Рома отнесе Парма след обрат (видео)

09:42
Рома отнесе Парма след обрат (видео)
Легендата на Рома Франческо Тоти започна своя 22-и сезон в Калчото, като помогна за победата с 3:1 при гостуването на Парма. Той отбеляза своето първо попадение през това
първенство, докато тимът на вължите се наслаждава на своя 100-процентов рекорд от началото на първенството.

Новото холандско попълнение Кевин Строотман също показа класа, след като асистира за гола на Тоти, а също така и сам отбеляза веднъж. Парма поведе с 1:0 шест минути преди края на първото полувреме чрез Джонатан Людовик Биабияни, който избяга от персоналния си пазач и засече центриране на Матия Касани.

Но само две минути след началото на второто полувреме изравни чрез Алесандро Флоренци, който се възползва от пас на Миралем Пянич и атака на Стоотман и Тоти. В 70-ата минута след пас на холандеца, дойде време и на Тоти да се разпише във вратата на Антонио Миранте. Крайното 3:1 оформи струващият 16 милиона евро Строотман от дузпа пет минути преди последната съдийска свирка. Дузпата беше отсъдена заради фаул на Касани срещу халфа Жервиньо.

И докато Рома се изравни с Наполи на върха в класирането с по 9 точки, то воденият от Роберто Донадони отбор на Парма има само 1 и е в дъното на класирането.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
17.09.2013 17:34

И за им сипатизирам,определено пове4е от Лацио,.Сащо така и на Наполи и Виола,и като вклу4им мега грандовете Милан и Интер, За Юве ще е доста трудно да защитят Скудето.Сащо така мисля 4е Италянските клубове ще стигант доста напред в Евро турнирите,а защо и да не спе4елят 1 от тях,нека да вдигнат малко коефициента на страната .