Лам: Най-важното е да победим Австрия

18:43
Лам: Най-важното е да победим Австрия
"Това, че ще изиграя своя мач номер 100 за националния отбор, е приятен бонус, но най-важното е да победим Австрия и да направим важна стъпка към класиране на Световното първенство", обяви капитанът на Германия Филип Лам.

В петък Бундестима посреща Австрия в световна квалификация от група "С". "Това, че ще изиграя своя мач номер 100 за националния отбор, е приятен бонус, но най-важното е да победим Австрия и да направим важна стъпка към класиране на Световното първенство", коментира Лам на днешната си пресконференция. "Играл съм много пъти срещу Австрия и те винаги излизат решени да ни покажат, че могат да ни победят, но никога не успяват. Утре ще бъде същото", допълни защитникът на Байерн Мюнхен.

" Австрия има някои трудни играчи, те играят изключително атлетичен футбол. През последните години те вкараха в националния отбор млади играчи, които са на много високо ниво технически. Австрийците от години казва "Хайде този път да победим Германия" и мисля, че те се доближават до тази цел. Утре обаче ще има покажем, че засега това няма как да се случи", коментира халфът Томас Мюлер.

"Те са много силни в защита, добре подготвени тактически, но също така опасни и в атака. Ако погледне играчи като Харник и Алаба, те са много бързи и много опасни в атака. Ние трябва да играем много стегнато и да не има даваме свободни пространства. Чакаме с нетърпение това предизвикателство", сподели мнението си за мача асистентът на Йоаким Льов - Ханс-Дитер Флик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация