Стоилов преди дербито: Само победата ще ни удовлетвори

19:14
Стоилов преди дербито: Само победата ще ни удовлетвори
"Победата над Локомотив Пловдив е единственото нещо, което ни удовлетворява". Това каза днес на пресконференция на стадион "Христо Ботев" старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов преди утрешния мач от 8-мия кръг на А футболна група със съгражданите от Локомотив.

"Футболистите знаят, че им тегне тежкото бреме да са винаги на максимум, продължи Станимир Стоилов. Затова ни удовлетворява само победата. Наясно сме, че Локомотив Пловдив е доста по-силен отбор през тази година след идването на доста опитни футболисти."

Станимир Стоилов няма да може да разчита за пловдивското дерби на контузените нападатели Иван Цветков, Валери Домовчийски, както и на Мариян Огнянов, който вчера претърпя
операция на коляното, направена от доцент Антони Георгиев в клиниката му в столичната многопрофилна болница "Софиямед".

"Надявахме се контузиите на Цветков и Домовчийски да отшумят, но вместо това и Мариян Огнянов се контузи, каза по този повод Станимир Стоилов. Добре е, че националите ни Неделев, Минев, Христов и Грънчаров нямат сериозни проблеми с контузии."

За младия нападател-звезда Тодор Неделев, който получи контузия във вторник в квалификационния мач за Мондиал-2014 с Малта при победата с 2:1, Станимир Стоилов каза: "Проблемите на Неделев не са толкова големи и има надежда да отшумят до утрешния мач. Тошко най-много иска да играе в мача."

"Във футбола има и победи, и загуби, човек трябва да знае и да побеждава, и да губи", каза философски Станимир Стоилов в края на днешната пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация