Перес успя: Кака каза \"да\" на Реал Мадрид!

10:39
Перес успя: Кака каза \"да\" на Реал Мадрид!
Опитите на Флорентино Перес да възроди галактическия Реал Мадрид изглежда започват да дават резултати.

Испанското радио "Кадена Сер" съобщи, че звездата на Милан Кака вече е част от "Белия балет".

Според медията, която неведнъж е оповестявала първа и с голяма точност информации за Кралския клуб, президентът на Реал Флорентино Перес лично е съгласувал с агента на Кака неговите условия за контракт, а Милан е приел да се раздели с полузащитника срещу 65 млн. евро. Бразилецът ще получава в новия си клуб 9 млн. евро годишно.

Още преди съобщението на "Кадена Сер" Адриано Галиани заяви, че Милан едва ли ще може да задържи Кака с оглед на голямата сума, предложена от Реал.

Авторитетният "Марка" потвърждава информацията с допълнението, че Кака ще бъде представен като играч на Реал Мадрид следващата седмица. До споразумение се е стигнало след продължителна среща между Адриано Галиани, Флорентино Перес и Боско Лейте, баща и агента на полузащитника на Милан. Според "Марка", контрактът на Кака ще бъде петгодишен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kontrus
04.06.2009 22:18

ае бе давайте го кво го държите още в милан откак ги удариха със слатната топка нищо нестава от него

drusalin
03.06.2009 20:52

незнам какво се връзвате на некомпетентни мнение от сорта на тоя идиот " BoBi_Levskara " .
Просто Реал е класа ... реал е мечта за всеки футболист едва ли ще го разберете като само се комплексирате, завиждайки *smile* .
Дано Кака премине в реал ! Зизу след преминаването си в реал постигна толкова много , а и стана още по добър ! Същото ще стане и с Кака ... не го виждам да си пропилява бъдещето си в тъпото италианско първенство . ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ РЕАЛ !

Kur3aLefski
03.06.2009 14:38

Абе еи нещастник Нистелрой провали ли си кариерата ?!?! можеби за теб голмаистор на испания и 2 6ампионски тили са провал съ6тото и за бекам селяк!

Dragon36
03.06.2009 14:17

Аве не разбрахте ли че Кака няма да ходи никъде?!Интересно ми е само колко време ще продължат спекулациите *sick*

BoBi_Levskara
03.06.2009 13:53

Е много жалко това е края на кариерата за Кака.Ще последва съдбата на Оуен, Бекъм и Нистелрой. *sad*

lar6
03.06.2009 12:02

Е с тази селекция реал може и да отстрани най -накрая Liverpool на осмина финал *joking* ,бахти умрелите балерини!!!

GTonchev
03.06.2009 11:45

niki_kts Много правилно го е казал .... сега да видим дали и Роналда ще отлети за Мадрид *joking*

niki_kts
03.06.2009 11:15

Вярвай angel_hi!Кака вече е част от новата селекция на Реал Мадрид.Отмина времето на "романтизмът",когато един футболист прекарваше цялата или по-голяма част от кариерата си в един отбор.Футболисти като Джерард,Дел Пиеро,Недвед,Раул,Гигс,Скоус и Малдини(който видяхме каква "благодарност получи от феновете на Милан за отдадеността си към отбора).Максимата:"Което не става с пари,става с много пари!" е в пълна сила в съвременния футбол. *thumb_up*

angel_hi
03.06.2009 10:47

Нали ви казах че ще се продължи да се спекулира с Кака.Нали вчера каза запоследно-оставам в Милан.Сега подписъл с Реал за 1 ден-невярвам.