Бейра Мар - Портимонензе, спечелен

15:14
Бейра Мар - Портимонензе, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 7 мача - 0.42% успеваемост

Залог на деня за 12.09.2013 г.



Днешният тираж е изключително беден, а в подобни дни както и преди съм подчертавал сигурността в избора на предложенията трябва да бъде водеща. Бейра Мар изпадна от елита след края на миналия сезон, но адаптацията й към новите моментни реалности протича доста тежко. Отборът беше напуснат от огромна част от титулярите си, бюджетът беше драстично намален (напълно логично) и липсата на победа след пет изиграни мача едва ли изненадва някого. Днес домакините ще трябва да решават и проблеми от селекционен характер, след като мачът ще пропуснат освен голмайстора на отбора Луиз Фелипе и Хелдер, Пердро Морейра и Нану.  Портимонензе през миналата кампания завърши в средата на таблицата като успя да остане непобеден в по-голямата част от своите визити. Сега той отново се намира в средата на колоната и днес ще бъде подкрепен и от статистиката. През юли тази година Портимонензе елиминира Бейра Мар в надпреварата за Купата на Португалия като домакин с резултат 1:0, а в последните си три срещи с днешния опонент Портимонензе взе общо три победи все с резултат 1:0. При тези обстоятелства е видно, че гостите имат всички шансове да си тръгнат с променен точков актив, а Бейра Мар да остане без победа и след тази среща.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.57

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация