Анчелоти зарязан от съпруга и любовница преди да отиде в Челси

12:55
Анчелоти зарязан от съпруга и любовница преди да отиде в Челси
Новият мениджър на Челси Карло Анчелоти ще започне приключението си в Лондон като необременен от женско присъствие мъж. 50-годишният специалист наскоро бил зарязан от съпругата си и любовницата си в рамките на едва три месеца и сега е съсредоточен изцяло върху работата си, пише "Дейли Мейл".

"Татко Карло" имал щастлив брак, продължил 25 години с Луиза на долната снимка, от която има и две деца. Бившият наставник на Милан обаче срещнал румънката Марина Крету през 2004 година. Тогава 31-годишната брюнетка работела като администратор във футболен клуб Модена.

В следващите години Карло урежда любовницата си на работа в Милан и я държи близо до себе си. Връзката между двамата се държи в тайна дълго време, но наскоро Луиза споделила пред известно италианско списание, че Анчелоти е прекалено обсебен от "работата" си и поради това тя иска развод.

Три месеца, след като съпругата на Анчелоти го зарязала, той трябвало да приеме и раздяла с румънската си любовница, която решила да продължи на чисто в родината си.

Така Карло ще започне приключението си в Лондон като ерген и има всички предпоставки той да се превърне в Свен Горан Ериксон номер 2 за британските медии, които започнаха да се ровят в личния му живот, още преди да е водил Челси дори в един контролен мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация