Динамо Загреб назначи нов треньор

14:40
Динамо Загреб назначи нов треньор
Хърватският футболен клуб Динамо Загреб днес представи своя нов треньор - Бранко Иванкович, който бе начело на загребския клуб на два пъти в периода 2006 - 2009 година
Той ще наследи на поста Крунослав Юрчич, който бе уволнен през август след загубата от Аустрия Виена в квалификациите на Шампионската лига.

"Аз съм горд и щастлив, че се завръщам в Динамо", каза Бранко Иванкович на представянето си пред медиите в синия салон на стадион "Максимир".

"След като разбрах, че се връщам в Динамо, си поставих една цел - да презимуваме в Европа", каза в увода си професор Бранко Иванкович и продължи: "Не трябва да говоря за любовта и приятелството си с хората от Динамо. Моите амбиции винаги са съвпадали с клубните амбиции. Върнах се в Динамо, защото искам заедно да постигнем колкото се може по-добри резултати. На Максимир има всички предпоставки за това."

Иванкович каза, че добре познава сегашния отбор на Динамо и че е уверен, че това са много добри футболисти. "Осмелявам се да кажа, че това е по-добър отбор от онзи моя от преди пет години, заяви Бранко Иванкович. Този отбор има голям потенциал и големи перспективи. Изключително съм доволен от играчите, с които ще разполагам."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация