Черно море - Лудогорец, загубен

15:05
Черно море - Лудогорец, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 15 познати от 24 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 31.08.2013 г.

 

Когато футболът среща антифутбола, то много аргументи не са необходими. Все някога огромният късмет съпровождащ Черно море от началото на сезон ще го изостави и тимът ще започне да приключва срещите си с непроменен точков актив, въпреки опълченските тактики. Днес сценарият изглежда повече от ясен. Моряците ще се затворят, въпреки че са домакините, и ще разчитат на груба грешка в защитата на гостите от Разград или на някое статично положение в тяхна полза. Лудогорец почти сигурно ще създаде редица добри голови възможности пред противниковата врата и все една или няколко от тях ще бъдат реализирани. Стойност в играта на Черно море, ако изключим себераздаването, едва ли може да бъде открита. Международните срещи дават право на Лудогорец да подхожда с пределна увереност и липса на притеснение спрямо подобни визити, пък били и те на тим, който има славата на трудно победим на неговия стадион. Лудогорец знае как се печели на този терен, след като взе и двете си визити във Варна до момента в елита, като не допусна нито един гол в тях и днес има всички шансове да се оттегли с пълен комплект точки.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.85

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pufito666
31.08.2013 19:14

много си мислите само незнам за6то подценявате черно море

putopalo
31.08.2013 16:29

Победа за гостите с един гол разлика - Х при (-1) за Лудогорец

greenhool
31.08.2013 15:36

Ако ще се слага двойка мнението ми е,че ще бъде по-разумно да се пробва Ххк,иначе си мисля дори и за хикс...