36 000 лева отидоха при столичанин в навечерието на деня на София

13:05
36 000 лева отидоха при столичанин в навечерието на деня на София
Точно 35 881,17 лева отидоха в джоба на столичанин – участник в букмейкърския пункт на Еврофутбол на ул. "Цар Симеон" №283, в навечерието на Деня на София. Възхищение предизвика не само спечелената сума, а и скромния залог, срещу който бе придобита – 5 лева. Майсторството на щастливеца си пролича и в направените залози за три мача от Висшата лига на Англия, италианската Серия А и Суперлигата на Турция.

Той позна първо полувреме/краен изход на:


Суонзи Сити – Ливърпул 2/Х
Парма – Рома 1/2
Касъмпаша – Фенербахче 1/2

23 096,67 лева при стойност на талона от 2 лева – тази своеобразна победа на друг участник над Еврофутбол също влезе в историята на букмейкърската къща. Действието се разигра в Курортен комплекс "Слънчев бряг", а в печелившия фиш отново влизат двубоите от турската Суперлига и горната дивизия на Калчото:

Атлетик Билбао – Селта Виго 3-2, точен резултат
Касъмпаша – Фенербахче 1/2, първо полувреме/краен изход
Парма – Рома 1/2, първо полувреме/краен изход

Участник от Ахелой също взе добра сума срещу сравнително нисък залог – 7 062,26 лева с талон за 10 лева и система 3 от 5 за първо полувреме/краен изход. Той отново е избрал двата повтарящи се сблъсъка от предишните печалби, както и срещите Айнтрахт Бр. - Нюрнберг, ФК Ос – Ден Бош и НЕК Ниймеген – Фейенорд. Единствено мачовете от Холандия затрудниха ахелоеца и така го отдалечиха от максималната печалба от 72 270,53 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация