Бербатов: Сезонът не беше провал за мен

13:27
Бербатов: Сезонът не беше провал за мен
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че изминалия сезон не е провал за него и е уверен, че високата му трансферна цена съответства на качествата, които притежава като футболист, съобщава "Манчестър Ивнинг Нюз".

"Мисля, че това бе успешен сезон за мен. Следващия сезон отново ще бъдем фаворити във всички турнири, защото все пак Манчестър Юнайтед е най-големият отбор в света", заяви капитанът на националния тим на България.

Бербатов се включи в края на мача при загубата с 0:2 от Барселона на "Стадио Олимпико", като има зад гърба си и друга загуба за финал на Шампионска лига, но срещу Реал Maдрид с отбора на Байер Леверкузен през 2002 година.

"Барселона бе по-добрият отбор в този мач и спечели трофея. Много е трудно да се приеме загубата във важен финал като този. Това e втората ми загуба при подобна ситуация и се надявам, че ще получа трети шанс", коментира още Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
03.06.2009 20:59

много ясно, че не е провал, ама фенчовците на Юнайтед са смотаняци .. и не разбират. Те смятат, като виждат 9ти номер и 30милиона трансферна сума, че трябва да е новия Ван Нистелрой и да вкара 50 гола .. е не става така. Асистира за 10, вкара 14 .. не е малко, като за първия сезон в най-лакомия отбор на Света. Другия сезон без Роналдо и Тевес, а и атаката ще се гради около него .. .да се надяваме, да му дадат и дузпите, така както ги биеше в Тотнъм (не пропускаше) и ще очакваме +25 гола от него. Много си беше успешен сезона .. 14 гола МАЛКО ЛИ СА ? и цели 10 асистенции .. баси българската простотия и англичаните и те са едни глупави .. много адски .. идиоти .. нямам думи.

drusalin
03.06.2009 20:40

vencito0o0o ща еба и тъпото леке . Кво си се хванал тук да пишеш глупости ? Тъпо лапе ....ей изпорстявате с всеки изминъл ден повече и повече !

DKS
03.06.2009 19:25

Kaжи ми как да не си вярва като взима по 100 000 паунда на седмица.. Кажи ми и ти за кво му е да тича ....

danman
03.06.2009 14:15

Бербо,Бербо, хубаво е че си вярваш.Стегни се и не ни посрамвай!