Даниел Златков вкара първия си гол за Болуспор

19:43
Даниел Златков вкара първия си гол за Болуспор
Българският защитник Даниел Златков вкара първото си попадение с екипа на турския Болуспор, а това се случи при успеха с 4:2 над Касъмпаша в контрола. Златков и другият
българин в тима Николай Димитров започнаха като титуляри, а бившия бранител на Славия се разписа за 1:1 две минути преди края на първото полувреме.

След почивката доминацията на отбора от втора лига беше по-осезателна и те стигнаха да победата с голове на Метин, Диксън и Шахин.

"В началото, по време на подготовката Златков беше един от най-критикуваните играчи. Но трябва да се отбележи, че от тогава досега той върви само нагоре и неслучайно треньорът Али Бейкьоз му гласува доверие все повече и повече", пише днес вестник "Болу Експрес".

Червено-белите от Болу имат 4 точки след два кръга във второто ниво на турския футбол, а към момента отзивите и за двамата българи в тима са повече от положителни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
09.09.2013 20:01

Добре Левски си търсят защитник,защо се допуска добър играч като него в Турция да иде,да му се дадат повечко пари,стига вече с лигощините.

deitona22
09.09.2013 22:51

Е как ще земат такъв талант,нали трябва чрез чужденци да се перат пари и после да ги обвиняват *smile*