Божинов ще съди Спортинг за милиони

10:05
Божинов ще съди Спортинг за милиони
Останалият отново ерген Валери Божинов и неговият мениджър Джери Паломба днес започват акцията по възраждане на кариерата на българския нападател и успоредно с това - прибиране на милиони евро от Спортинг Лисабон. През днешния ден Паломба ще депозира съдебен иск от Божинов във ФИФА срещу португалския клуб. Причината - дисциплинарното уволнение на футболиста.

Спортинг прекрати едностранно контракта на Валери заради “неявяване на работа”. Божинов вече обясни публично причините за неявяване в Лисабон и това, че португалците само търсят начин да се отърват от него и дължимите му суми.

Българинът подписа със Спортинг през 2011 г., но след скандал беше даван под наем последователно на италианските Лече, Верона и Виченца. До края на прекратения договор имаше още 3 години, а годишната заплата на Божинов е около 1 милион евро.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

redlondon1886
09.09.2013 13:36

Много голямо его има това момче! Обаче е пълно леке.

ANDRV
09.09.2013 13:29

вий пък ко го храните сякаш сте постигнали повече от него... тъпанари

ANDRV
10.09.2013 09:59

не е хубаво да се хейтва така като заиграеш в италия или в англия можеш да му бъдеш съдник демек никога

madmaxxxx
09.09.2013 20:43

Симпатяго, много си в грешка, нищо не е постигнал, щото каквито пари да е взимал и където да е бил взиман не е била негова заслугата. Явно не си наясно с футбола в днешно време. Да не говорим, че той е плод на поредното шуробаджанащство в България, както много други, ако кажа имена ще ми натряскате сума ти минуси *smile**smile* Ама нека си направим експеримент ето ви някои набедени за големци футболисти, които са парадирани и са предлагани и налагани (налягани) като платени момичета: Ники Михаилов, Валери Божинов, Христо Йовов, Георги Сърмов, Гаджев, Георги Петков, Валери Домовчийски, Спас Делев, Мъри Стоилов, Георги Иванов Гонзо, Благой Георгиев, Бандаловски... има и от старите и от новите още бая. Но за да не ме разберете погрешно нека ви изброя и набедени за големци футболисти, които са на сегашното си дередже за сметка на много други талантливи и можещи млади момчета, които нямат връзки и/или пари. Те са кадърни, но някои от тях не са това, което им се иска на рекламиращите ги и на някои от вас: Тодор Неделев, Димитър Бербатов (харесвам го, голям е, но колко млади таланти изтрепаха заради него за една година....), Ивелин Попов, за Иван Станков се чудих дали да го слагам при кадърните, щото лично не съм му видял един хубав мач, но явно в другите е бич божий!!, Мечо Телкийски, Сашо Кривия, Георги Миланов, Сашо Тонев (ще стане голям според мен), Любо Пенев (само са му дали старт, но после ги завладява и никой не му дава грам рамо) и Светослав Тодоров, който бая подкрепа получава преди да избяга и да ги заебе всички мръсници тук... А момчета като Стенли Петров, Марто Петров, Жоро Пеев, Балъков, Захари Сираков и още бая стойностни (нямам време) не е като да не им е помогнато, но си отидоха рано и никой не ги бръсне за слива и служат за пример за младите, а не за наказание (играят им на мястото, привличат цялото внимание умишлено)..... Колкото до Вальо "Крика" Божинов - докато тох си бараше ташаците и се шмиткаше като футболистче из островите, онези от един милион месеца обиколиха един милион адвоката и предвидиха един милион ситуации така че божинката да може само да им направи една мазна подводна свирка със щипка на носа. Ще ги съди и ще вземе трънки! Най-много да инкасира един касов бон за съдебни разходи...

ANDRV
09.09.2013 15:56

със сигурност много повече от теб *smile*

chelsea_fannn
09.09.2013 13:52

И какво е постигнал ? Провалил се е навсякаде .....

petko9305
09.09.2013 13:17

Изглежда така сякаш Божинов е стигнал дъното и вече никои не го уважава като истински човек заради постъпките му. Ако Божинов беше истински интелигентен човек той нямаше да се хване със Николета Лозанова. По нормално щеше да е ако си хване една нормална жена да си създаде семейство и през това време да се труди много в клубния си отбор. В момента всичко щеше да си бъде на място, дори щеше да бъде в нац. отбор по футбол на България, а заплатата му в клубният му отбор щеше да бъде още по-голяма и в същото време всички щяха да го уважават така както уважаваме Бербатов, Стилян и др.

DuX4o0
09.09.2013 12:56

Не стига,че им вреди 3 години ами сега ще ги и съди...Бай ганьо до край.Да върви някъде и да не се показва ! ! !

ivanrealmadrid1
09.09.2013 12:15

ако си е в правото да ги съди ... защо да не го направи , не разбирам защо всички пак му коментират качествата и постъпките *lol* там всички сме на едно мнение

lfc__fan
09.09.2013 11:49

Не се ли вижда , че не струва , ами ще иска и пари....

Kalinski88
09.09.2013 11:45

Ще ме извинявата Уинър ама Вие ме провокирате с тая му снимка *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* xax

Kalinski88
09.09.2013 11:44

Като гледам снимката и как си е отворил устата... все едно смуче ... на Азис.

Kalinski88
09.09.2013 11:41

Валери.. Валери... мислехме ,че си стигнал дъното ама явно не си. Накрая ще правиш точно това което се мъчиш на снимката по-горе : да лапаш ч*рката. От Ювентус и Ман. Сити до дъното... А имаше известна доза талант ,но го пропиля. Сега можеше да взимаш не 1 а 5 милиона евро на година, но ти си глупак и цяла България ти се смее. Чудя се как изобщо имаш приятели. Точат ти парите и те правят на маймуна ,а медийте те правят на 2 стотинки а ти се хилиш. Спортинг те изхвърли като мръсно коте и с право. Силно се съмнявам , че ще ги обориш в съда и пред Фифа.

MeToDueB
09.09.2013 11:18

тцтц .. не знам как да го коментирам тоя .. не искам да го храня, човекът се е трудил 2-3 години и до ден днешен береше дивиденти от това (от финансова гледна точка, все пак милион евро на година не са малко, а може би през последните 5 години .. играл не играл, по-малко от 1млн евро не е прибирал), но пропадна тотално и като човек и като футболист .. не сигурно, като човек е пич, плаща сметките на хората по заведенията, прави майтапи (той две приказки не може да свърже), сигурно е забавно с него да му се смеят и да го използват, но за него трябва да се говори в минало време, той беше футболист, сега е един пълен идиот, и все пак аз не съм по-напред, защото въпреки постоянството, не изкарвам милион евро годишно, така че .. нека си се кефи, да си живее живота, но не е достоен за уважение.

sakata_97
09.09.2013 11:07

Този тип наистина е много пропаднал,него вече само парите го интересуват,а за кариерата му не му пука,а какъв обещаващ футболист беше преди години а сега е едно голямо НИЩО

Bundesligarcho
09.09.2013 10:44

Докaто не осмуче още някой лев нямa дa се спре тоя боклук.

kolio_vg
09.09.2013 10:42

Копеле мръсно долно,голямо леке се оказа,заслужи си милионите,не съди хората че не могат да те понасят и искат да те изхвърлят.