Гаджев впечатли скаути на Киево

10:09
Гаджев впечатли скаути на Киево
Асът на Левски Владимир Гаджев е очаровал с представянето си срещу Италия в световната квалификация в Палермо скаутите на Киево, които за пореден път дошли да гледат изявите му. Тимът от Серия А от месеци се интересува от халфа, но така и не прати официална оферта.

В момента обаче ситуацията е различна. С играта си пазарджиклията е убедил шефовете на тима от Верона, че има класа за Серия А. От друга страна Гаджев ще излезе без пари на Киево, тъй като договорът му с Левски изтича през лятото. Ако настоящата ситуация на Гаджев на "Герена" се запази, то той ще може още през януари да преговаря и дори да парафира предварителен договор с друг отбор.

Новият треньор на Левски Славиша Йоканович обаче демонстрира сериозно доверие в Гаджев и не е изключено Левски да стартира преговори за нов договор с Гаджев. В началото на лятото Гаджев отказа трансфер в Китай и си навлече гнева на спортния директор Наско Сираков. След резила срещу Иртиш той дори беше нарочен за виновник и изпратен да тренира с юношите.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
09.09.2013 20:51

Сърмов, Гаджев и Ники Коконата Перуци Джуниър са БИЧ БОЖИЙ за националния отбор!!!! Вземете им лицензите или поне ги забравете като имена за тази длъжност футболист на националния отбор по футбол... Да носят водата и кърпите и да чистят калеврите МОЖЕ!!!

RMcF_
09.09.2013 13:50

Любо Пенев явно не гледа кой плюят и кой не, кой не е във форма и кой е *smile* Ето какво може да направи добър мач в националния за даден играч..РЕСПЕКТ ЛЮБО!

Notlike
09.09.2013 13:30

Левскарите са майстори да си превъзнасят играчите след хубав мач и след това при грешка да ги нарочват.. сума ти кадърни футболисти изгониха ей така, след 2 слаби мача.