Малта - България, загубен

14:39
Малта - България, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 6 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 10.09.2013 г.



Тук разгръщането на голям анализ едва ли ще бъде необходимо. Евентуалната победа на родния национален тим, дори изглежда надценена от страна на букмейкърите и подобен хендикап не е лишен от логика. Без емоцията да бъде водеща или добрите резултати и игри (които са безспорно) в последните мачове, е ясно, че превъзходството ни като класа над тима на Малта е безспорно. В очаквания днешен стартов състав на домакините ще бъде включен само един играч с действаш професионален договор, а наличието на двойка опорни халфове, които са счетоводители казва всички. България е задължена да спечели с лекота и убедителна игра, за да затвърди доброто си представяне, а и е трудно да се повярва, че в подобен мач съставът ни ще води само с гол разлика и ще трепери буквално до последния съдийски сигнал дали ще вземе задължителния пълен комплект точки. Ако ще търсите победа за родните лъвове по-добре го направете с избор на хендикап за разлика от два или повече гола.

Прогноза: Победа за България при -1.5 гола (АХ); Коефициент: 2.20

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
10.09.2013 14:58

Със сигурност няма да е лесен мач,но като цяло сме по-класния отбор..очаквам победа с 1 или 2 гола разлика *wink*

night_wolf1984
10.09.2013 14:45

Аз го пуснах 2/2 при коефициен 1.81.Успех на всички и дано Българите спечелят убедително*smile**thumb_up**beer*