АВБ: Тотнъм не е претендент за титлата

19:29
АВБ: Тотнъм не е претендент за титлата
Мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Бояш смята, че през този сезон шпорите не могат да бъдат определяни като един от претендентите за титлата в Англия.

Въпреки че лондончани се подсилиха със седем нови футболисти, плащайки за тях 105 милиона паунда, те се разделиха със суперзвездата си Гарет Бейл.

"Знам, че огромните ни инвестиции пораждат големи очаквания", призна Вияш-Бояш.

"Но най-важното в момента е да направим от тези млади и талантливи футболисти добре сработен тим", допълва португалецът.

"Дадохме много пари за младоци, които разполагат с изключителен потенциал. Някои от новите ни попълнения имат всичко необходимо, за да станат истински звезди в Тотнъм. Когато ярките индивидуалности успеят да се сработят, тогава ще можем да изискваме от тях да печелят трофеи", каза още АВБ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RVP_Reus_9
12.09.2013 12:11

Миналия сезон Бейл беше номер 1, но някой са забравили, че Дефоу беше ключовата фигура в началото на сезона и Бейл не започна по най-добрия начин. Сега положението е друго и напрежението се покачва, както и цеите. С това изказване Боаш цели да накара играчите да се отпунат. Предполагам, че те са скрит претендент, но няма да го казват публично.

Danskrastev
12.09.2013 10:20

Ако те махнат може и да се борят защото с тая схема с защитниците на центъра не върви в Англия...в Португалия може и да върви но в Англия е доста зле..жалко че не бяха по-търпеливи с Хари Реднап...но определено Тотнъм имат добър отбор с който може да влезнат в 4ката...и могат да вземат ЛЕ.

Saimun
12.09.2013 00:57

Много Много трудно ще им е но ще видим де

rooney_fen_256
11.09.2013 20:35

Точно сега ще се по-добър отбор от преди. Миналия сезон всичко зависеше от Бейл, няма ли го - край... Сега отбора не зависи от никого. Без когото и да е, Тотнъм може да се справи и да е все толкова опасен. Плюс това, АВБ промени нещо, което нямаше миналия сезон, а е нужно на всеки отбор, претендиращ за нещо повече от средата на таблицата - а именно, широка скамейка. Това не беше на лице през миналия сезон, докато сега Тотнъм имат по две класни имена на почти всяка позиция (с изключение на левия и десния бек, може би).

Agger5LFC
11.09.2013 19:49

Това което ще кажа може да не се хареса на феновете на Тотнъм,но това си е самата истина въпреки всички тези милиони които бяха хвърляни на за нови попълнения 108млн. Отбора в момента е по-слаб от предишния сезон това е мое мнениое.

web_star
11.09.2013 20:16

Какво им е по-слабото от миналия сезон? Претендент за титлата едва ли ще са, но се вижда, че отборът прогресира постепенно и има израстване. Боаш, макар да не очаквах това, прави страхотни трансфери, (има и изключения, разбира се) откакто дойде в Тотнъм и очаквам да се намесят и в битка за титлата в следващите няколко сезона, ако той остане начело. А парите за всички покупки почти си ги избиха само с продажбата на Бейл.

BoB_i_leshta
11.09.2013 19:59

Играчите трябва да се сработят .Взеха класни попълнения като Чадли ,Солдадо ,Ериксен ,Ламела ,Капу ,Паулиньо ,върна се Дани Роуз ... Трябва време ,това не е фифата . Миналата година това не беше отборът Тотнъм ,а Бейл ,така че разликата е голяма .