Рома с класика над Верона, Ники Михайлов не игра (видео)

21:43
Рома с класика над Верона, Ники Михайлов не игра (видео)
Новите попълнения на Рома - Дъглас Майкон и Адем Ляич, изиграха силен мач при победата на Рома с 3:0 над новака Верона в среща от втория кръг на Серия "А".

Българският вратар Николай Михайлов, който премина през лятото от Твенте, остана на резервната скамейка на гостите за сметка на 31-годишния бразилец Рафаел.

През първото полувреме домакините имаха предимство, но до гол не се стигна. В 56-ата минута Майкон центрира, а Фабрицио Качаторе отклони топката във вратата на своя отбор и си вкара автогол. Три минути след това Миралем Пянич отбеляза красиво попадение с прехвърлящ удар, а новото попълнение Адем Ляич вкара първия си официален гол с далечен шут в 66-ата минута.

След този успех Рома се изкачи на второ място в класирането с 6 точки, колкото имат Наполи и Ювентус. Останалите седем мача от кръга са по-късно тази вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mar4eli
02.09.2013 00:49

Много добре играхме бравоооо !!!!! Дано тази година да сме по - напред от предишната !!!!! Иначе Тоти легенда, много голям човек !!!! *beer**beer**beer*

kirilfan
01.09.2013 23:41

И този започна да дърка пеиките. Лошо Ники лошо, тате няма ли връзки там да ти уреди титулярно място... *lol*

Fabregas_boy
02.09.2013 00:48

Чакай де.Първо имаше контузия и едва наскоро се включи в състава,а и мисля,че знаеш,че вратарите най-трудно се налагат,защото трябва да свикнат да командват защитата,как да подреждат отбраната,статичните положения как да се поемат и т.н.