5 и 7 лева за билет за мача ЦСКА - Хасково

13:15
5 и 7 лева за билет за мача ЦСКА - Хасково
ЦСКА обяви цените на билетите за мача от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу Хасково. Пропуските за сектор "А" са с цена 7 лева, а за сектор "В" - 5 лева. Билетите ще се продават утре на касите до фен магазина на "Армията" и "Спортна София", които ще бъдат отворени от 14:00 до 18:15 часа.

Мачът е утре от 18.00 часа на стадион "Българска армия". Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона, припомнят от клуба. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Желаещите да наблюдават мача от обновената VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на "Армията", на 1-ия етаж, 4-та стая, днес и утре края на работния ден (17:00 ч.). Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
16.09.2013 13:43

Мачът ще бъде предаван по News7. *smile* Поне така пише в сайта им!