Виляреал продължи победния си ход в Ла Лига (видео)

09:25
Виляреал продължи победния си ход в Ла Лига (видео)
Виляреал се завърна по впечатляващ начин в елитната дивизия на испанския футбол, след като се наложи с категоричното 3:0 над Осасуна и запази 100-процентов актив от точки след третия кръг. Жълтата подводница е лидер с девет точки, но Барселона, Атлетико Мадрид, Атлетик Билбао и Реал Мадрид все още не са играли своите мачове от третия кръг.

В мача, започнал на 31 август и завършил на 1 септември, Виляреал беше далеч по-добрият отбор на терена и заслужено поведе в резултата още в 23-ата минута, когато точен беше Жереми Пербет. Хавиер Агуино добави второто попадение във вратата на домакините от Памплона само седем минути по-късно, а резервата Икечукву Уче оформи крайното 3:0 малко преди края, след като завърши прекрасна атака на своя тим. С това беше сложена точка на срещата, с която Виляреал постави нов клубен рекорд - три поредни победи на старта.



По-рано в съботната програма на Примера, Селта стигна само до домакинско равенство 1:1 срещу Гранада и остана на шесто място в класирането. Отборът от Виго откри чрез Рафиня в 29-ата минута, но Франсиско Луна изравни за крайното 1:1 след близо час игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари