Литекс подава жалба срещу съдиите в Бургас

13:17
Литекс подава жалба срещу съдиите в Бургас
Литекс ще подаде официално жалба срещу съдийството на мача с Черноморец Бургас заради отменения гол  на оранжевите в края на двубоя. Според ръководството на тима попадението е било напълно редовно. В 77-та минута на срещата, след корнер и разбъркване в наказателното поле, бранителят Николай Бодуров вкара гол, който обаче главният рефер Георги Кабаков не призна по сигнал на своя допълнителен асистент Цветан Кръстев.

Съдиите отсъдиха фаул в нападение на Бодуров срещу Мартин Кавдански. В същата ситуация арбитрите не свириха дузпа за  игра с ръка на играча на домакините.

"Гледахме многократно положението и сме убедени, че няма никакъв фаул на Бодуров срещу противниковия футболист, а голът му си е абсолютно редовен. Много груба грешка на съдиите, които по този начин сериозно ни ощетиха и повлияха на резултата. Питаме също , как така асистентът Кръстев светкавично сигнализира Кабаков за нарушение на Бодуров, а секунда преди това не видя и не каза нищо за играта с ръка на Кавдански, за което трябваше да се отсъди дузпа?", недоумяваше президентът на клуба Трифон Попов пред официалния сайт на оранжевите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация