Роналдо на тайна среща със собственика на Монако

09:21
Роналдо на тайна среща със собственика на Монако
Кристиано Роналдо е пътувал тайно на два пъти до Монако, където се е срещнал със собственика на клуба - руския милиардер Дмитрий Риболовлев.

В разговорите е била постигната принципна договорка за преминаването на португалеца при Монегаските. То обаче ще стане чак през лятото на 2014 г., когато до края на контракта на Роналдо с Реал Мадрид ще остава още само 1 година, което ще позволи на Риболовлев да осъществи трансфера на изгодна цена.

И на двете срещи португалския национал е бил придружаван от агента си Жорже Мендеш. Според френската преса именно Мендеш е в основата на заверата, която ще му донесе сериозна печалба, тъй като на клиента му са били гарантирани рекордните чисти 20 млн. евро на сезон.

В Монако данъчната ставка за чужденци е нулева. Въз основа на това Радaмел Фалкао и останалите чуждестранни звезди, привлечени това лято в Монако, не плащат данъци. Играчите с френско гражданство като капитана Ерик Абидал обаче се отчитат на френската хазна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
14.09.2013 16:23

Уинър си имат шпиони на всякъде,не ги подценявайте *lol*

darin.ivanov.129
14.09.2013 14:04

Напълно реално! Защо догодина да не премина в Монако, за заплата от по 25 мил. чисто за 5,6 години! Има си гарантирано участие във ШЛ всяка година и цял отбор събран да играе за него. Само защитата в Франция е по-силна.

persie1992
14.09.2013 12:21

Тя тази тайна е разкрита специално от специален агент на Уинър и е чул и видял всичко.

gang_related
14.09.2013 10:37

Роналдо е на тайна бе! ахахаххахаха :Д малеееееееееееееее тоя сайт е просто бъкан с некадърници заклевам се! Сега редактора за да покаже колко е велик и всемогъщ ще изтрие злобните коментари и ще поправи статията все едно нищо не се е случило! :Д :Д

pesholudiq
14.09.2013 10:31

Ако Роналдо отиде в Монако много ще се разочаровам.. В днешно време хората избират парите на Франция, отколкото силата на първенствата в Италия, Испания и най-вече Англия.. Радвам се, че все пак някой играчи като Йозил, Шурле, Вилиан, Солдадо (направо всички играчи, които Тотнъм купиха) избраха Англия. Йозил го искаха и от ПСЖ и Монако ако не се лъжа, радвам се, че такъв играч е във ВЛ (въпреки че в един от отборите, които недолюбвам много много *lol* ) Невероятни играчи като Кавани, Фалкао, Ето (преди време), Вилиан (също преди време), Тиаго Силва се набутаха в такива отбори, вместо да изберат големи отбори.. Все пак дано Роналдо се завърне в МанЮ след като му изтече договора (ще бие Челси, но пък какво по-хубаво от това Роналдо да е отново във ВЛ *lol*)

ReliableLive
14.09.2013 12:31

Стига сте приказвали глупости.. Да френското първенство не е от на високо ниво последните години,но лека-полека ще се възвърне.Миналата година ПСЖ бяха на косъм да отстранят Барселона и ясно показаха че скоро когато се сработят ще бъдат една доста стабилна мишена.Монако също сега с тези пари,които се налива в тях и те до 2,3 години ще са доста стабилен отбор.Хубаво е , че една лига се възражда малко по малко.Представи си че всеки футболист мисли като теб.. Не може всички играчи да ходят само в Барса,Реал,Юнайтед,Байерн трябва малко разнообразие за да има конкуренция на европейската сцена

babavuna
14.09.2013 11:52

Значи е по-добре да се забият Англия и отвратителното време там, вместо да играят в едни от най-красивите градове в света ??? Какъв точно е проблема и каква е разликата между ПСЖ и СИТИ ???

PremierLeague54
14.09.2013 10:35

Евалата за коментара и аз мисля по същия начин. А и по темата, тази новина е от 12.7.2013 а сега сме 14.9.2013г. Уинър отново подраниха с новината.

dani_22
14.09.2013 10:25

хахахахах Роналдо на тайна абе колко сте зле кой ги пише тия новини тука в уинър оле хахахаха на тайна среща бе малоумни