Мордовия - Алания, загубен

14:13
Мордовия - Алания, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 1 познати от 2 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 05.09.2013 г.
 


Отлично оценената опция, за това че и двата тима тук ще успеят да се разпишат поне по веднъж, си струва да бъде опитана. И двата днешни съперника изпаднаха от елита в края на миналия сезон и сега правят всички по силите си, за да се завърнат отново там. Мордовия са страхотни домакини, като до момента имат 100%-ова успеваемост (6 победи от 6 мача) и едва един допуснат гол, но тази безпогрешност вероятно скоро ще приключи. Алания е близо до нивото на своя опонент и изглежда изключително подходящ "препъни камък". Алания спечели половината от визити си до момента и днес няма да бъде без шансове да си тръгне с променен точков актив, а като добавим и факта, че три от последните четири срещи между настоящите съперници приключиха с опцията гол/гол става ясно, че аргументи в подкрепа на тази прогноза има.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 2.10

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари