Рой Ходжсън: Не разбирам Гари Линекер

18:38
Рой Ходжсън: Не разбирам Гари Линекер
Селекционерът на английския национален отбор Рой Ходжсън каза, че е изненадан от изказването на Гари Линекер, който критикува играта на отбора срещу Украйна.

Във вторник Англия завърши 0:0 с Украйна като гост в Киев в квалификационен мач за Мондиал-2014 и е начело в група "Х" с 16 точки пред Украйна и Черна гора, които имат по 15 точки.

"Изненадан съм, че някой, който е играл за Англия, който е бил капитан на националния отбор и е играл важни мачове, може да критикува по този начин", каза селекционерът Ходжсън.

Гари Линекер написа в своя личен профил в социалната мрежа "Туитър", че играта на английските футболисти в Киев е "била ужасна" и зададе въпрос: "Какво става с някои играчи, които обличат националната фланелка на Англия?".

Гари Линекер бързо премахна написаното от него в "Туитър", но английските медии вече бяха публикували неговото мнение за играта на Англия.

Гари Линекер има 80 мача с фланелката на английския национален отбор в периода 1984 - 1992 година, в които е вкарал 48 гола. Линекер е голмайстор на Световното първенство в Мексико през 1986 година с 6 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
12.09.2013 22:44

Рой пое готов отбор, който не беше в добра форма и го направи средняк. Ливъра бяха в зоната на изпадащите сума ти време, а след това 12-14 място стабилно. И вместо да му кажат да затвори вратата отвън, му дават място начело на английския национален отбор *lol*

scouser_pool
12.09.2013 21:06

Кво не разбираш бе тикво , само претендирате на всеки форум за титлата и Джерард (нищо , че е легенда) не спира да дрънка как щели да печелят Световно и това онова , след това излизат срещу Украйна и Черна Гора и бранят хикса ...*lol* пфф , пълна пародия , не знам за какво го назначиха тоя Ходжсън , трябва им някой който да налага атрактивен футбол

ApricotGarden
12.09.2013 19:33

Много ще се израдвам англичаните да не се класират на Светоивното и най- после да им дойде акъла, че трябва да се въвъеде някаква граница за броя на чужденците в англииските отбори.

Georgi.Attanasow
12.09.2013 19:42

1994 не се класираха тогава не го проумяха мислиш ли че сега ще го проумеят

vaskooo
12.09.2013 19:02

Симпатизирам на Англия, но дай като е англичанин да бъде кон с капаци ! Че то е ясно от край време, че националният им отбор не може да се мери с една идея по-добрите в бранша. Че те и Италия ги разсипаха на европейското. Слаби са и това е, за мое съжаление.