Моуриньо маха шестима от Интер

21:14
Моуриньо маха шестима от Интер
Жози Моуриньо е на път да се раздели с шестима футболисти на Интер през лятото, твърди "Спортмедиасет".

Специалния искал в групата футболисти, с които работи да няма повече от 25 души и затова бил казал на някои от резервните играчи на тима, че са свободни да напуснат през лятото.

Френският халф Патрик Виейра е бил поставен в трансферната листа, като Моуриньо не включвал бившия играч на Арсенал в плановете си.

Завърналият се от периода си под наем Давид Суасо също продължава да бъде ненужен в тима на "нерадзурите". Договорът на Хулио Крус със сигурност няма да бъде подновен и аржентинецът е пред трансфер в Ювентус. Амантино Мансини също трябва да си търси нов отбор от лятото, тъй като тотално бил разочаровал Жозе през току-що изминалия сезон.

Защитниците Николас Бурдисо и Нелсон Ривас също ще трябва да се разделят с тима, тъй като португалският наставник не искал повече отбраната му да прави смешни грешки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AntonPetkov
03.06.2009 16:32

Напълно е прав Моуриньо, с играчи като Ривас и Бурдисо, Интер са за никъде. Малко бърка за Мансини , но няма значение може да е решил да даде нов шанс за Куарешма. Интер ще мачкат другата година . Успех

kokobongo
03.06.2009 09:27

мауриньо няма загуба в домакински шампионатен мач на всички отбори, които е водил, като последната и единствената такава загуба е с порто от 2002..смятайте...

shifter
03.06.2009 00:12

Играчите, с които господин "Специалния" е решил да се раздели, за мен са напълно оправдани. Всичките до един от изброените просто не пасват на изискванията на Мауриньо, с оглед на тактиката, която той ползва. Не съм фен на Интер, но определено съм съгласен с това, че въпреки титулярното си в отбора, Аманито Мансини не показа дори и 30% от това , което правеше в Рома. За другите нямам думи - ЛИЧНО за мен няма по-смешен защитник от Николас Бурдисо.... е може би и Лусио (но това не е към темата). Та ще видим Жозе какви летни покупки и продажби ще направи за да бори титлата в ШЛ, но Интер просто нямат манталитета на отбор, готов да мачка в Европа.

bigred81
02.06.2009 22:40

хахаха ,,специалния,,... кое му е специално на тоя мухал?4е има 15 години стаж като трениор?или 4е е сп4елил 20 купи?тоя нещастник няма да изкара целия сезон 2009-2010 ,медиина звезда,медиите го направиха ,,специален,, що ненаправят специални и Гуадиола и Мир4а Лу4еско ?

red_manutd_7
02.06.2009 22:06

Усещам, че ще напусне отбора Жозе.Опитва се да превърне Интер в "Галактикос".Виейра е прекалено стар и няма кой да го купи.Ще бъде изгонен просто, заради глупавите си постъпвания.