Локо Пловдив направи двоен трансферен удар

16:35
Локо Пловдив направи двоен трансферен удар
Локомотив Пловдив има две нови попълнения. Договори за по 2 години с клуба подписаха гръцките футболисти Стелиос Илиадис и Константинос Казнаферис. Сутринта те преминаха успешно медицинските тестове, а след това бяха представени на пресконференция пред медиите.

Казнаферис е роден на 22 юни 1987 година. Може да играе като десен защитник и като крило. За последно е бил в Арис (Солун), където има 55 мача. Илиадис е роден на 3 юни 1986 година в Солун. Играл е в местния ПАОК (2005-2009), където дори е носил капитанската лентана тима. С екипа на ПАОК той записва 65 мача с 3 отбелязани гола. След това преминава последователно в Ираклис (Солун) и Керкира (Корфу).

Двете нови попълнения бяха представени от почетния президент на пловдивчани Христо Бонев.

"Имайки предвид, че много години съм бил в Гърция, със задоволство искам да представя двамата състезатели Костас Казнаферис и Стелиос Илиадис, които са футболисти от два от най-добрите отбори в Гърция - ПАОК и Арис. Аз лично искам да ги приветствам с добре дошли, да им кажа, че при нас ще се чувстват така добре, както в Гърция. Искам да им пожелая преди всичко да са здрави, да имат възможност да покажат това, което могат като
футболисти и да бъдат оценени с овации от нашата вярна публика", заяви Христо Бонев.

"Много се радвам, че се намирам тук. Знам, че Локомотив е голям отбор и има винаги високи цели. Научих, че феновете на отбора са едни от най-верните, не само в България, и винаги са близо до отбора. Искам да благодаря на треньорския състав и на президента, че имат такова отношение към мен и ми вярват. Това, което мога да им обещая, е, че ще дам всичко от себе си, за да може Локомотив да постигне това, което заслужава", заяви Стелиос Илиадис.

Другото ново попълнение Костас Казнаферис няма търпение да започне тренировки с отбора.

"Аз няма какво повече да кажа от това, което сподели моят приятел Стелиос. Губим време, трябва да започваме тренировки, защото сме загубили част от подготовката. Трябва да сме 100 процента готови, за да помогнем на треньора и да направим това, което той иска от нас и на края на първенството всички да сме радостни", коментира Казнаферис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари