Трудна победа, но продължаваме да мечтаем (видео)

22:51
Трудна победа, но продължаваме да мечтаем (видео)
Националният отбор на Малта загуби като домакин от България в квалификационен мач за Световното първенство през 2014 година.  Двубоят на стадион "Ти Кали" в Ла Валета приключи при резултат 2:1 за лъвовете.

Срещата започна доста динамично, като още в началните минути бяха създадени няколко интересни бързи атаки и към двете врати. Точно в 9-та минута обаче трикольорите успяха да поведат в резултата. Тогава отлично включване на Радослав Димитров отдясно завърши с центриране във вратарското поле, а там неумела изява на стража на Малта Хабър доведе до гол в неговата мрежа за 1:0 за България. Много хубаво изпълнение на пряк свободен удар от страна на халфа на домакините Фаила в 15-та минута завърши с чудесна изява на Николай Михайлов, след която топката се отби в страничната греда и излезе в корнер. Последва дълъг период от време, в който съставът на Любослав Пенев контролираше събитията на терена изцяло, като имаше подчертано игрово и териториално предимство, но без шанс за отбелязване на втори гол. Много красива комбинация между, Гъргоров, Миланов и Попов в 43-та минута на срещата завърши с удар от движение с левия крак на капитана ни, но вратарят на Малда внимаваше и успя да избие в ъглов удар със сетни усилия. Така първото полувреме приключи при аванс от един гол за нашите национали.

Седем минути след началото на втората част нападателят на Малта Андре Шембри със зрелищен пробив премина през цялата защита на България и успя да стреля по земята, но топката отново се отби в страничната греда на Михайлов и излезе в аут.
Логичното обаче все пак се случи и българският национален отбор успя да удвои преднината си в 59-та минута, когато добра акция на нашите от ляво завърши с избита топка от вратаря Хабър, която обаче попадна в непокрития Емил Гъргоров и той от упор направи 2:0 за лъвовете. Веднага след това нисичкият нападател бе заменен на терена от Димитър Рангелов. Малко по-късно Спас Делев замени Тодор Неделев в нашия състав. Последваха доста силни минути за домакините, през които те създадоха доста опасни атаки, а една от тях завърши с попадение, което отбеляза Едуард Ерера в 78-та минута на двубоя. Последната смяна на Любо Пенев дойде в 81-та минута, при която игра напусна Георги Миланов за сметка на Христо Златински. До края на мача Малта упражни сериозен натиск, но в крайна сметка нов гол не падна и трикольорите спечелиха трите точки.

Така България запази 2-то си място в класирането на група "B" с актив от 13 точки, а Малта остава на последната позиция с 3 спечелени точки.

Стартови състави:

Малта:
Хабър, Шиберас, Аджус, Димех, Фаила, Мифсуд, Ерера, Шембри, Р.Мускат, Камилиери, Ал.Мускат

България: Михайлов,  Р.Димитров, Бодуров, Иванов, В.Минев, Дяков, Гаджев, Г.Миланов, Гъргоров, Неделев, Попов

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
11.09.2013 14:11

Ще стане много добре ако Исландия загубят 2-рото си място *thumb_up*

RoSKo0o0
11.09.2013 13:44

ФИФА направиха изключително тъп регламент за това кой ще се класира... извинете, но ние сме отбор от 4-та урна и играхме срещу отбори като Италия, Чехия, Дания... които всяка година играят на световни и европейски... а сега някакви други отборчета, които играят срещу Турция, Словения и т.н. ще се класират на бараж... много тъпо и несправедливо!

zahariev_87
11.09.2013 13:37

Стискайте палци на Румънците.Те имат два лесни мача,единият от който е с последният в тяхната група.Другите им опоненти имат мач с първият в групата Холандия.А пък от всички отбори само румънците са с по-лоши показатели от нас.Така че ,,Давайте Румъния,за да ни класирате!,,Не смятайте само позициите на сегашните втори,а и на тези които могат да ги изпреварят,а рокади ще има 100%.Два часа съм смятал вариантите за България и само това е най-резонното,което може да ни класира за баражите,но за целта разбира се трябва да победим Армения и Чехия.НАПРЕД ЛЪВЧЕТА!!!

fena_man_utd
11.09.2013 12:33

Абе Уинър кажете как трябва да стане за да се класираме.Дайте някакви класации ?

RMcF_
11.09.2013 13:18

За момента сме отборът с най-малко точки от всички 2-ри отбори в групите...

selection
11.09.2013 12:07

А при евентуален бараж, отборите пак ли ще са разделени в 2 урни ? И ако е така, някой ако може да обясни по какъв регламент ще се разделят ?

Bjorn
11.09.2013 11:55

Според мен ако Хърватия загуби от Белгия имаме голям шанс да ги изместим, защото техния последен мач е срещу Шотландия и там може да изкарат най-много равен, с което се получава че ще имат 12 точки. Но каквото и да се говори,ако ние не вземем 2 победи не може да мислим за нищо. Ние реално не сме постигнали нищо кой знае какво в групата освен равенството с Италия. Имаме победи срещу Малта 2 пъти и с Армения един път и останалото са само равенства с Дания и Чехия, които не са в много добра форма още от европейското.

catalan
11.09.2013 11:48

Отиваме на бараж с Франция, вкарваме им в 90+ минута като гости и отиваме на Световно където ставаме 4рти, така го виждам аз.

onzzy
11.09.2013 11:37

за мен регламента е тъп,защото колкото е по равностойна е групата толкова по малки са шансовете на втория да играе на бараж

catalan
11.09.2013 11:45

Трудна работа е класиране на Световно ама тва е положението ...

kuleto
11.09.2013 11:17

точките на франция и испанип сре6то последнич за4итат ли се или

onzzy
11.09.2013 11:27

да защото са 5 отбора

MISTERIY
11.09.2013 11:14

Ако нашите постигнат две победи и нещата се развият както съм написал по-доло с Унгария, то ние ще се класираме сред 8те най-добри 2ри, а в случая с Исландия тогава ще имаме равни точки с тях и незнам какъв е регламента предполагам че ще се гледа головата разлика *smile* Дано постигнем жадуваните две ппобеди и да стискаме палци на Холандци и Норвежци *smile*

MISTERIY
11.09.2013 11:09

При 2 победи на нашите шансовете са реални за класиране.
Ето как стоят нещата при два от основните конкуренти за 8то второ место което дава правото за участие на бараж:
1. Исландия имат мач с Кипър( те са последни и победата над тях няма да им донесе точки в класирането на 2рите отбори) и мач с Норвегия като гост който трябва да загубят *smile*
2. Унгария имат мач с Андора( те също са последни и победата над тях няма да им донесе точки в борбата при класирането на 2рите отбори) и мач с Холандия като гост, който трябва да загубят *smile*

marioooooooo
11.09.2013 10:57

След успеха над Малта националният отбор на България продължава да заема еднолично така важното второ място във временното класиране на Група B, което при добро стечение на обстоятелствата би ни дало право да се класираме за баражите за финалите в Бразилия. Според правилата на ФИФА най-добрите осем тима, класирали се на второ място в своите групи, ще получат право на участие в плейофите. Към този момент обаче, след изиграването на вчерашните квалификации, България не попада сред тази група отбори. "Трикольорите" имат общо 13 точки в групата, но от сметката за баражите се вадят точките, спечелени срещу тимовете, заемащи последно място в съответната група (в групите, съставени от по шест отбора). При нас това е именно тимът на Малта, срещу когото България спечели шест точки. Това означава, че по отношение на подреждането на вторите обори възпитаниците на Любослав Пенев имат седем точки. Пред нас е Унгария с 11 т., като толкова имат и Хърватия, Швеция и Португалия. С най-добри показатели сред тимовете, заемащи второ място в своите групи към този момент, са Гърция (16 точки) и Франция (14). Ето и как изглежда класирането на вторите тимове, борещи се за място за бараж, на този етап: 1. Гърция - 16 т. 2. Франция - 14 т. 3. Исландия - 13 т. 4. Украйна - 12 т. 5. Португалия - 11 т. 6. Швеция - 11 т. 7. Хърватия - 11 т. 8. Унгария - 11 т. 9. България - 7 т.

===============================================================================
Много ще ни е трудно да се класираме,дори и да си вземем тези 2 мача.Тези боклуци от ФИФА ......

skubidu3
11.09.2013 10:46

Това означава ли че ако Дания излезе в нашата група, като втори няма да се класира???

MeToDueB
11.09.2013 10:24

За съжаление от вторите отбори класирането е това - 1. Гърция - 16 т.
2. Франция - 14 т.
3. Исландия - 13 т.
4. Украйна - 12 т.
5. Португалия - 11 т.
6. Швеция - 11 т.
7. Хърватия - 11 т.
8. Унгария - 11 т.
9. България - 7 т.


ние сме последния втори отбор в Европа, запазваме шансове, но е задължително да победим в двете срещи и се надявам Норвегия да излезнат пред Исландия и да не вземат 2 поредни срещи, съответно и Исландия да загубят, защото те имат 13 от 13 .. нещо този правилник не ми харесва ... но дори да не се класираме, дори да сме 3-ти или 4-ти в групата, миналите квалификации бяхме последни и не играехме абсолютно никакъв футбол, сега не само че играем, ами и не сме загубили шансове за класиране, а остават само 2 мача, друг път губим шансове доста по-рано.

kolio_vg
11.09.2013 10:06

Аз ви гарантирам,че бием ли тези 2 мача,отидем ли на бараж,България е на Световно. Трябва да си повярваме и да напънем срещу Армения и Чехия и да ги отупаме. Отидем ли на бараж и господ не може да ги спаси баражните отбори.

Hristian96
11.09.2013 08:28

Добре,че бихме тук,но в Армения не знам какво ще правим,дано поне едно равенство да изкараме там,а пък след това ще му мислим срещу Чехия

kozel4e
11.09.2013 07:51

Унгарчетата - имат мач като гост на лалетата, съмнявам се да вземат каквото и да било там(ако Холандия не продаде тоя мач), Исландците, последен мач като гост на Норвегия - трудна работа, Украйна - мач с Полша у дома - вероятно ще си го вземат но...трудна работа, така че шанс някакъв има. Дано играем на прословутите баражи, ако ще с Франция, Русия или Португалия да е.

shifter_fd
11.09.2013 06:09

За какво правите сметки всичките? Ние да си вземем двата мача пък каквото ще да става! Да останем последни втори и да не идем на бараж, да не би да е някаква велика трагедия? Погледнете само в каква група сме и пак можем да завършим на второ място, а колко от вас след жребия мислеха, че изобщо имаме някакви шансове? Да не би после някой ще обвинява Любо Пенев и момчетата, щото завършили на второ място в група с Дания, Чехия и Италия? Никой не е виновен, че се паднахме в такава група, а има групи, които са съставени от тотално непретенциозни отбори - визирам група Е и група G : в едната Швейцария и смешници, а в другата Босна и Гърция (само не ми слагайте Словакия към това число, щото и тия един мач играят и после 3-4 мача никакви ги няма! ). Това е положението. Аз лично мисля, че мача с Малта беше много подценяване и момчетата си мислеха, че ще на ходом ще ги бием или малтийците сами ще се бият, но все пак 3 точки са си 3 точки, каквато и игра да е била. Взимаме си другите два мача и хич да не ни пука за най-лош втори - всяка победа и толкова предно класиране в групата ни носи доста точки и изкачване в ранглистата на ФИФА. Какво толкова го смятате? Надеждата умира последна, а след нея умира България!

kozel4e
11.09.2013 07:43

Ами нормално е да се правят сметки и да се надяваме, никак няма да ме сгрее и радва, ако сме втори, но не играем бараж. Дори на баража да паднем, няма да е малко, но да не можем да стигнем до него ще си е много жалко. На два пъти изпуснахме Дания и дано това, че в тези мачове си бяхме излезли за равен(което си личеше от играта ни) не даде своите негативни последици. Все пак, мисля, че си имаме реални шансове, ако вземем 6 точки от последните два мача, защото има доста отбори, които нищо, че ни водят малко като точков актив, имат много по-тежка програма от нас с преки конкуренти за второ място и съм убеден, че ще загубят точки и можем да ги изместим. Въпросът е, че трябваше да си повярваме по-рано и дори последния мач с Италия да не излизаме с нагласа за Х, а направо да си ги бием(което си беше напълно постижимо с оглед състава им в този мач).

ReDeViL666
11.09.2013 01:45

[@link http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_World_Cup_qualification_](UEFA)

ReDeViL666
11.09.2013 01:42

Новината от днес не е за победата ни над Малта , това се знаеше , а тази за победата на Исландия над Албания , с която се изкачиха на второ място и ни изстреляха на дъното на таблицата с вторите отбори , на 4 точки зад 8мия!Сега трябва да стискаме палци Исландците да не са втори отбор , защото в противен случай и 6 точки от мачовете с Армения и Чехия НЯМА да ни КЛАСИРАТ за баражите!Сега е времето да разберем наистина - дали ГОСПОД е БЪЛГАРИН!*cool*

brilliance
11.09.2013 00:49

Трудно, трудно, малко повече късмет няма да ни е излишен. Първо трябва да си вземем двата мача, после да сме поне 8-ми, после да се паднем с горе долу по лесен съперник, в най - добрия случай хърватия или гърция, които също са доста добри отбори. Все пак пожелавам успех на наште, дано да ни зарадват отново.*thumb_up*

buzzblister
11.09.2013 00:43

До колкото на мен ми е известно, ако сме втори си гарантираме участие на баражите...
Групите са 9 и това означава, че ще има 4 срещи (8 отбора), а този отбор, който остава автоматично се класира на Световното първенство, като НАЙ-добрият от вторите места в груповите фази...

jo0ko
11.09.2013 00:49

Квотите за Европа са 13. От вторите отбори за баражи се класират 8, последния се премахва. Победителите от баражите са 4 + 9 първи отбора.

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:46

вече втория най-слаб отпада

kolio_vg
11.09.2013 00:39

Силно се надявам един път и на нащия измъчен народ да му се сбъдне мечтата и късмета да ни споходи и идем в Бразилия.

MaLkO_LuD94
11.09.2013 00:42

Дано се случи това ще е много голям успех но на този етап сме доста далеч от Бразилия *sad*

unclePav
11.09.2013 00:39

На този стадион се играе много трудно. Победата е много ценна! Браво, лъвове!

Gopcho
11.09.2013 00:36

Смешно е от една страна, бориш се да станеш поне 2-ри и да не играеш "поне бараж". Докато имаме шансове всичко е възможно, съдбата помага на смелите!

Juan_Mata10
11.09.2013 00:31

Браво на момчетата,все така да бият,не ни беше добър мач,но важна е победата

jo0ko
11.09.2013 00:29

Като изключим мачовете с последен отбор от група.

В момента Турция са като нас със 7 точки, играни мачове 6, голова разлика 10:7.
Румъния са с 10 точки, играни мачове 7, голова разлика 9:12.
Унгария са с 11точки, играни мачове 7, голова разлика 13:12.
България - 7 точки, играни мачове 6, голова разлика 5:5.

Последния мач на Унгария е гостуване на Холандия, Турция имат домакинство срещу Холандия, а Румънците ако си взема мача срещу Естония, трябва да е с по-малко от 4 гола разлика, за да може при минимални победи за България, да сме по напред по голова разлика. Ако Холандия не допуснат загуба(до момента нямат такава 7-1-0), в мачовете срещу Унгария и Турция, то шансовете за България ако си вземат мачовете са напълно реални. Бием ли Армения, то господ да пази чехите на Васил Левски. Съжалявам, че малко сметкаджийски работи извършвам, но очаквах, че 3те победи ни гарантираха на 100% класиране на баражи, а то далеч не е така.

nonmollaremai
11.09.2013 00:23

Много искам да гледам България в Бразилия човече....а знаете ли кои отбори може да се паднат на баражите?

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:32

точно ! и аз стигах до това заключение , първо да земем мачовете , последа да гледаме таблицата и после да се надяваме на гърците *lol** абе голямо шоу ще става

scouser_pool
11.09.2013 00:30

Гърция и Франция са със сигурност на бараж , другите може да се менят , може и да останат последни 2ри така че не се знае , но Русия,Португалия,Швеция Хърватия тези отбори има голям шанс да са на бараж също , и отбори , които според мен ще ни елиминират евентуално , абе общо взето ще ни трябва доста късмет първо да бием Чехия и Армения , след това също толкова късмет да не сме последни втори , след това още повече късмет от всичките втори да не ни се паднат Франция или Русия/Португалия тоест някой отбор като Гърция или от група Е!

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:28

[@link http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html] ето тука е ранкига на ФИФА , първите 4 от вторите отбори са в 1 урна останалите във 2 и ще се тегли жребии тва е ...

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:23

ааа аз го намерих да така щее по ранкинга на ФИФА ще определят 2-те урни , където да се надяваме да сме в първа ама май няма да стане

Ivan_cardiff
11.09.2013 00:27

Карай бе,важното е да сме гости в първия ма4 и домакини на реван6а.Няма зна4ение с кой 6те се паднеме...

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:26

не за домакинства и гостувания, а защото ще играем с по-слаб отбор

Ivan_cardiff
11.09.2013 00:25

И 6то иска6 да сме в първа.?Ако сме във втора,6те сме домакин в първия ма4 ли???

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:20

а някой може ли да потвърди ако отидем на бараж 2-те урни от коефицента на държавите ли се зимаше ??

PaPiresko
11.09.2013 00:19

мачовете ни с Малта не се броят като точки,както повечето знаят.

PaPiresko
11.09.2013 00:16

Да но Исландия имат загуба от кипър и 13 чисти точки...Ако вземат равен на норвегия последния мач навънка,дори и ние да бием двата мача отпадаме.

Nikolai88
11.09.2013 00:12

Значи реално кои групи да гледаме? И какви резултати ни устройват ако си вземем и двата мача, нека ако някой може да обясни изцяло по - подробно, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

MaLkO_LuD94
11.09.2013 00:17

Най-простото изчисление показва че най-напред трябва да си вземем 2-та мача вземем ли ги ставаме с 19 точки което съм сигурен че ще ни класира защото в групата на Швейцария няма отбор който да може да вземе и 2-та си предстоящи мача *thumb_up*

scouser_pool
11.09.2013 00:15

Ми точно това е , че всичко е хазарт , нищо не е сигурно иначе ако бием Чехия и Армения сме с 13 точки в класацията за втори отбори , а няма начин всичките да са с повече от 13 , просто толкова много отбори с по 11,12 точки все един ще си остане толкова или някой друг ще го замести може би дори с 10!

scouser_pool
11.09.2013 00:11

Няма смисъл от сметки бием ли Чехия и Армения(което ще е много трудно междудругото) няма начин да не се класираме , таблицата ще се променя някои втори отбори ще се променят , последния би трябвало да стане с 11,12 точки максимум!

PaPiresko
11.09.2013 00:09

Хора а какво е положението с Исландия понеже те са втори вече.Не знам какви мачове им остават но последния при тях кипър ги е победил съответно те ни минават,ако завършим втори разбира се.

MaLkO_LuD94
11.09.2013 00:13

Исландия няма да са 2-ри *thumb_up* Имат и гостуване на Норвегия и домакинство на Кипър *thumb_up*

desangele
11.09.2013 00:12

Исландия имат домакински мач срещу Кипър ,който и ако вземат няма да се брои и гостуване на Норвегия.Мисля че няма да успеят да спечелят там.

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:09

а за мача искам само да кажа , че няма никакъв смисъл от Делев ... и отчасти Рангелов , Иван Стоянов и Генков според мен ще са по-добрия избор дали титуляри или резери все тая . Особено Стоянов нз ква е причината да не го пуска

monte_carlo
11.09.2013 00:07

Абе аз сега като се загледах то ние и да бием следващият мач си оставаме 9-ти,погледнете класацията,ставаме със 7 мача и 10 точки :0 Досега не съм правил сметки тъй като знам,че първо ние трябва да си свършим работата,но сега се притесних нещо...

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:11

не се шашкай в тая класация може и точките ти да намалеят ако има размествания в групата , затова казвам , че е пълно тото постоянно има ротации нищо не се знае , 2-те отбори в другите групи са много неясни .., а пък и в 2-3 групи последния отбор може да се стане друг , което още повече ще обърка класацията *thumb_up*

desangele
11.09.2013 00:08

Така е ,но Унгарците имат само един мач срещу Холандия като гости и съм 100% сигурен ,че няма да вземат 3 точки.

MiTaKa_D
11.09.2013 00:07

Малко се разочаровах от мача, ако в следващите мачове се представим по-бодобен начин лошо ни се пише.Все пак честита ни победа.

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:06

абе тая класация за вторите отбори си е абсолютно тото , няма смисъл толкова да и се притесняваме .. да си вземем мачовете почти съм сигурен , че отиваме на бараж

overdrive
11.09.2013 00:01

Тия хора които не се радват за България и не смеят да напишат нещо, но ръсят минуси са най-жалки !

ivanrealmadrid1
11.09.2013 00:01

aa извинявам се сега се обарках *evil* в грешка съм току що го ъпдейтнаха

desangele
11.09.2013 00:00

Ситуацията не е толкова лоша.Но трябва задължително да вземем 6 точки.8-мия (Унгария) има трудно гостуване на Холандия а след това мач срещу Андора така,че максимум да съберат 12 точки.Ако те не са втори, ще са или Турците или Румънците,които са в същото положение като нашето.

Nikolai88
10.09.2013 23:59

Честита ни победа, но какво става сега? Кои сме последно, нали имаме 13 точки, гледам в група Д, мисля че беше има 12 точки отбор на второ място, при още 2 победи не се ли класираме на бараж?????

monte_carlo
11.09.2013 00:03

Имаме 7 точки към момента, в класацията за баражите. Мачовете срещу Малта не се зачитат.

MaLkO_LuD94
10.09.2013 23:53

Много слаб мач направиха нашите направо ме отчаяха *sad* Дано това е било просто подценяване и в мачовете с Армения и Чехия да покажем на какво сме способни *thumb_up*

monte_carlo
10.09.2013 23:56

Така е,сега като се замислих нашите спряха да играят,тъй като и да вкарат 10 гола, те не се зачитат за баража,но все пак е недопустимо подобно отношение. С оглед да пестят усилия за малко не загубихме точки...

Ivan_cardiff
10.09.2013 23:51

Държа да напомня,4е то4ковия актив е много важен - в момента не се класираме дори и на втора позиция. Последни сме от вси4ки втори отбори ..

ddd1999
11.09.2013 09:59

да но унгария имат два мача срещу андора които няма да се зачитат и това значи че ако си вземем двата мача със сигурност сме на бараж унгария 11 т българия 13 т

MaLkO_LuD94
11.09.2013 00:02

Наистина вече сме последни но не вярвам че Исландия може да остане на 2-ро място в групата *thumb_up*

ivanrealmadrid1
10.09.2013 23:59

не ги гледай така , ето тука е таблицата [@link http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_World_Cup_qualification_]%28UEFA%29

21LVA
10.09.2013 23:57

вече сме 9 ти *sad* *sad*

scouser_pool
10.09.2013 23:56

[@link http://www.flashscore.com/standings/WbfmhAip/82Bb5Fzk/#table];overall

jo0ko
10.09.2013 23:56

Пробвай пак.

ivanrealmadrid1
10.09.2013 23:55

така е , ние сме предпоследни , на ръба на бръснача *joking*

MaLkO_LuD94
10.09.2013 23:54

Не знам как смяташ но последни са Словения в момента *thumb_up*

monte_carlo
10.09.2013 23:52

Това е ясно,но не зависи от нашите момчета. Ние да победим в оставащите си мачове,а останалото зависи вече от съдбата *smile*

AriesBG
10.09.2013 23:46

Арменците са баси диваците.С Дания ако не беше тая нещастна дузпа...Обаче се появи психологически момент, че на свой терен губят.Просто всичко ще се реши в този мач.

skubidu3
10.09.2013 23:45

Италия се класира и сега може да легне на Дания. Дания биха от дузпа и червен картон. На нас пак с дузпа изравниха и пак с червен картон.Явно е че съдиите са много честни. Дано бием Армения и Чехия. Но това е мисията невъзможна особено ако има съдийска конспирация!!! Все пак се надявам да греша.

monte_carlo
10.09.2013 23:47

И без съдийска намеса ще е доста сложно,аз продължавам да си мисля,че Чехите има по-голям шанс да ни препънат от арменците,някакво такова предчувствие имам. Искрено се надявам да спечелим двата мача и стискам палци на нашите.

21LVA
10.09.2013 23:41

[@link http://www.flashscore.com/standings/WbfmhAip/82Bb5Fzk/#table];overall

Ranking of second-placed teams


олеее осми сме*sad*

jo0ko
10.09.2013 23:47

И сега Исландия като победят Албания след 3-4 минути, ставаме последни. На мястото на Словения идват Исландия, които са загубили мача си срещу последния в групата(Кипър) и не им се махат никакви точки и стават 2ри за баражи с 13 точки. Шансовете ни намаляват значително, ако Албания не изравни.

Gopcho
10.09.2013 23:45

Ние си бяхме 8-ми, разликата, че словения измести норвегия.

21LVA
10.09.2013 23:45

хахахаххаха млъквай ! точките срещу последния в групата не се зачитат

nonmollaremai
10.09.2013 23:43

12 годишен още мача с Малта не е сложен.

scouser_pool
10.09.2013 23:29

А другите кви резултати правят не знам какво ви топли , Пената си го каза , всичко зависи от нас , ние ако не бием Чехия и Армения на баражите ще ни трябва голям късмет да не се паднем с Франция,Русия или някой тежък съперник в противен случай отпадаме!

scouser_pool
10.09.2013 23:27

Ае не разбрахте ли че мач с мач не си прилича , футболът не е математика , това което ми прави впечатление е , че имаме 14,15 играча на едно ниво и останалите като Рангелов и Делев са доста под титулярите , за това и не успяхме да контролираме мача , а и се умориха все пак доста от тях не са играли поевче от 1,2 мача този сезон ,

monte_carlo
10.09.2013 23:36

Пич специално за умората не го споменавай *lol* Малта са отбор с футболисти от аматьорско ниво, естествено, не могат пак да се сравняват пак с такива като нас във форумите де,ще ни смажат с лекота,но да се вкарва умора тука, при положение,че нашите играчи са професионалисти не е много уместно... Трябва да са в пъти по-издръжливи,а напротив аз наистина не видях никаква умора в малтийците,което им прави чест.

nasko72
10.09.2013 23:25

мечтите поне засега са безплатни*joking**joking**joking**joking*

AriesBG
10.09.2013 23:22

Треперим в мачове с Малта, с Армения.Правим контроли с Македония...Нашите много се стараят и показват голям хъс и желание обаче играем най-общо доста нескопосано и непостоянно.Момчетата имат нужда да поиграят още.Дано да имат шанса да ги харесат в някои сериозни първенства и да се обиграят.До тогава ще си пожелаваме все късмет и господ да е българин, докато не попаднем на отбор който да ни върне в реалността.Успех на момчетата и да влагат и малко сиво в играта.

k1r37o
10.09.2013 23:25

Арменците хич не са за подценяване, биха Дания 4-0 първия мач оняден биха и Чехите, знаят, че имат шанс за класиране и няма да се дадът лесно. Напред Лъвове. Честита победа, важни са 3те точки ! Дано да вземем максимума от останалите 2 мача.

United9
10.09.2013 23:21

Видяхте ли как е станала аркадата на Руни :Х

yayatoure42
10.09.2013 23:18

Беларус 2-1 Франция

ppetrof
10.09.2013 23:34

Можем още в следващия мач да се класираме като бием Армения ,и Италия трябва да бият Дания.Но след тоя мач Италианците вече са на 100% 1-ви и може да не си дават вече зор

overdrive
10.09.2013 23:15

Честита победа на наще и дано в другите два мача играят много по-стабилно.

ale301
10.09.2013 23:12

пичове,избързахте да ги обвинявате жабарите,но гледам мача и мога да ви кажа че италианците ги развинтиха първото полувреме,нищо общо от играта с България,а Балотели се скъса да пропуска,благодарение на добрите изяви на Чех обаче.И по коментарите им разбирам,че не са се класирали на 100 процента след победата им над нашите.

gang_related
10.09.2013 23:04

Чехите според мен може да ги отпишем от сметките, стига да бием Армения следващия мач, което ще е МНООООООООГО ТРУДНО! Стискаме палци лъвчета!

enjo2
10.09.2013 23:02

Важното е че бихме един път късмета да е на наша страна ! *beer**beer**beer* БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

futbolista123
10.09.2013 23:02

2-1 как се моля поне този път да ни излезе късмета

norwich_ajax
10.09.2013 23:00

нали много ги хранехте жабите ей ги бутнаха 2 гола*joking*

skeiro
10.09.2013 22:59

Трудна победа.. последните 15 минути бях изправен на нокти.. личи си липсата на психика *sad*

RoSKo0o0
10.09.2013 22:58

А да... и съдията малко попрекали накрая... определено в 2-3 ситуации нямаше никакъв фал, особено за последния опасен пряк свободен... ще ме извинявате, но Златински му беше вляво и оня му се метна, а топката я чукна надясно. Както и да е... гледаме към Армения *smile*

RMcF_
10.09.2013 22:57

Оффф, честита победа БЪЛГАРИ,но тази игра не ми вдъхва убеденост,че ще вземем другите мачове.

RoSKo0o0
10.09.2013 22:57

Честита победа! Мач с мач не си приличат... До 0-2 тотално владеехме ситуацията. Само че оттам нататък си пролича, че вече си мислихме мача за спечелен. Лежерно разиграване... бавно... все едно на забавен каданс. Иначе Манолев и Тонев определено липсваха... липсва и Георги Миланов... определено си личи, че не играе редовно като в Литекс... и не знам. Тея чуждите отбори само развалят формата и класата на нашите играчи, затова съм против тяхното продаване. Сега очаквам същия спад и с Неделев. Хайде пак честито! Не омаловажавайте страхотната игра на отбора ни днес заради последните 25 минути... все пак играха страхотно 65 *smile*

KuRcho_
10.09.2013 22:56

БРАВО лъвове днес трудна победа ,но все пак взехме трите точки ,сега разбирам,че и Италия изравняват на Чехия ..

Nope_avi
10.09.2013 22:55

Закакво изобщо смени Неделев със Село Ключ.Нещо ме съмнява ,че Неделев е наистина контузен.

monte_carlo
10.09.2013 22:54

Няма от какво да сме доволни от тоя мач,ако играем така в другите 2 мача отпишете 2-те победи. Ще се молим дори за хиксове. Ако трябва да съм честен Малта днеска заслужаваше да направят Х.

norwich_ajax
10.09.2013 22:56

те можеха и да си ни бият, 2 греди и още 2-3 чисти положения и ние с яко касметлийски гол на димитров за 1:0 но все пак важни са 3те точки

madridistaaaaaa
10.09.2013 22:54

Честита победа България,измъчена,но все пак взехме 3-те точки,дано срещу Армения да сме коренно различни!

Double_De
10.09.2013 22:54

Пенев ги е научил да играят като обор това е хубаво, сега ако ги понаучи малко как се задържа топката при такива резултати няма да е лошо *smile* Честита победа !

norwich_ajax
10.09.2013 22:53

а тия малта хиич не са слаби не знам как са в последната урна те са много по добри от лихтеншайн, андора, сан марино, файорски острови и люксембурк

chelsea_fannn
10.09.2013 22:53

Честито ! Да изгонят дърводелев и става ЧУК , тоя се усра направо

TotHamFan
10.09.2013 22:52

няма такъв нещастник като делев...нямам думи просто

norwich_ajax
10.09.2013 22:51

касмета дето ни избяга срещу италия яко ни покри неска с тая игра обаче никав шанс да биеме армения и чехия...

norwich_ajax
10.09.2013 22:48

мале баси вазможността и 5мин продалжение*devil**devil**devil*

kolio_vg
10.09.2013 22:48

Ама и съдията е големо копеле,а и защо 1 ден преди мача е сменен,има нещо мамка му.

Double_De
10.09.2013 22:47

нашите се спекоха и се затвориха това е грешен избор, дано издържим

norwich_ajax
10.09.2013 22:47

тия ако не изравнят ше е цяло чудо 2греди имат сумати пропуски а нашия парвия гол без коментар, той центрира тя зе че влезе

kolio_vg
10.09.2013 22:44

Много смотано изигран мач,нищо общо с това от Италия.

norwich_ajax
10.09.2013 22:44

то остава са и малта да изравни и ча0 чао на сяква надежда за бараж

KuRcho_
10.09.2013 22:43

МАйкоо то такова подценяване няма ..

paunQ
10.09.2013 22:42

Ще треперим срещу Малта... Бягай, бе! Тва подценяване не трябва да се случва!

Neill_88
10.09.2013 22:39

Какво се нервирате, че Чехия водят на Италия? Този мач де факто е без значение за нас, стига да си спечелим всички мачове. Така че всичко зависи само от нас.

PraschoChorbata
10.09.2013 22:38

Само като чух коментатора да казва "Италия пада 1-0 на полувремето от Чехия" и си викам край на Световното...ебахти жабарите

madmaxxxx
10.09.2013 22:38

Поздрави от Николета Михаилова Перуци Джуниър момчета!!! *smile*

Anders0n
10.09.2013 22:38

Закво ми беше да залагам на нашите заради 1.20 коефицент сега ще ми излезе през гъ*а ;д

nonmollaremai
10.09.2013 22:37

направихме 999 пропсука и накрая ни вкарват гол *devil*

norwich_ajax
10.09.2013 22:37

Belarus 1 - 0 France а ве кво става неска бе мама мууууу сичко ми гори*devil**devil**devil*

kolio_vg
10.09.2013 22:42

Тегава работа момче,много странни неща се случват на национално ниво

norwich_ajax
10.09.2013 22:40

аре моля ти се тия холандия 45 минути не можаха да вкарат на аматьорите андора, първото свърши 0:0 и са за 2 минути 2 гола и тва ако не е тото.*devil*

kolio_vg
10.09.2013 22:38

Гърците не си дават зор,първото е Х,не знам какво става.

chelsea_fannn
10.09.2013 22:36

Тия ли ще ни вкарат ...... ТЦ .... дано вкараме до 2-3 минути

norwich_ajax
10.09.2013 22:34

мале тия нещасни лалета :@:@:@ Как може да не излезе 2ка на пп гостуването им на аматьорите андора бееееееее :#:#:#::@:@:@:@:#::@

United9
10.09.2013 22:33

Ей го Балотели си изкара жълт картон вечния абонат очаквам 2 рото още един да си изкара

norwich_ajax
10.09.2013 22:31

Кво се удудвате на италия - чехия 0:1 ? жабарите се класираха ясно е че са ше лягат на който си поискат *wink*

paunQ
10.09.2013 22:34

Абе, те да легнат в друите два мача, ние да си ги спечелим и ще ги гледаме на бараж. *lol*

nonmollaremai
10.09.2013 22:33

какво са се класирали?Трябва им още 1 победа и са класирани ,но до тогава нищо не се знае!

bavaria
10.09.2013 22:23

Я някой да обясни .. значи в момента само 3 победи ни класират за СП така ли?

Juventus333
10.09.2013 22:25

Даже и тогава не е сигурно.

21LVA
10.09.2013 22:21

къде са сега феновете на Сериа А ??

Всичко е МАФИЯ бе лелелеле умирам :@:@:@ Италия = б*клуци,мафиоти

nonmollaremai
10.09.2013 22:19

Браво на нашите!!!Очаквах по сериозна игра ,но дори като ги подценяваме ги водим с 2:0 браво *beer*

korektor
10.09.2013 22:19

Браво Българиииииииии бравоооооооо бием бием наред Италианците да прадат ние само можем да си изковем пътя без да разчитаме на никой

rad011
10.09.2013 22:18

Гооооооооооооооооооооооооооол 0-2

21LVA
10.09.2013 22:16

Мръсни Жабарииииииииии

Italy 0 - 1 Czech Republic

Double_De
10.09.2013 22:20

Еми те се класираха вече... ако бяхме успели да им измъкнем точката щеше да е различно сега...

KuRcho_
10.09.2013 22:07

Слагам 100 кинта ,че италиянците нарочно ще легнат на Чехите ...

Gogata85
10.09.2013 22:07

деба гнусните жабари как ще легнат *evil*

paunQ
10.09.2013 21:53

Край на мача Норвегия-Швейцария 0:2. *smile*

biserms
10.09.2013 22:04

Така е, но въпреки всичко трябва успоредно с нашите, да следим и резултатите на преките конкуренти от другите групи, защото има хипотетична възможност дори ако вземем 9 точки, пак да сме най-слабия втори при неприятно стечение на обстоятелствата *wink*

monte_carlo
10.09.2013 22:01

Ще е важно,когато сме сигурни втори,не знам за къде бързате всички след като остават 2 мача с отбори на нашето ниво,не съм сигурен за 2-те победи,дано не съм прав и да си спечелим мачовете...

biserms
10.09.2013 21:59

Между другото важно е Исландия - Албания да е Х, че ако Исландия бие стават 2ри и то с по-добри показатели от нас...

paunQ
10.09.2013 21:36

Мислех, че Малта ще ни се опънат повече, но се радвам, че греша! Поне дотук!

rad011
10.09.2013 21:13

Гоооооооооооооооооооооооооооооол

jan4o
10.09.2013 21:10

ГООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

paunQ
10.09.2013 21:09

Оп, Норвегия - Швейцария 0:2 53' !!!

biserms
10.09.2013 21:36

Да бе смятай тия Норвегия бяха в първа урна на жребия *joking* Ако вместо Италия бяха ни се паднали те в първа урна вече да сме се класирали на 1-вото място...

nikshan11
10.09.2013 21:12

Супер.. *thumb_up*

katal0neca
10.09.2013 20:58

Тя нашата публика е по-голяма от тази на малтийците *joking**joking**joking*

babavuna
10.09.2013 20:48

Липсват ми Тонев и Манолев, но ще видим какво ще стане *smile*

messyfan
10.09.2013 20:33

Победа момчета.Надявам се Неделев да се разпише в този мач.Успех юнаци.