Серина Уилямс: Не знам кога ще се откажа

10:41
Серина Уилямс: Не знам кога ще се откажа
Серина Уилямс не знае кога ще прекрати своята активна състезателна кариера. На почти 32 години по-малката от сестрите Уилямс все още е най-голямата звезда на корта. Серина има общо 17 титли от Големия шлем.

"Не съм си правила сметки да се отказвам, независимо от възрастта. Не смятам, че ще се откажа скоро. Има още някои цели, които искам да постигна. След края на Откритото първенство на САЩ си поръчах рум сървис и след това заспах, защото съм много уморена. Програмата ми на този турнир беше ужасяваща. Двете седмици се оказаха много дълги", заяви американката.

Тя отказа да коментира слуховете, че има връзка със своя френски треньор Патрик Моратоглу.

"Любовта? Предполагам, че това е най-важното нещо в живота, въпреки че не съм експерт по този въпрос. Някои хора имат по една любов, други - по две. Сега моята любов е тенисът. Фокусирана съм изцяло върху турнирите от големия шлем", заяви Серина Уилямс, която спечели Откритото първенство на САЩ преди няколко дни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
10.09.2013 10:54

Незнам ама Серена ако хване Григор ще го спука на тенис . Не и мъда топ 20 ако се прехвърли при мъжете.

ivanrealmadrid1
10.09.2013 12:50

и аз така си мислех преди време ама не е точно така , бях чел че със сестра и заявили че могат да бият всеки мъж от професионалистите и някакъв от 100-200 в ранглистата ги направил за смях .. така че .. все пак са жени , а ГРигор също ще ги смаже . а за топ 20 при мъжете е невъзможно топ 200 да :Д тя на големите шлемове 5 геймов мач няма да издържи

wba
10.09.2013 11:46

Е ти мислиш ,че говоря сериозно ли ? Едно е да биеш опонентките си , друго е да ги размазваш на 0 . Ето ти пример с Карла Суарез Наваро - 6:0 , 6:0 ,а испанката беше в добра форма . С Ли На същата история : и на нея и сложи геврек .

sa6etoo
10.09.2013 10:59

Да не се изхвърляме чак толкова.. В 1 мач може и да бие някой мъж но 3-4 мача е невъзможно да ги спечели особено срещу големите играчи от топ 10-15. Виждаш ли я срещу Иснър.*lol*