Клуб от САЩ се интересува от Мартин Петров

10:42
Клуб от САЩ се интересува от Мартин Петров
Американският елитен Далас се е поинтересувал от Мартин Петров. И ЦСКА още таи надежда, че Свръхзвуковия може да се върне и да завърши кариерата си на "Армията". Петров държи на опцията Англия, където живее семейството му. Но се е появил вариантът и за САЩ, който беше актуален и през зимата. Тогава Мартин избра да отиде в испанския Еспаньол.

Петров ще се върне само в ЦСКА, ако не остане никаква друга опция. Нападателят, играл за последно в бенефиса за Стилиян Петров, имал огромно желание за поне още два сезона професионален футбол. За последно Мартин преговаря с Шефилд Уензди, игра в контрола при закрити врати, но си тръгна без договор.

В същото време младежкият национал от ЦСКА Ивайло Чочев се върна с възпаление на лимфните възли след евроквалификацията срещу Русия (1:3). С инжекции халфът се вдигна на крака и ще може да играе в двубоя срещу Пирин в Гоце Делчев в петък от 16,15 ч.

В същото време ЦСКА обясни, че френският защитник Джаксон Менди не е подигравал президента на БФС Борислав Михайлов със снимки във Фейсбук. Бранителят си купил дамска маска с дълга коса заради шега с бенинското крило Омар Косоко. След това публикувал в социалната мрежа фотоси от шегите в съблекалнята.

"Снимката няма нищо общо с Боби Михайлов, когото въобще не познавам", написа на следващия ден защитникът. Менди е наказан и няма да играе срещу Пирин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация