Оправдаха футболист на Дънди по обвинение за влизане с взлом

18:21
Оправдаха футболист на Дънди по обвинение за влизане с взлом
Нападателят на Дънди Майкъл Антон-Кюрие бе оправдан от съда в Шотландия по обвинение за влизане с взлом в дома на бившата си приятелка Мелиса Колбърн.

21-годишната брюнетка (на малката снимка) подала жалба в полицията, че Майкъл се е промъкнал в апартамента и я е вързал на леглото й, след което я заплашвал. Поводът му бил, че тя го заразяла.

По случая било образувано дело и вчера Мелиса дала показания пред съда. След като чули нейните показания, делото веднага било обявено за приключено и футболиста бил оправдан.

Мис Колбърн заявила, че месец след заплахите е ходила на сватбата на брат си и на погребение на свои близки, придружена именно от бившият си любовник. Мелиса обяснила това свое поведение с факта, че той заплашвал нейното семейство и единственият начин тя да го държи щастлив, бил да поддържат отношения помежду си.

"Радвам се, че това приключи и съдът разбра колко абсурдна беше цялата ситуация. Тя просто иска отново да сме заедно, но това вече не е възможно", коментира нападателят на Дънди пред медиите след края на делото.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация