Националите с разходка до Президентския дворец на Малта

14:22
Националите с разходка до Президентския дворец на Малта
Разходка в парка Сан Антон Гардънс направиха днес националите на България. Тя беше планирана от селекционера Любослав Пенев като сутрешно тонизиращо занимание, а самият парк е най-зеленото място на Рицарския остров.

Паркът се намира между хотела, в който са настанени нашите Коринтиа Палас, и между Президентския дворец на Малта.

Любопитното е, че това място предлага най-голяма прохлада в средиземноморските горещини, които са завладели острова. В разходката се включили всички хора и от делегацията, каквото било изискването на Пенев.

Иначе видеоанализът на играта на противника беше направен снощи преди официалната тренировка. Веднага след пристигането в Малта селекционерът Любо Пенев наредил на играчите да се прибират по стаите и така ограничил до минимум свободното им време. Два часа по-късно беше насрочен анализът на Малта с избрани моменти от предишните двубои и спиране на важните моменти от срещите.

Тази сутрин след разходката свободното време на отбора отново е ограничено, а треньорът смята, че това е най-добър вариант за максимална концентрация преди важната среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan_cardiff
10.09.2013 15:33

Winner,
ако искате,о6те малко напи6ете,4е ники михайлов си е испил кафето.Толкоз ли ви липсват статии и ве4е сте тръгнали да пи6ете.. голяма работа,4е са оти6ли в някакъв си умрял парк.