Михайлов: Треперихме с това 2:1

23:57
Михайлов: Треперихме с това 2:1
"През първото полувреме играхме много добре, второто ни беше по-слабо. Днес ни бяха нужни трите точки, а важното е, че бием и сме в играта за баража. Малта направи много добро второ полувреме, но ние вместо да си затворим мача с трети гол, треперихме с това 2:1", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

Както е известно, България събра 13 точки и остана на 2-о място в група "В" на Световните квалификации.

"Президентът на Малтийската федерация ми каза, че ние сме най-добрият отбор в групата, който играе най-агресивен футбол. Но аз пък му казах, че на нас ни трябват точки и ние играем за това в момента. С днешната победа вече гоним бараж", коментира още Михайлов.

Той беше попитан дали може да се чакат по-лесни мачове след днешните поражения на Армения и Чехия. "Армения нещо ни чакат нас, защото публиката тук ги била обиждала и имало негативен заряд по трибуните. Били им викали цигани нашите фенове, даже пуснаха протест. Но аз мисля, че имаше повече напрежение по терена, отколкото по трибуните в този мач. Така че в Армения ни чака мъжки мач. Ние обаче трябва да спечелим следващите две срещи."

"Трябва да вкарваме и повече от създадените положения, но тези анализи ги оставям на треньорското ръководство в съблекалнята. Сега в последните два мача, както се казва, от едно положение, трябва да вкараме два гола. А виждате, че срещу Италия и Малта от пет ситуации вкарвахме 1 гол. Надявам се за последните два мача всички да са здрави и да има резултат от усилията, които положихме до момента."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари