Ники Михайлов се контузи, Пенев повика по спешност Китанов

19:51
Ники Михайлов се контузи, Пенев повика по спешност Китанов
Вратарят на Черно море Георги Китанов смени Николай Михайлов в мъжкия национален отбор и днес се присъедини към своите съотборници.

Китанов е извикан по спешност от селекционера Любослав Пенев на мястото на Николай Михайлов, който е получил контузия.

Това е принудило селекционера на младежите Михаил Мадански да попълни състава си със стража на Добруджа - Александър Конов, който е юноша на Литекс.

Двама от младежите - Антон Недялков /Литекс/ и Ерик Кочански /Монтана/, имат здровословни прблеми и са под въпрос за предстоящата евроквалификация срещу Естония в петък от 19,00
часа в Ловеч.

Въпреки травмите Михаил Мадански няма да вика нови играчи.

Футболистът на Борусия /Дортмунд/ Едисон Йорданов, който също е в състава на младежите, вече е уреден с картотека и ще може да играе в предстоящите евроквалификации с Естония и Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

demona127
04.09.2013 22:53

да тази риба тъпа дето не може да пази е контузена.Любо да пуска колев може и стоянов само татовото да не играе

katal0neca
04.09.2013 21:15

Не знам това добра или лоша новина е?! От една страна Михайлов е доста по-опитен от Китанов и е играл до сега в много по-добро първенство от нашето, но от друга страна Михайлов не е играл отдавна и сигурно има спад във формата му, докато Китанов си е титуляр на Черно море и се представя доста добре! Но то не е и сигурно, че ще пази Китанов, защото може да е просто в групата. Най-важното е да вземем някакви точки от Италия! РАЗКЪСАЙТЕ ГИ ЛЪВОВЕ *beer**beer**beer*