Новият англичанин на ЦСКА пристига утре

12:04
Новият англичанин на ЦСКА пристига утре
Игралият в долните дивизии на английския футбол бранител Бен Хърд заяви за БГНЕС, че се надява утре да пристигне в България, за да вземе участие в тренировъчния лагер на ЦСКА.

Британецът е третият футболист от Острова, идващ в ЦСКА след Мамади Сидибе и Брайън Хауърд, които вече подписаха договори през това лято.

"Искам да дойда. Казаха ми, че треньорът Младенов се е съгласил да ме вземе на лагера тази седмица", сподели бившият футболист на Олдършот и Шрюсбъри, който в момента е свободен агент.

Той се учуди от информациите в днешната преса, че армейците не планират да подпишат договор с него.

"Много, много странно. Надявам се да не е вярно. Ще говоря с агента си", добави той.

"Мечта е да играя за един от бившите отбори на Димитър Бербатов. Не съм бил в България, но ми казаха, че е красива страна. Ако ми се даде шанс, ще дам всичко от себе си. Ще бъде чест да играя за отбор като ЦСКА", каза още 28-годишният футболист, който е фен на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
01.09.2013 15:31

Последната информация е че,цскату са се отказали да пробват Бен Хърд и Стивън Рийд а хвърлили око на французина Фо-Поре*cool*

nterziev
01.09.2013 14:26

Това е нивото на футбола в България..англичанин играл за Олдършот и Шрюсбъри сигурно в Лига 2 ако не и в конференцията на Англия тук ще се счита за супер звезда...

ApricotGarden
01.09.2013 14:37

Така си е. Нивото на нашата А група отговаря на нивото на английската Лига 2. Ако се стигне до мач на Олдършот (например) с някой наш отбор ще се получи равностоен и опсорван мач.