И Славия не се смили над Пирин Гоце Делчев

20:10
И Славия не се смили над Пирин Гоце Делчев
Славия победи Пирин Гоце Делчев с 3:0 в мач от 7-ия кръг на "А"-футболна група, в който един срещу друг застанаха предпоследният и последният във временното класиране.

Още в първата минута на мача домакините имаха претенции за дузпа след сблъсък между Галин Иванов и защитник на гостите в наказателното поле, но главният съдия Стоян Денев от Велико Търново бе близко до ситуацията и веднага прецени, че няма нарушение и даде знак с ръка играта да продължи. В 15-ата минута гостите имаха първото си голово положение, но силният удар на Драги Коцев бе избит артистично с една ръка от вратаря-ветеран на белите Георги Петков. В 31-ата минута пък Георги Петков и Марио Близнаков се сдърпаха доста остро при един пробив на нападателя, като и двамата получиха жълти картони от съдията.

Домакините нанесоха своя удар малко след почивката. В 51-ата минута Милен Василев центрира в наказателното поле на гостите, Румен Лапантов свали топката на Атанас Курдов, който с точен удар я изпрати в мрежата на Абди Абдиков - 1:0 за Славия. А в 55-ата минута Атанас Курдов бе близко до втория си гол, след като засече с глава центриране на Милен Василев, но топката срещна гредата.

В 86-ата минута с удар от около 10 метра Атанас Курдов отбеляза втория си гол в мача - 2:0 за Славия. В 89-ата минута пък Атанас Курдов бе съборен в наказателното поле на гостите и спечели дузпа. От бялата точка Галин Иванов бе точен - 3:0 за Славия, при който резултат прозвуча и последният съдийски сигнал на Стоян Денев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
31.08.2013 20:17

На тия не им ли омръзна да губят ве*joking*

aa2
31.08.2013 20:35

Спокойно, треньора им след мача с Ботев каза, че Пирин ще изненадат всички ни и този сезон, спокойно явно е имал предвид, че ще губят нон-стоп....*joking**joking**joking*