Гарет Бари в Манчестър Сити за 12 милиона паунда и пет години

08:33
Гарет Бари в Манчестър Сити за 12 милиона паунда и пет години
Манчестър Сити започна с очакваната звездна лятна селекция. Халфът на Астън Вила Гарет Бари вече е футболист на "гражданите" и ще се присъедини към тима на Марк Хюз за сумата от 12 милиона лири. Договорът на полузащитника е за срок от 5 години.

28-годишният английски национал бе символ и лидер на "бирмингамци". Той прекара 12 години на "Вила Парк" и изигра повече от 400 мача. Интерес към Гарет имаше и от страна на Ливърпул.

С привличането на Бари, Манчестър Сити е на път да изгради силна двойка вътрешни халфове в лицето на Стивън Айрлънд и вече бившият капитан на Астън Вила.

"Гарет е признат за един от най-добрите халфове във Висшата лига. Много съм доволен, че успяхме да осъществим този трансфер. С него ние получаваме един много опитен играч, който години наред е играл в най-трудното първенство, каквото е Премиършип. Говорих за малко с него днес. За всички е ясно, че да си част от Сити ще бъде много вълнуващо и Гарет е наясно с това", сподели мениджърът на "гражданите" Марк Хюз.

"Радвам се, че ставам част от Сити. Не ми трябваше много убеждаване от Марк Хюз, защото клубът върви в същата посока, в която искам аз. Тук има страхотен потенциал и съм сигурен, че ще има още няколко нови попълнения това лято", коментира самият футболист.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
03.06.2009 21:16

за пореден път чета глупости от тебе bamberman007 .
Бербатов това бербатов онова ония щял да си развали играта като отиде еди си къде .. ае момче ти добре ли си ?

Астън Вила не ги виждам в следващия сезон ... изобщо къде Бари ще играе с тях ?
Същата ситуация е и с Бербо къде е Тотнъм къде е Ман унитед ?
Къде е може да е Астън Вила след като с такива ресурси разполага Сити ? Всичко движи парите , дори и футбола .
Че Бербо иска да се доказва и развива да печели титли , а не да стой в средата на девизията ! Това че той не е почнал още да показва най - доброто което може е въпрос на мотивация и талант !
Знам глупак си поне като пишеш расъждавай малко *lol*

bamberman007
03.06.2009 18:16

хммм не трябваше да ходи там ще стане като с бербатов ако трябва да направим съпоставка сега беше легенда и лидер на вила а сега ще е просто халф в ман.сити

daxy
03.06.2009 16:21

Доста нескопосан колаж *joking* / /

red_manutd_7
03.06.2009 15:07

Лошо за Бари ... беше му по-добре в Астън Вила.А и парите не са много за него.

barcelonaVT
03.06.2009 13:11

и зпоред мене сгреши трябваше да си остане в Вила там им трябваха две три свестни попълненияи догодина можеха да се борят за ШЛ а в Сити правят като в Реал звезди на килограм и накрая пак ша прецакани тва е ясно

omonigotemile
03.06.2009 10:12

Нали искаше толкова да играе в ШЛ, а сега в Сити няма дори евротурнири през следващия сезон... Явно парите са по-важното за него...