Пенев: Не бяхме много фини, но целта е постигната

23:43
Пенев: Не бяхме много фини, но целта е постигната
За тези два мача, които изиграхме, не бяхме много фини. Но като цел, която бяхме поставили, е постигната. Днес спечелихме много важни три точки, заяви селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев след 2:1 над Малта пред камерата на БНТ.

"Не мога да кажа, че сме играли различно в различните периоди от мача, но след втория гол някои хора решиха, че мачът е свършил. Но мачът се играе 90 минути и Малта днес ни го показа. Трябва да си вземем поука, а също така и да си вкарваме положенията. Защото в единия мач имахме пет положения, в другия - 8, общо 13 и сме вкарали два гола. Имам и други забележки, не само пропуските, но ще ги кажа при анализа. През първото полувреме наистина играхме по-добре, но това отпускане през второто полувреме ще проверя защо се случва."

"Както казах, не бяхме фини, но оставаме в битката. Има още два мача и трябва да вземем максимума. Дали ще има промени за следващите два мача, още не мога да кажа от сега. Но ние си следваме програмата, а тя е да изграждаме стил."

Накрая на въпрос дали ютията вече е отлепена, визирайки подобно негово изказване, той отказа да влезе в словесна акробатика и бързо отсече: "Дайте да не говорим за това. Ютията отдавна е одлепена и е вдигната много високо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари