Алегри: Готов съм да поема Италия

11:59
Алегри: Готов съм да поема Италия
Наставникът на Милан Масимилиано Алегри призна, че е готов след време да застане начело на националния отбор на Италия. Алегри е спряган за заместник на Чезаре Прандели, който се очаква да напусне тима след Мондиал 2014.

"На няколко пъти заявих, че мечтата на всеки един треньор е един ден да води своята родина, така че случаят е такъв и при мен", каза специалистът в интервю за "Скай Спортс Италия".

"В момента обаче аз съм в Милан и съм изключително щастлив да бъда треньор тук, а освен това в момента начело на Италия е един велик човек. Мога обаче да призная, че това е пост, който ме влече. Може би не сега, а например след известен период на време, това ще бъде моята работа", добави Алегри, който все пак може да замени Прандели след шампионата в Бразилия, тъй като има контракт с росонерите до лятото на следващата година.

Националният отбор на Италия пък играе в петък световна квалификация с България на стадиона в Палермо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
04.09.2013 12:43

Италия май не е готова на тоя риск *lol* като гледам какви ги надроби в Милан не ми се мисли в Италия какво ще направи...според мене могат да пробват с Манчини.

Danskrastev
05.09.2013 12:05

Какво ли в момента Милан е много слаб отбор само трансфера на Боатенг за такива пари показва че отбора е доста зле в момента и взимането на Кака....и какви успехи има 1 Сериа А и до там а бъдещето на Милана какво е ? само 1 Балотели и Ел Шарави...според мене тотално грешна политика тотално грешни трансфери...но както и да е това си мое мнение не карам никой да се съгласи...

chelsea_fannn
04.09.2013 14:48

Какво ги надроби в Милан? Направи млад и добър отбор , който се бори за скудето и ШЛ ? Моля като не следите Милан , какв контузий какво чудо беше .. ама като ги направи шампиони нишо не казвахте

Danskrastev
04.09.2013 13:00

Да бе по-зле човека си има успехите и в Италия видя се че и в Англия направи Сити добър отбор и там им беше грешката че го махнаха....Венгер и Фърги са големи защото им се дава достатъчно време но когато всичко опира до пари и шейхове нормално...


04.09.2013 12:56

Манчини още по зле *lol*

paunQ
04.09.2013 12:34

Щом си готов, ще ти го осигурим още в петък. *smile*

Kagawa_26
04.09.2013 12:08

Алегри е слаб треньор. Щом в закъсалия Милан бяха на прага да го уволнят, то в Италия след един-два мача, ще трябва да си търси отново работа.