Стефанов: Правим общ стадион с ЦСКА

14:13
Стефанов: Правим общ стадион с ЦСКА
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе гост в предаването "Зона спорт" по bTV. Той съобщи, че клубът е намерил инвеститор за построяването на нов стадион, на който "белите" ще играят заедно с ЦСКА. Не е ясно обаче дали от "червения" клуб ще се съгласят.

"Направихме контакт със силни инвеститори. Става дума за IMG. Избраха стадион "Славия" за направата на нов стадион, на който два отбора да играят мачовете си. Славия ще получава 3 милиона, а ЦСКА около 5-6 милиона.

Държавата няма да даде един лев, бюджетът на спортното министерство няма да бъде докоснат. Няма нужда да се прави сравнение с "Георги Аспарухов", аз правя разлика между Лом и Лондон.

Така нереченият собственик на ЦСКА лъже хората, че това ще се осъществи на "Българска армия". Но там няма как да се построи паркинг, а и няма минерална вода - това е едно от изискванията на инвеститорите.

Те са останали като гръмнати от въпросите и съмненията на онзи евродепутат и настоящ ръководител в ЦСКА. Чух, че ги е притискал за пари. Питал е за комисионни. Хората идват със свои пари, готови са да инвестират в изграждането на новия стадион.

Ако в крайна сметка от ЦСКА не се съгласят, водим преговори да си останем само ние. Но аз съм сигурен, че ще се намери клуб, който иска да играе футбол на истински стадион. А и ще получава не малка сума пари. Може би за шефовете на ЦСКА 5 или 6 милиона не са пари. Стадионът ще е бижу", каза Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Blueisthecolour
15.09.2013 14:57

Ае ще правите тоя бат Венци е много прост шопар,и как ще го направите тоя стадион бе те цска нямат пари да си платят дълговете,стадион ще правят *lol*

myzrael
15.09.2013 18:35

Голяма глава с рога и много въздух в кухата чутура - каква ли мисъл да се върти там освен поредната краварска тъпотия *joking* А и те не само вървят рамо за рамо. То лефскар си е сравнение за тъпота: тъп, по-тъп, най-тъп, говедо(лефскар) *lol*

MultiRedFan
15.09.2013 16:24

Тъп и Левскар си вървят рамо до рамо! *beer**party*

darko13
15.09.2013 15:02

много си спрял бе... нямам думи..думата СПОНСОР да ти говори нещо ???