Лампард, и от Джерард... даже двамата взети заедно, но като качества адски много си приличат. Много е просто - разгледайте статистиката на тези тримата за последните 10 години да кажем и това е. Какво спорите.

rooney_fen_256
17.09.2013 20:07

Не ми говори с предположения, а с факти. Като са го казали за други хора, извади ми цитати, а не да ми се правиш на голямата работа, ама без покритие...

manutd_forlife
17.09.2013 19:22

Ти показа, че не разбираш от футбол, защо продължаваш да даваш безсмисленото си мнение?

chelsea_fannn
17.09.2013 18:31

Т'ва беше добро :Д

ivanrealmadrid1
17.09.2013 18:28

какво си изброил 200 знаменитости . . ? и кво като са казали добри думи за скоус , значи и ние задължително трябва да се съгласим така ли ? ако зидан каже , че си пед****с ще го постнеш ли тука за доказателство , тези които си изброил са казвали подобни неща за още 1000 човека

Kagawa_26
17.09.2013 16:40

Хахахахаха, анонимници. Ти луд ли си бе?

nonmollaremai
17.09.2013 16:38

Така си и мислех *wink* ,но снимката на статията говори всичко *lol**lol*

rooney_fen_256
17.09.2013 16:36

Какво трябва да знам, казваш на хора постигнали хиляди пъти повече успехи в живота си от теб, анонимници... Нямам какво да знам...

nonmollaremai
17.09.2013 16:33

Изглежда не знаеш целта на коментара ми *wink*

nonmollaremai
17.09.2013 16:32

Ти напиши името на Скоулс правилно ,а после ми говори *wink*

rooney_fen_256
17.09.2013 16:31

Зинедин Зидан, Сър Алекс, Андрий Шевченко, Патрик Виера, Сър Боби Чарлтън, Рой Кийн, Едгар Давидс, Джордж Бест, Шаби Алонсо, Шави, Тиери Анри, Алън Хансен, Марчело Липи, Уейн Руни и Джак Уилшър са "анонимници"?1?! Моля те, отърви ни от съществуването си... *confused*

dqmvolceto
17.09.2013 16:29

Ти ако на тези играчи викаш анонимници спри да гледаш футбол! А за мен Сколс е най-големия

bobskia1
17.09.2013 16:15

Браво!Това са доводи.Няма какво да се добави почече.

nonmollaremai
17.09.2013 16:13

Никой не иска мнението на тия анонимници.

Luffy
17.09.2013 15:50

Той Зидан си го е казал при едно по-старо интервю като са го питали какво е да си най-добрия халф в света,а той отговорил,че не знае и трябва да питате Скоулс,самия Зизу го обяви за най-добрия централен халф последните 20 години,а след 2011 финала на Уембли Иниеста и Шави се боричкаха кой да му вземе фланелката след мача.

gang_related
17.09.2013 16:10

Бе не е бе луд ли си! Тука нашите фенчета на Челси барабар с оня Иван ли е къв е разбират повече от Зидан според мен! Щом Лампард е играч на Челси значи по-добър в света от него няма! :Д ТОЧКА! :Д :Д

gang_related
17.09.2013 15:39

Лампард да го сравняват със Скоулс?!?!?! ХАХАХАХ :Д Няма как лапетиите дето са фенчета на Челси да знаят за какъв играч се говори, защото по времето когато Скоулс мачкаше по терените те са си играли с камиончета и лего! Все пак деца - отворете си Ютуб! :Д Божееееее божееееееее

Premierleague9
17.09.2013 15:56

Не им обръщай на тия умствено изостанали индивиди, не знаят къде се намират. Толкова завиждат, че постянно се занимават с Юнайтед и с Барса*joking**joking* Аз тези отдавна съм ги признал ,че чупят всички рекорди на тъпометъра. Такива иди*ти няма братче*lol*

nonmollaremai
17.09.2013 15:27

Ахахахаха Уинър най големите *lol* тази снимка показва всичко за юнайтед *lol*

Saimun
17.09.2013 15:06

Има ли значение кой е по добър и тримата са дали много на отборите си

Luffy
17.09.2013 14:59

Тоя още ли се занимава с футбол ? Нали се пенсионира миналия сезон и сега пак се опитва да дава мнения,Скоулс е признат за най-добрия вътрешен полузащитник от куп легенди като Зидан и Шави,а и статистиките са му доста над тези за Лампард и Джерард особено в процента точни пасове,което си е най-важното за неговата позиция.

rooney_fen_256
17.09.2013 14:48

Айде Уинър, разбрахме, че сте саднати фенове на Челси, Сити и Ливърпул, но да поствате тая снимка постоянно си е жалко, дори и за вас.
Колкото по темата, нормално е всеки да защитава своя отбор...

Отговор
:
13
Chelsea_4_life2
17.09.2013 16:55

ОМГ уйнър против му затова ми изтриха до тук около 5 6 профила за това че товаря му в нормални граници аре моля ви според феновете на МУ целия свят е срещу тях най вече съдиите това е все едно да наречеш тодор матков честен бизнесмен *erm*

CreationKiller
17.09.2013 15:57

Кажи ми с какво Шави,Джерард и Лампард са с класи над Скоулс. Джерард и Лампард да не би да подават по-точни пасове от Скоулс?Със сигурност не могат да подават така както Сколси го правеше. Шави с късите пасове е малко по-добър от Скоулс,но пасове на далече Скоулс превъзхожда Шави.

ivanrealmadrid1
17.09.2013 15:37

е какво да му гледам клипчета , нали съм му гледал мачовете

ANDRV
17.09.2013 15:31

Шави със сигурност не е! Гледай малко клипчета на Скоулс и виж какво прави.

nonmollaremai
17.09.2013 15:29

Уинър са фенове на юнайтед ,но дори и те разбират що за отбор е юнайтед *lol*

ivanrealmadrid1
17.09.2013 15:13

то ако става въпрос и в изказването на Невил има пристрастие , даже твърди , че бил по-добър от Шави *lol**lol**lol* и Шави и Лампард и Джерард са над Скоулс ... мое мнение

TheoWalcott14
17.09.2013 15:01

Ти въобще гледал ли си и 1 мач на Скоус за да говориш ? Много пристрастие има в твоя коментар ....

chelsea_fannn
17.09.2013 14:52

Лампард е много над Скоулс , И са еднакви с Джерард !

Отговор
:
31