Арсенал - Тотнъм, спечелен

13:02
Арсенал - Тотнъм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 15 познати от 25 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 01.09.2013 г.



Тотнъм стартира с две минимални победи, посредством наказателни удари реализирани от Солдано, в първите два кръга, а показаното от тима в мачовете от Лига Европа с грузинския Динамо Тбилиси трудно може да бъде оценено реално. Арсенал започна с грешна стъпка в дебютното си домакинство с Астън Вила, но след това потвърди, че тази му изява е била моментно колебание, след като отвя Фенербахче с общ резултат от 5:0 в квалификациите на Шампионската лига, а и спечели убедително лондонското дерби, което се състоеше във визита на Фулъм. Артилеристите в последните години рядко прощават на шпорите на своя стадион, като дори Тотонъм да поведе, то съставът на Арсен Венгер в крайна сметка достигаше до победата. На Арсенал ще му дойде в повече две грешни стъпки в първите три кръга, а от гледна точка на Тотнъм е ясно, че 100%-овата му успеваемост няма как да продължи дълго. Коефициентът е добър, а реалностите справедливо отреждат ролята на домакините на голям фаворит днес.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.05

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
03.09.2013 20:57

Понеже не залагам онлайн,някой може ли да ми каже какво е това DNB,това да не би да значи,че за равенството няма залог*smile*

PraschoChorbata
03.09.2013 22:15

да

BORGIATA1892
03.09.2013 02:46

Искам да съвет от напредналите.От скоро залагам и искам да попитам коя е най добрата опция като коефицент,ако съм сигурен че даден отбор няма да бие.Търся нещо от тези азиатски хендикапи но немога да ги разбера.Кога губя,кога печеля че и пари ми връщат,а някога само половината.Търся двоен знак но чрез хендикап.Играя с високи коефиценти 3.00-4.00.Ако някой може да помага със съвет.Благодарен съм на всякаква информация.

TS26
01.09.2013 16:00

Това си е дерби и е напълно троен мач. *thumb_up*

devic
01.09.2013 17:32

е то и атлетико-реал е дерби ама...... на тоя стадион тотнъм има 1 победа от 22 мача. за довечера барса май няма да бием,а севиля ги мисля овър